Üç ve daha fazla negatif denemesi olanlar dertleşmeye gelin

Ayyy çok sevindimmm. Allah kucağına almayı nasip etsin. Benim de 4. Transfere çok az kaldı. Darısı başıma inşallah. Bu sefer olacak hissediyorum.
İnşallah inanmak herşeyin başı ben inanıyorum güzel haberinizi burdan almaya az kaldı 🙏🏻

çok uzun hikayem var.29 yaşında evlendim.evlenene kadar âdetlerim çok düzeniydi adet sancim normaldi.ilk bir kaç ay da hamile kaldim başkaları gibi bebek düşünür düşünmez hamile kaldim.ama sonra kalp atisi alınamadı.kurtaj oldum patoloji sonucun mol gebelik geldi.trabzonda fakülteye profa göstermeye gittim sonucu.ultrasondan muayene eder etmez sen nasıl hamile kaldin 2 yumurtan var dedi ve cehennem.gibi süreç başladı bizim için.amh testi istedi sonuç 0.2 geldi.acilen tup bebek dediler.sangdim ki parayi vercez igneleri vurunacam olacak oh belki de ikiz olur.ozel bir hastanede tedaviye başladık büyük bir hızla.tek bir yumurta bulabildi.3. gün embriyosu transfer oldum kocaman bir negatif.doktorum orada çok meşhurdu ama.hic sevmedim suratsız geldi negatif de aldim ya.sonra doğal yoldan hamile kalırım belki dedim ama kalamayınca bu kez istanbula gittim.memorial hastanesi cem demirel.kendi memleketimde doktorum tüm takiplerini yaptı iğneni kendisi vurdu toplama işlemi için cem demirele yolladı.8 yumurta.toplandi tek bir tane 5. gun e gitti transfer oldum gene negatif.negatif aldığım ay mucize eseri kendim doğal yoldan hamile kaldim aşırı sevindik kalp atışını bile duyduk bu kez ama 10. hafta kalp atisi durdu bebeğimin ve ben doğum yapanlarla bebek.seslerinin arasında 2. kürtajın oldum.2. kurtajdan sonra kromozom analizi istedi doktor ve benim kromozom da bozuk cikti.sorun birken 2 oldu.koca 1 yıldır tup bebeğe gitmeye uğraşıyorum.kurtaj sonrası âdetlerim tamamen bozuldu oltasız adet olamıyorum.bir ara aşırı kanamam.oldu 15 gün sürdü resmen.her ay doktor kapısı arşınladım.sonra düzelir gibi oldum.virus patlak verdi il dışı çıkış yasak dendi.bu ay tedaviye nihayet başladık 3 yumurtayla.igneler bulunuyorum he rgun ama doktor yumrudaki beğenmedi büyümüyorlar. bugün ultrasonda.bakip karar verecek e 2 düzeyine bakacak.umudum hiç yok.surekli ağlama krizi.çevrem hamilelerle dolu.karsi komşum geçen yıl ben kurtajdan geldiğim gün doğum yaptı geldi.ust katın alt katı komşularım hamile.65 dairelik sitede sadece benim bir yavrum yok.
Merhaba.. Benim de amh sizin gibi.. 34 yaşıma girdim.. Sormak istediğim nasıl oldu yumurta sayınız o kadar arttı? Ben de çok ilaç, gıda, vitamin, vs denedim ama sadece bir ya da 2 yumurta oluşuyor.. Hatta bazı aylar hiç olmuyor.. Teşekkür ederim

Merhaba canım. Nasılsın? Adet olmayı bekliyorum. Bi aksilik olmazsa bu ay transfer istiyorum bakalım. Sen de var mı değişiklik.
Hamdolsun iyim bende.. rahim filmi çekildim doktorumla gorusucem diğer adetle bende düşünüyorum başlamayı 😌

