Üç ve daha fazla negatif denemesi olanlar dertleşmeye gelin

Mesela benimkiler 3.güne gelmişti ama doktorum ısrarla 5e bekletti olmadı sonrada senin yumurtan kötü dedi.Ben de şu an almanyadayım.iş için geldik biz 1 ay oldu.bazen tüp bebek iğneleri bile kaliteyi bozabiliyor ben kendimden biliyorum çünkü iki sefer yaptırdım ikisinde de transfer olamadım ama doğal yoldan 5 kere gebelik oldu demek ki yumurtalar 5.güne gidiyor.
Ama 5 güne gidemesse soerm kaynaklı diyolar . Ki dediğim gibi doktor asla net bilemiyoruz sadece tahmin edebiliyoruz dedi . Sperm fish deneyin kromozomlara baktırın .

Oyy canım hayali bile güzel görmeye geldiğinde seninki de kucağında olsa ne güzel olur :) inşallah alacağız canım rabbim büyük .saç dökülmesi bende de çok artık bağlamıyorum saçlarımı dipler beyaz beyaz görünüyor diye.evet haklısın senin vücudun da şaşırdı artık kuzum hormonlar falan :KK43: rabbim bizleri daha da bekletmez inşallah
Amin bizi ayakta tutan bu hayaller bir gün gerçekleşir inşallah

Ama 5 güne gidemesse soerm kaynaklı diyolar . Ki dediğim gibi doktor asla net bilemiyoruz sadece tahmin edebiliyoruz dedi . Sperm fish deneyin kromozomlara baktırın .
Tabiki bakıldı canım hiçbirşey çıkmadı.Nasip diyoruz.doktor devamlı deneyeceksiniz sağlıklısını bulacaksınız diyor ama öyle kolay olmuyor ne yazıkki.

Tabiki bakıldı canım hiçbirşey çıkmadı.Nasip diyoruz.doktor devamlı deneyeceksiniz sağlıklısını bulacaksınız diyor ama öyle kolay olmuyor ne yazıkki.
Ya onlara çok kolay geliyorda işte yaşayana çok zor . Nasip yiyecek ekmeği içecek suyu varsa rlbet bir gün olucak

Mesajların hepsini okudum arkadaşlar, alıntı yapmak yerine genel yazayım dedim.Sürecin yoruculuğunu direk yaşayanlar olarak hepimiz biliyoruz. Bir kerede değil 3 4 kere negatif sonuç alanlar olarak. Ama elimizden başka kalan bir şey yok. Biz uğraşanlar olacağız bu iş için. Her türlü tedbir bizden takdir Allah' tan. Dinlenelim ara verelim ama peşini bırakmayalım, uğraşalım. Ne hikayeler okuyoruz. Psikolojik destek alınabilir. Belki stres ve kaygıda olumsuz sonuç almamıza sebep oluyor. İlk olarak bu yenmek lazım belki. Yumurta kalitesi için arı sütü muhakkak kullanın derim. Hücre yenileyici. İllaki faydası olacağını düşünüyorum ben. Eşlerde kullanabilir. Sperm için. Faydasını görmek belki zaman alabilir. Yani en az 3 ay kulkanılmalı diye biliyorum. Aynı ilaçlar gibi. Prp yöntemlerinden bahsediliyor. Menapoza giren hiç yumurta yokken yumurta ürettikleri hastalar var. Umutsuz olmayalım. Benimde yaşım 38. Evet yaş stres yaratıyor ama bunuda kabullenmeyelim. Yaşımız geçti diye düşünmeyelim. Hayırlı nir cakit ve zaman vardır inşallah. Dua, sabır. Hepimiz için istiyorum rabbimden

