Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafaniza gore yorumlayan sizsiniz. Burasi seriatla yonetilen bir ulke degil.adi üstünde müsade mecbur degil! kafaniza göre yorumlamayin yada yorumlayin bu sayede kimin cahil oldugunu görüyoruz!
Ne kadar itici bir yazış biçimi.Bana bakin bana... Seriatla yonetilen afganistanda iranda hele hele arabistanda yasamiyoruz hanimefendi. Bir erkegin hakki neyse kadinin hakki da odur. Col kanunlarinin borusu otmez burda. Cok fena konusurum konu seriat hukmu vermeye kalkmak olunca. Terbiyemi zor muhafaza ediyorum.
Bence adının altında berlin falan yazıyor ondan dedi öyle.ne demek "Konu sahibi musluman degilse" Allah bile müslümana günahkar olma hakkı tanımış.. sen kimsin haddini bilmez...
Onu bizde biliyoruz ben sadece dindeki hükmünü yazdım gerisi konu sahibinin bilecegi iş vicdanı nasıl rahat ederse
Bu dayilar hep bencil yaa[/QUOTE Hepsimi bilmyorum ama benimkilerde böyle ...
Olayın dini yönü beni ilgilendirmiyor ben adalet yönüne bakarım erkek diye bizden bi fazlalığı yok . Yine de sagolunShanna
Annen 12.500
43,750 abiye
21,875 tl teyzeye ve anneye düşer
Dinen kuranda miras hükmü budur.erkeğe iki dişinin hissesi kadar düşer.diyaneti arayabilirsiniz.nisa süresi 11 ayette gecer ve bu belirlenen payların farz oldugu bildirilmiştir.şuan dayına lazım olan para bu ve hakkı olan para.Allah rızası için uygulayınız
1/8 eşe,Geriye kalanın yarısı abine (erkeğe) kalanında yarısı eşit olarak bayanlara paylastırılır