Sevindim canım. Rahim filmi sıkıntısız çıkmıştır inşallah. Senin de az kaldı. Baştan beri aynı zamanlarda mücadele veriyoruz arkadaşım, bakarsın arka arkaya muradımıza ereriz.
Hamdolsun iyim bende.. rahim filmi çekildim doktorumla gorusucem diğer adetle bende düşünüyorum başlamayı 😌

• Muhteşem
Reactions: H M
Sevindim canım. Rahim filmi sıkıntısız çıkmıştır inşallah. Senin de az kaldı. Baştan beri aynı zamanlarda mücadele veriyoruz arkadaşım, bakarsın arka arkaya muradımıza ereriz.
İnşallah ya inşallah öyle olur Rabbim hepimize nasip eder biter bu yorgunlugumuz ❤️
Temiz çıktı filmim tüplerde sıvı rahimde perde vs görmedi şükür Nesrin hoca izindeymis hafta içi arayıp bı konsuucam bakalim

Benim 6. Transferim. Bazen kendime şaşırıyorum buna nasıl dayanıyorum diye.ve bu denemelerin hepsi 2yıl içinde ve farklı bir ilde.

İnşallah ya inşallah öyle olur Rabbim hepimize nasip eder biter bu yorgunlugumuz ❤️
Temiz çıktı filmim tüplerde sıvı rahimde perde vs görmedi şükür Nesrin hoca izindeymis hafta içi arayıp bı konsuucam bakalim
Sorun çıkmamasına sevindim canım. İnşallah bu sefer bizde sevinicez.

• Beğen
Reactions: H M
Benim 6. Transferim. Bazen kendime şaşırıyorum buna nasıl dayanıyorum diye.ve bu denemelerin hepsi 2yıl içinde ve farklı bir ilde.
Şükretmeli benim 2 tüp bebekte tek embriyom oldu sadece. Oda yaşarsa transfer edilir:) yaşar insallah 3. Gun embriyosuydu

Şükretmeli benim 2 tüp bebekte tek embriyom oldu sadece. Oda yaşarsa transfer edilir:) yaşar insallah 3. Gun embriyosuydu
İnşallah gönlünüze göre olur. Hep şükretmeli doğru daha kötü durumlar hep var ama insanoğlu acizliği işte yoruluyor

Kizlar merhaba Ben daha once Iki kez dogal yollarla hamile kalmistim birisi dis gebelikte birisi 6 aylikken suyum patladi 5 sene korunduktan sonra 3 senedir cocuk istiyorduk olmadi Iki kez deneme yaptim tup bebek birisi hic tutunmadi . Ikincisi erken dusukle sonuclandi . Heterozigot var Bende kan sulandirici coraspirine ragmen kimyasal oldu Iki tane 5. Gun embriyosuydu 4 tane dondurulmusum kaldi rahim filmim temiz cikti Onun disinda Butun testler yapildi tek tupum kapali Sadece ordada sivi birikimi yok dedi . Ben anlamiyorum Neden bu kadar tutunamama hamile kalsamda dusuk dis gebelik kimyasal herseyi yasadim hamile kalmaya korkuyorum. Sebep ne olabilir ki acaba yapilmayan ne olmus olabilir embriyo kaynakli dusunuyorum 15 tane yumurta toplaniyor 5. Gune geliyor Birkac tane kalanlari 6. Gune suan 4 tane dondurulmus 6. Gun embriyom var ama 5. Gun tutmadiysa 6. Gun hic tutmaz gibi korkuyorum. Napacagimi sasirdim . Turkiyedede yasamiyorum Amerikadayim surekli isten izin alip gelmek nzorunda kaliyorum
Tedavi icin 😐