Kizlar benim de durumlar benzer ya artik umudum cok azaldi her hamilelik haberinde uzuldugum icin kendimden de nefret eder oldum:(
Ya anlamadigim sey su 4 senedir hic dogal yolla gebelik olmadi 6 kere yumurta takibi yapildi onlarda da olmadi. Benim tum degerler duzgun rahim vs duzgun cikti esimin morfoloji 2 ama sayi falan iyi olunca ondan sorun olmaz dediler. Dna hasari da bakildi o da normal dediler.
Sonra tup bebege basladim 23 yumurta toplandi 19 u dollendi. 12 tanesi 5. Gun ve 6. gunw gitti. 5 tanesinin kalitesi baya tirt gerci. Bu arada mikro enjeksiyon da degil.
Sonra bu 12 embriyo donduruldu ve 1 tane 4aa transfer edildi ve sonuc kimyasal.
Ya simdi anlamiorm madem benim bu kadar sayida yumurtam dollenebiliyosa hatta tutunup da dusuyosa 4 yillik onlarca denemede neden hic dogal yolla en azindan tutunmadi. Surekli bizim sorun ne diye dusunmekten de yoruldum.

Kizlar benim de durumlar benzer ya artik umudum cok azaldi her hamilelik haberinde uzuldugum icin kendimden de nefret eder oldum:KK43:
Ya anlamadigim sey su 4 senedir hic dogal yolla gebelik olmadi 6 kere yumurta takibi yapildi onlarda da olmadi. Benim tum degerler duzgun rahim vs duzgun cikti esimin morfoloji 2 ama sayi falan iyi olunca ondan sorun olmaz dediler. Dna hasari da bakildi o da normal dediler.
Sonra tup bebege basladim 23 yumurta toplandi 19 u dollendi. 12 tanesi 5. Gun ve 6. gunw gitti. 5 tanesinin kalitesi baya tirt gerci. Bu arada mikro enjeksiyon da degil.
Sonra bu 12 embriyo donduruldu ve 1 tane 4aa transfer edildi ve sonuc kimyasal.
Ya simdi anlamiorm madem benim bu kadar sayida yumurtam dollenebiliyosa hatta tutunup da dusuyosa 4 yillik onlarca denemede neden hic dogal yolla en azindan tutunmadi. Surekli bizim sorun ne diye dusunmekten de yoruldum.
Bir kez mi denediniz tüp bebek? Ne güzel bir sürü dondurulmuş embriyonuz var neden bu kadar umutsuzluk bu olmazsa öbürleri var bence sevinin ve moralinizi yüksek tutun

çok uzun hikayem var.29 yaşında evlendim.evlenene kadar âdetlerim çok düzeniydi adet sancim normaldi.ilk bir kaç ay da hamile kaldim başkaları gibi bebek düşünür düşünmez hamile kaldim.ama sonra kalp atisi alınamadı.kurtaj oldum patoloji sonucun mol gebelik geldi.trabzonda fakülteye profa göstermeye gittim sonucu.ultrasondan muayene eder etmez sen nasıl hamile kaldin 2 yumurtan var dedi ve cehennem.gibi süreç başladı bizim için.amh testi istedi sonuç 0.2 geldi.acilen tup bebek dediler.sangdim ki parayi vercez igneleri vurunacam olacak oh belki de ikiz olur.ozel bir hastanede tedaviye başladık büyük bir hızla.tek bir yumurta bulabildi.3. gün embriyosu transfer oldum kocaman bir negatif.doktorum orada çok meşhurdu ama.hic sevmedim suratsız geldi negatif de aldim ya.sonra doğal yoldan hamile kalırım belki dedim ama kalamayınca bu kez istanbula gittim.memorial hastanesi cem demirel.kendi memleketimde doktorum tüm takiplerini yaptı iğneni kendisi vurdu toplama işlemi için cem demirele yolladı.8 yumurta.toplandi tek bir tane 5. gun e gitti transfer oldum gene negatif.negatif aldığım ay mucize eseri kendim doğal yoldan hamile kaldim aşırı sevindik kalp atışını bile duyduk bu kez ama 10. hafta kalp atisi durdu bebeğimin ve ben doğum yapanlarla bebek.seslerinin arasında 2. kürtajın oldum.2. kurtajdan sonra kromozom analizi istedi doktor ve benim kromozom da bozuk cikti.sorun birken 2 oldu.koca 1 yıldır tup bebeğe gitmeye uğraşıyorum.kurtaj sonrası âdetlerim tamamen bozuldu oltasız adet olamıyorum.bir ara aşırı kanamam.oldu 15 gün sürdü resmen.her ay doktor kapısı arşınladım.sonra düzelir gibi oldum.virus patlak verdi il dışı çıkış yasak dendi.bu ay tedaviye nihayet başladık 3 yumurtayla.igneler bulunuyorum he rgun ama doktor yumrudaki beğenmedi büyümüyorlar. bugün ultrasonda.bakip karar verecek e 2 düzeyine bakacak.umudum hiç yok.surekli ağlama krizi.çevrem hamilelerle dolu.karsi komşum geçen yıl ben kurtajdan geldiğim gün doğum yaptı geldi.ust katın alt katı komşularım hamile.65 dairelik sitede sadece benim bir yavrum yok.