Ben de ilk denememi 2016 yazında bahçeci umut tüp bebek merkezinde Selen hanımla yapmıştım..ilk tedavide transfer bile olamamıştım embriyolar yeterli gelişimi gösterememişti..ikinci denemeyi yine aynı yerde aynı doktorla yaptık (ki sonradan niçin değiştirmedik ki diye çok hayıflandım..ama o an göremiyor, düşünemiyor insan) 3 tane embriyomuz oluştu..ikisi 5.gün, biri 6.gün embriyosu idi..ilk seferde iki tane 5.gün transfer edildi..Koca bir sıfır..sonrasında kalan bir tane 6.gün transfer edildi..betahcg ancak 23 e çıktı sonra düştü..yani kimyasal oldu..artık bahçeciden ümidi kestik..evde dinlenme sürecine girdim..son tedaviden yaklaşık bir yıl sonra kendiliğinden hamile kaldım..dünyalar benim oldu..bir kereye mahsus o kalp atışını duyma mucizesini de yaşadım..ancak sonraki kontrolde gelişimi durmuş ve ölmüştü..mucizemiz bizi terk etmişti..yine kabuğumuza çekildik..okulda bizim gibi erkek faktörlü infertilite sorunu olan bir öğretmen arkadaşın ilk tek denemesi ile çocuk sahibi olması bizi zeynep kamil devlet hastanesinde bir deneme daha yapmaya cesaretlendirdi..arkadaş tek bir spermle (ki o da ikinci taramada bulunmuş) çocuk sahibi oldu..ancak 2 tane biri iyi kalite biri orta kalite 5.gün embriyosu transfer edilmesine rağmen yine koca bir sıfır alınca artık ümidimiz sıfırlanmasa da iyice minumum seviyelerde..en son 4.denememizin üstünden bir yıl geçti..bu arada hiç taze embriyo transferi nasip olmadı..hep dondurulmuş transfer gerçekleşti..alakası yoktur biliyorum ama inşallah yapabilirsek, güç toplayıp şu pandemi sürecini de atlatınca 5.denemede başımıza neler gelecek göreceğiz..bu arada ben de 38 yaşındayım. .dün evliliğimizin 6.yılını kutladık..nasip, kısmet, hayırlısı diyip, bazen olmuyorsa da olmuyordur moduna girip önümüze bakıyoruz..

merhabalar. 5. deneme için ilk adımı attım ve ankara bahçeci berfu hanımla görüştük. Gelecek adette tedaviye başlama kararı aldık. Umarım benim için hayırlısı budur.

Ben de ilk denememi 2016 yazında bahçeci umut tüp bebek merkezinde Selen hanımla yapmıştım..ilk tedavide transfer bile olamamıştım embriyolar yeterli gelişimi gösterememişti..ikinci denemeyi yine aynı yerde aynı doktorla yaptık (ki sonradan niçin değiştirmedik ki diye çok hayıflandım..ama o an göremiyor, düşünemiyor insan) 3 tane embriyomuz oluştu..ikisi 5.gün, biri 6.gün embriyosu idi..ilk seferde iki tane 5.gün transfer edildi..Koca bir sıfır..sonrasında kalan bir tane 6.gün transfer edildi..betahcg ancak 23 e çıktı sonra düştü..yani kimyasal oldu..artık bahçeciden ümidi kestik..evde dinlenme sürecine girdim..son tedaviden yaklaşık bir yıl sonra kendiliğinden hamile kaldım..dünyalar benim oldu..bir kereye mahsus o kalp atışını duyma mucizesini de yaşadım..ancak sonraki kontrolde gelişimi durmuş ve ölmüştü..mucizemiz bizi terk etmişti..yine kabuğumuza çekildik..okulda bizim gibi erkek faktörlü infertilite sorunu olan bir öğretmen arkadaşın ilk tek denemesi ile çocuk sahibi olması bizi zeynep kamil devlet hastanesinde bir deneme daha yapmaya cesaretlendirdi..arkadaş tek bir spermle (ki o da ikinci taramada bulunmuş) çocuk sahibi oldu..ancak 2 tane biri iyi kalite biri orta kalite 5.gün embriyosu transfer edilmesine rağmen yine koca bir sıfır alınca artık ümidimiz sıfırlanmasa da iyice minumum seviyelerde..en son 4.denememizin üstünden bir yıl geçti..bu arada hiç taze embriyo transferi nasip olmadı..hep dondurulmuş transfer gerçekleşti..alakası yoktur biliyorum ama inşallah yapabilirsek, güç toplayıp şu pandemi sürecini de atlatınca 5.denemede başımıza neler gelecek göreceğiz..bu arada ben de 38 yaşındayım. .dün evliliğimizin 6.yılını kutladık..nasip, kısmet, hayırlısı diyip, bazen olmuyorsa da olmuyordur moduna girip önümüze bakıyoruz..