İnşallah en kısa zamanda hepimizin bebeği olur. Çok zor süreçlerden geçiyoruz Allah sonunda bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin İnşallah..2. Kürtajdan sonra ilaçsız adet olamadığınızı yazmışsınız, kürtaj sonrası rahim filmi çektirdiniz mi ? Kürtaj sonrası adette azalma, adet olamama halinde rahim filmi çektirmek tavsiye ediliyor. Rahmin durumu iyi olmayıncada yumurta gelişmeyebiliyor. Ayrıca yaşınız genç ikikez doğal yoldan hamile kalmışsınız, sizin bebeğiniz olur bence ( İnşallah) ..

İnşallah en kısa zamanda hepimizin bebeği olur. Çok zor süreçlerden geçiyoruz Allah sonunda bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin İnşallah..2. Kürtajdan sonra ilaçsız adet olamadığınızı yazmışsınız, kürtaj sonrası rahim filmi çektirdiniz mi ? Kürtaj sonrası adette azalma, adet olamama halinde rahim filmi çektirmek tavsiye ediliyor. Rahmin durumu iyi olmayıncada yumurta gelişmeyebiliyor. Ayrıca yaşınız genç ikikez doğal yoldan hamile kalmışsınız, sizin bebeğiniz olur bence ( İnşallah) ..
rahim filmi çektirdim dediginiz gibi.bisey cikmadi filmde rahimde sorun yok dedi doktor.dün 3. tup bebek sonucum cikti negatif.2 tane 3. gün embriyosu kondu.ama tup bebek tedavilerimin 3 de sebebsiz negatif sonuçlandı.cok büyük çöküntü yaşıyorum ne yapsam kendimi avutamıyorum.

benim amh çok düşük yani yumurta rezervin çok az.dogal yoldan zor hamile kalıyorum.bu çok büyük bir sorunlan aynı zamanda 2 kürtajın ardında genetik de de bozukluk cikti kalp atisi o yuzden duruyor büyük ihtimal.esimde yapilan testlerde bir sorun cikmadi.ama geçen her ay benim.aleyhime.menapoza doğru gidiyorum

Sizinle birebir aynı durumdayım, 2 yıl aralıksız tüp bebek tedavisi gördüm. Kadın kaynaklı proplem en çaresiz hissetireni.
Keşke diyorum sorun eşimde olsaydı en azından bir umut olurdu, çözebiliriz uğraşırız derdim. Ama yumurta rezervi bitince malesef geriye dönüşü olmuyor, ağlamak üzülmek hiçbir şeyi geri getirmiyor. Size de kendime de sabır diliyorum.

Sizinle birebir aynı durumdayım, 2 yıl aralıksız tüp bebek tedavisi gördüm. Kadın kaynaklı proplem en çaresiz hissetireni.
Keşke diyorum sorun eşimde olsaydı en azından bir umut olurdu, çözebiliriz uğraşırız derdim. Ama yumurta rezervi bitince malesef geriye dönüşü olmuyor, ağlamak üzülmek hiçbir şeyi geri getirmiyor. Size de kendime de sabır diliyorum.
ne desem boş aglamaktan mahvoldum.susturamiyorum kendimi beynimi kalbimi.cok zormus acısı dinmiyor.

Merhaba kaderdaşlarım. Ben bu sene 6. denemeye başladım, hatta bu yazıyı yazdıktan sonra gonal f i vuracağım:) eşim ve ben her türlü testi yapmamıza ve sorunları çözmemize rağmen pozitif alamayanlardanız, yine de bu süreçte diğer denemelerde olduğu gibi umutla yola çıktık. Bu sefer zamanı gelmiştir umarım diyorum, bu süreçte sadece iyi düşünüp sonucu ne olursa olsun kabul edeceğim tıpkı diğer denemelerim gibi. Umarım gönlümüzde ki hayrımıza olandır ve 2020 en azından bu açıdan bizim yüzümüzü güldürür. Allah yardımcımız olsun hepimizin.