Sürekli çabalayıp hala kucağımızın boş kalması çok üzücü. Bende 3 kere gürgan klinikte tedavi gördüm. Çok iyi bir merkez neden herkes pozitif alırken benim negatif sonuçlanıyor diye üzüldüm hep... Galiba kısmetten öte yol yok.. Yeni tedavi için ben bahçeciyi seçtim çok fazlada bir seçeneğim yoktu zaten.. Umarım vesile olacak iyi bir merkez bulursunuz sizde. <3

Merhaba iki gün önce 3. Negatif deneme sonucumu aldım. Allah’a tevekkül ediyorum. Güçlü durmaya çalışıyorum ama kafam da karışık. Mesela bundan sonra napacağımı bilmiyorum. Net bir ya olmazsa planım yoktu. Çok umutluydum çünkü 3. denememden. Bilmiyorum sizinde belki kafanız karışıktır, dertleşiriz, belki birbirimize faydamız olur. Hikayemle başlayım. Bizim net bir sorunumuz yok. Bizde benim 38 yaşında olmam sorunu var bir de eşimde morfoloji %3. Doktorlar sayı iyi dengeler, sorun olmaz diyorlar ama biz emin olamıyoruz. 3 yıl önce korunmayı bıraktık, 4 ay sonra hamile kaldım ama kalbi durdu 9 haftalık kürtaj oldum. Bi daha hamile kalamadım. 6 ay daha olmayınca Emsey Hastanesine gittik tavsiye üzerine. Ordaki doktorumuz çok ilgilendi, çocuğunuz olur hemen başlamayalım dedi, 6 ay yumurta takibi yaptı gene olmadı. Başladık 7 yumurta toplandı, 3’ü döllendi. 4aa kalite olarak 5. Güne gittiler. İlk deneme taze transfer idi olmadı, iki ay sonra kalan bi embriyoyu denedik gene olmadı. Bahçeci Cem hocayı takip ediyordum. Çok güzel başarı oranları veriyordu. Çok büyük bir umutla ona başladık. Yine 7 yumurta toplandı, üstelik daha düşük doz ilaç kullanmıştı, bu sefer 6sı döllendi nasıl mutluyum. 5. Gün aradılar hepsinin gelişimi geride bi gün daha bekliycez dediler. Şok olduk. 6. Gün aradılar ikisi blast olmuş dondurmuşlar. Biri 5bc diğeri 5cc. Pgt’ye gittiler. İkisi de normal geldi çok sevindik. Biraz araştırdım 5. Gün o telefonu almayan yok, herkesi bi gün daha beklemişler. Rahatladım. Kimle konuşsam geriye bir-iki embriyo kalmış hep, dedim heralde gerçekten umut vaat etmeyeni dondurmuyorlar. Embriyolar düşük kalite diye çok üzüldüm ama bu kaliteyle pozitif alan arkadaşlar oldu aynı doktorda çok rahatladım. Rahim çizme ve intralipid serum uygulandı umutlandım. Ama sonuç koca bir 0. Diyorum zaten düşük kalite embriyolar pgt biyopsisine mi dayanamadı, Allah mı nasip etmedi. Merkez çok kalabalık, çok yoğun, hastaların kıymeti yok, yaşadığım ilgisizliklerin haddi hesabı yok, aynı çileyi gözüm almıyor. Doktor geçmişimi biliyor, başka doktorla sıfırdan başlamayı da gözüm almıyor. Bu hafta DNA hasar testi yaptırıcaz, ondan sonrası benim için muamma. Bazen diyorum otur yerine bi daha tedavi olma. Ahhhh keşke şu yaş 38 olmasa, ben çeker miyim bunları. Sizde de sıfırdan başlıycam ama napıcam bilmiyorum diyenler var mı? Ya da kafası net olan, akıl verebilirim diyen?
Öncelikle çok geçmiş olsun. Ama inan yaş ile alakalı değil. Ben 28 yaşındayım 4 kez denedim 2.sinde transfer bile olmadı. Olmayınca malesef olmuyor şuan ne durumdasın bilmiyorum ama. Belli ki genetik değil. Eşinde sende kendi sağlığınızı düzeltmelisiniz öncelikle en azından dinlenme sürecinde beslenmeni düzenle spor yap eşinde tabi takviyeler al. Rabbim nasip edecekse eder bir şekilde mutlaka hepimize. Ama paragöz olmayan doktorların en büyük önerisi bu. Önce kadında erkekte gerçekten sağlıklı olmalı.