Merhaba iki gün önce 3. Negatif deneme sonucumu aldım. Allah’a tevekkül ediyorum. Güçlü durmaya çalışıyorum ama kafam da karışık. Mesela bundan sonra napacağımı bilmiyorum. Net bir ya olmazsa planım yoktu. Çok umutluydum çünkü 3. denememden. Bilmiyorum sizinde belki kafanız karışıktır, dertleşiriz, belki birbirimize faydamız olur. Hikayemle başlayım. Bizim net bir sorunumuz yok. Bizde benim 38 yaşında olmam sorunu var bir de eşimde morfoloji %3. Doktorlar sayı iyi dengeler, sorun olmaz diyorlar ama biz emin olamıyoruz. 3 yıl önce korunmayı bıraktık, 4 ay sonra hamile kaldım ama kalbi durdu 9 haftalık kürtaj oldum. Bi daha hamile kalamadım. 6 ay daha olmayınca Emsey Hastanesine gittik tavsiye üzerine. Ordaki doktorumuz çok ilgilendi, çocuğunuz olur hemen başlamayalım dedi, 6 ay yumurta takibi yaptı gene olmadı. Başladık 7 yumurta toplandı, 3’ü döllendi. 4aa kalite olarak 5. Güne gittiler. İlk deneme taze transfer idi olmadı, iki ay sonra kalan bi embriyoyu denedik gene olmadı. Bahçeci Cem hocayı takip ediyordum. Çok güzel başarı oranları veriyordu. Çok büyük bir umutla ona başladık. Yine 7 yumurta toplandı, üstelik daha düşük doz ilaç kullanmıştı, bu sefer 6sı döllendi nasıl mutluyum. 5. Gün aradılar hepsinin gelişimi geride bi gün daha bekliycez dediler. Şok olduk. 6. Gün aradılar ikisi blast olmuş dondurmuşlar. Biri 5bc diğeri 5cc. Pgt’ye gittiler. İkisi de normal geldi çok sevindik. Biraz araştırdım 5. Gün o telefonu almayan yok, herkesi bi gün daha beklemişler. Rahatladım. Kimle konuşsam geriye bir-iki embriyo kalmış hep, dedim heralde gerçekten umut vaat etmeyeni dondurmuyorlar. Embriyolar düşük kalite diye çok üzüldüm ama bu kaliteyle pozitif alan arkadaşlar oldu aynı doktorda çok rahatladım. Rahim çizme ve intralipid serum uygulandı umutlandım. Ama sonuç koca bir 0. Diyorum zaten düşük kalite embriyolar pgt biyopsisine mi dayanamadı, Allah mı nasip etmedi. Merkez çok kalabalık, çok yoğun, hastaların kıymeti yok, yaşadığım ilgisizliklerin haddi hesabı yok, aynı çileyi gözüm almıyor. Doktor geçmişimi biliyor, başka doktorla sıfırdan başlamayı da gözüm almıyor. Bu hafta DNA hasar testi yaptırıcaz, ondan sonrası benim için muamma. Bazen diyorum otur yerine bi daha tedavi olma. Ahhhh keşke şu yaş 38 olmasa, ben çeker miyim bunları. Sizde de sıfırdan başlıycam ama napıcam bilmiyorum diyenler var mı? Ya da kafası net olan, akıl verebilirim diyen?
Ahhh canım benim hiç ama hiç üzülme bu işte en başta inançlı olacaksın olumsuz aklıma getirip asla korkma.. Ben tesadüfen gördüm okumak istedim sadece çünkü bende çok acılar yaşadım.. Çok şükür hamile kalmada problem yaşamadım normal yolla oldu ama 2 kez bebeğimi kaybettim son kaybım 18 haftalık ölü bebeğimi normal yolla doğurdum :( Rabbim kimselere yaşatmasın bu acıları.. Ben sana iki tane kuzenimden bahsetmek istiyorum bir tanesi evlendi 6 yıl sonra tüp denemelerine başladı ama tutmadı yıllarca uğraştılar inan.. Ama her konuştuğumuzda Allaha inanıyorum bana verecek zamanı şimdi değil demek ki diyordu ve gerçekten 41 yaşında tosuncuk gibi bir bebeği oldu çok şükür.. Diğer kuzenim maalesef çok geç başladı denemelere ona çok dedik ama dinlemedi bizi şuan 36 yaşında iki kez denedi maalesef olmadı ve hemen küsüp bıraktı.. Bak sana ütopik gelebilir ama birşey demek istiyorum secret diye bir düşünce sistemi var tamamen beyin gücüyle istediğin şeye inanarak onu kendine çekiyorsun.. Mesela bebeğin karnında gibi düşün onu hayal et o mutluluğu yaşa inan yani buna Allaha da güven ve olacak inan asla da pes etme . Bak ben aynısını yaptım asla isyan etmedim Rabbime hep dualar ettim bebeğim karnımda yoktu ama sanki hala ordaymış gibi hissettim.. 3 ay önce bir oğlumu kaybettim şuan 3 aylık oğluma hamileyim.. Mucizeler bizimle onlara inanın lütfen.. Teorik olarak imkansız birşey yaşadım 18 haftalık bebeğimi kaybettim doğumdan sonra hiç adet olmadan hamile kalmışım.. Doktor bile ilk adet olamıyorum diye gittiğimde dedi ki sen zaten bebeğini kaybedeli 4 hafta oldu nasıl 5 haftalık hamile kaldın kanaman varken ilişki mi yaşadın. Halbuki kanamam bitti iki hafta sonra ilk ilişkini yaşamıştım.. İşte mucizeler böyle birşey ablalarım Allaha inanç ve pozitif düşünce gücünüzü kullanın lütfen.. Rabbim tez zamanda güzel haberler almanızı naip etsin... Hiçbirinizin kucağını boş bırakmasın inşallah..

rahim filmi çektirdim dediginiz gibi.bisey cikmadi filmde rahimde sorun yok dedi doktor.dün 3. tup bebek sonucum cikti negatif.2 tane 3. gün embriyosu kondu.ama tup bebek tedavilerimin 3 de sebebsiz negatif sonuçlandı.cok büyük çöküntü yaşıyorum ne yapsam kendimi avutamıyorum.

Allah kimseye yaşatmasın, çok zor, acınızı yaşayın ama napıp ne edip bir anca kendinizi toplamaya çalışın lütfen. Kendiniz ve istediğiniz bebek için toparlanmanız ve mücadeleye devam etmeniz gerek. Bu günler geçecek. 5. tüp bebek ile hamile kalan tanıdığım, 3 ay arayla yaptırdığı 3. ve 4. tüp bebek denemeleri sonrası negatifi duyunca hissettiği acıyı tarif edemediğini ama şuan düşündüğünde eğer o tüp bebek tedavilerinden biri olsa, şuanda sahip olduğu bebeğinin doğmayacağını fark ettiğini, çünkü 5. tüp bebek denemesini 4.’den 2 ay sonra yaptırdığını anlatmıştı. Bebeğine bakıp bakıp iyiki zamanında 3 ve 4 başarısız olmuş, iyiki sen bu dünyaya geldin diyorum, demişti.

Merhaba kaderdaşlarım. Ben bu sene 6. denemeye başladım, hatta bu yazıyı yazdıktan sonra gonal f i vuracağım:) eşim ve ben her türlü testi yapmamıza ve sorunları çözmemize rağmen pozitif alamayanlardanız, yine de bu süreçte diğer denemelerde olduğu gibi umutla yola çıktık. Bu sefer zamanı gelmiştir umarım diyorum, bu süreçte sadece iyi düşünüp sonucu ne olursa olsun kabul edeceğim tıpkı diğer denemelerim gibi. Umarım gönlümüzde ki hayrımıza olandır ve 2020 en azından bu açıdan bizim yüzümüzü güldürür. Allah yardımcımız olsun hepimizin.
Tedaviniz hayırlı uğurlu olsun, İnşallah tedaviniz başarılı olur, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız, güzel haberlerinizi almak dileğiyle 🙂

Mesajların hepsini okudum arkadaşlar, alıntı yapmak yerine genel yazayım dedim.Sürecin yoruculuğunu direk yaşayanlar olarak hepimiz biliyoruz. Bir kerede değil 3 4 kere negatif sonuç alanlar olarak. Ama elimizden başka kalan bir şey yok. Biz uğraşanlar olacağız bu iş için. Her türlü tedbir bizden takdir Allah' tan. Dinlenelim ara verelim ama peşini bırakmayalım, uğraşalım. Ne hikayeler okuyoruz. Psikolojik destek alınabilir. Belki stres ve kaygıda olumsuz sonuç almamıza sebep oluyor. İlk olarak bu yenmek lazım belki. Yumurta kalitesi için arı sütü muhakkak kullanın derim. Hücre yenileyici. İllaki faydası olacağını düşünüyorum ben. Eşlerde kullanabilir. Sperm için. Faydasını görmek belki zaman alabilir. Yani en az 3 ay kulkanılmalı diye biliyorum. Aynı ilaçlar gibi. Prp yöntemlerinden bahsediliyor. Menapoza giren hiç yumurta yokken yumurta ürettikleri hastalar var. Umutsuz olmayalım. Benimde yaşım 38. Evet yaş stres yaratıyor ama bunuda kabullenmeyelim. Yaşımız geçti diye düşünmeyelim. Hayırlı nir cakit ve zaman vardır inşallah. Dua, sabır. Hepimiz için istiyorum rabbimden
Allah sabır ve kolaylık versin sana da. Naçizane ben de söylediklerinle ilgili bilgimi paylaşayım. Çok araştırdım prp cidden para ve umut kaybı. Yaptıranlar pişman. Annem de dizi için bi dünya para döktü prp yaptırdı hiç faydasını görmedi. İlk negatifimden sonra 6 ay arı sütü, bal, polen, propolis karışımı tükettim sabah akşam birer kaşık, doktorun verdiği vitaminleri üç ay içtim öyle opu oldum embriyolarım ilkinden de kötü oldu, bişeye yaramadılar yani. Eşim üç senedir klomen, proxeed plus, impryl gibi vitaminler kullanıyor, morfoloji 2den 3e çıktı o kadar. Bu tedavide nasipten öteye geçilmiyor maalesef. Psikolojik destek konusunda katılıyorum dediğine stres yumurtaları çok kötü etkiliyor. Geçen sene bikaç ay psikolog desteği almaya çalıştım ama bu konuda çok yetersizler, daha çok sinirlenip çıktım dışarıya hep. Varsa bizim gibilerde deneyimli psikolog bulmak lazım. Allah yardımcımız olsun.