Allah yardımcımız olsun cümlemizin Hayat bizlere hiç bilmediğimiz duymadığımız terimleri Öğretiyor seni canı gönülden anlıyorum canım benim Sperm DNA hasarı ve Sperm FISH Testi bunları da yaptırdınız mı Tüm yorumları okumadım fakat erkek faktöründe de çok önemli testler muhakkak öneririm ben 28 eşim 38 yaşında 3 gebelik geçti başımdan ilk 2 si tüp bebek sonuncusu normal yolla oldu eşim de hem sayı hem kalite hem morfoloji bakımından sorunumuz mevcut %1 morfoloji ile ben normal yolla da hamile kaldım fakat 3 gebeliğin ortak noktası; karnımdayken kalpleri durarak öldüler ben bunu araştırdım sabahlara kadar hiç bir doktor hiç bir merkez beni yönlendirmedi kendi kendime bularak bu iki testi yaptırdım eşime ve Down sendromu geni bulundu spermlerinde 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ Donmuş embriyolarımızdan 4 adeti NGS yöntemine gönderdik ve 3tanesi sağlıklı 1 tanesi yine down sendromlu geldi şimdi 4 ağustosta transferim var 4 senedir bu yolda uğraş veriyoruz çok yoruldum çok yorulduk hepimiz Ama inancım var inşallah başaracağız ♥️♥️🤲🏼😔 dualarım burada ki tüm hayal kırıklıgı yaşayıp ruhu yorulan arkadaşlarımızla ..
Merhaba bayağı araştırmışsınız bu konuyu bu sebeple sormak istedim. Eşimin spermiyogramı gayet iyi çıkıyor morfolojisi %2 çıktı. Dna hasar testi de çok iyiymiş doktor öyle söyledi. Ama fish testinden bahsetmişsiniz. Sizce yaptırmamız gerekir mi? Dna hasar testi iyiyken orda sorun çıkma ihtimali var mıdır?

merhabalar. 5. deneme için ilk adımı attım ve ankara bahçeci berfu hanımla görüştük. Gelecek adette tedaviye başlama kararı aldık. Umarım benim için hayırlısı budur.
Berfu hica cnm iyi bi hoca bende agustos aynda onla gorsdum telfnda bna kilo ver dddi verdm.braz tabi bi arkdsm gecen ay berfu hocada yapti suan gebe 2 haftalk bnde gtmedm recai hocada baslcm insalah guzel sonuclr alrz

Bende 2016 da evlendm ilk 2 ay snra kendim gebe kalmsm tabi bsy bilmyoruzz kalp atisini duyamadk kurtj olduk ardndan esme bakdrdk sayi 0 soka grdk recai hocya gttk taa ozman sen nasl gebe kaldn bu sayiyla dedi ben sokkk dedm hocam allahdan geliyor o hemen basliyrz dedi durumumuz yokdu ben dvlte gttim orda olmadi 2nci bda denedm dondrlms 4 gn tuttu kanamyla dusuk oldu cok yoruldumm :(( ayin 9 unda baslyrm smdi recai paputcuya 1 arkdsmla beraber baslyrz ondada pko var

Back
X