İnşallah bunda pozitifi alırsınız. 6 denemeyi de aynı doktor da mı yaptınız. Farklı yollar izlediler mi tedavilerde.

Canım benim. Ben de sana soracaktım sonucun inşallah pozitiftir diye. Okudum çok üzüldüm gerçekten. Canın nasıl yanıyor çok iyi biliyorum. Biliyorsun üç hafta önce ben de üçüncü negatifimi aldım. Kendime söylediğimi sana söyleyebiliyorum sadece. Vakti saati gelmemiş daha. Zamanı gelince olacak. Çok zor tekrar tekrar başlamak biliyorum ama güçlü olmak zorundayız. Başka çaremiz yok. Evlat vazgeçilebilecek bişey değil ki.

Ahhh canım benim hiç ama hiç üzülme bu işte en başta inançlı olacaksın olumsuz aklıma getirip asla korkma.. Ben tesadüfen gördüm okumak istedim sadece çünkü bende çok acılar yaşadım.. Çok şükür hamile kalmada problem yaşamadım normal yolla oldu ama 2 kez bebeğimi kaybettim son kaybım 18 haftalık ölü bebeğimi normal yolla doğurdum :KK43: Rabbim kimselere yaşatmasın bu acıları.. Ben sana iki tane kuzenimden bahsetmek istiyorum bir tanesi evlendi 6 yıl sonra tüp denemelerine başladı ama tutmadı yıllarca uğraştılar inan.. Ama her konuştuğumuzda Allaha inanıyorum bana verecek zamanı şimdi değil demek ki diyordu ve gerçekten 41 yaşında tosuncuk gibi bir bebeği oldu çok şükür.. Diğer kuzenim maalesef çok geç başladı denemelere ona çok dedik ama dinlemedi bizi şuan 36 yaşında iki kez denedi maalesef olmadı ve hemen küsüp bıraktı.. Bak sana ütopik gelebilir ama birşey demek istiyorum secret diye bir düşünce sistemi var tamamen beyin gücüyle istediğin şeye inanarak onu kendine çekiyorsun.. Mesela bebeğin karnında gibi düşün onu hayal et o mutluluğu yaşa inan yani buna Allaha da güven ve olacak inan asla da pes etme . Bak ben aynısını yaptım asla isyan etmedim Rabbime hep dualar ettim bebeğim karnımda yoktu ama sanki hala ordaymış gibi hissettim.. 3 ay önce bir oğlumu kaybettim şuan 3 aylık oğluma hamileyim.. Mucizeler bizimle onlara inanın lütfen.. Teorik olarak imkansız birşey yaşadım 18 haftalık bebeğimi kaybettim doğumdan sonra hiç adet olmadan hamile kalmışım.. Doktor bile ilk adet olamıyorum diye gittiğimde dedi ki sen zaten bebeğini kaybedeli 4 hafta oldu nasıl 5 haftalık hamile kaldın kanaman varken ilişki mi yaşadın. Halbuki kanamam bitti iki hafta sonra ilk ilişkini yaşamıştım.. İşte mucizeler böyle birşey ablalarım Allaha inanç ve pozitif düşünce gücünüzü kullanın lütfen.. Rabbim tez zamanda güzel haberler almanızı naip etsin... Hiçbirinizin kucağını boş bırakmasın inşallah..
Teşekkür ederim ne demek istediğini anladım. O yöntem de ben de işe yaramadı maalesef. O kadar inandırdım ki kendimi aylarca vücudum sahte gebelik belirtileri yaşadı. Öldüm öldüm dirildim son üç yılda. Denemediğim ne kaldı artık ne denerim onu da bilmiyorum. Şuan sadece kendimi üzmemeye çalışıyorum elimden başka bişey gelmiyor artık.

Back
X