o sira oglan kasla göz arasi corabini cikarip adamin suratina firlatti.
Ben de yahu, bebek cok cakalmis
Oğlunuzun tepkisi çok dozunda olmuş. Karşınızdaki yolcu kadar densiz olsa, o çoraba kusup fırlatırdı ama dua etsinler çok beyefendi bir yavruymuş. =))
Ne manyaklar var. Bazı şeyler anne&babanın elinde, bazı şeyler de değil. Zaten insanları rahatsız etmemeye çalışan bir anneye neden yüklenirsin ki... Ekonomik sınıfın koltukları zaten hobbitlere göre yapılmış bence, en ufak harekette öndekine çarpıyorsun. Bir de kucağında bebek olan bir kadınsanız, o 4 saatlik yolda 2 kere çarpmış olması mucize.
ahhaa oglunun corap atmasina cok guldum , bu konuda kesinlikle sen haklisin
Ama benzer bir olay yasadim , 6 aylik hamileydim , ucakta arkamdaki cocuk ( 5-6 yaslarindaydi ), surekli koltugumu tekmeliyordu
10 dk boyunca bekledim annesinin mudahele etmesini kadinin umurunda bile degildi
10 dk sonra dondm arkaya kibarca rahatsiz oldugumu belimin agridigini aoyledim
Dondu cocuguna yapma dedi sadece
Neyse bi 15 dk falan cocuk yapmadi sobra yine basladi ya sabir dedim yine bekliyorum annesi uyarsin diye , yok ya kadinin umurunda diil , bende dondum honkurdum resmen ondan sonra kadin cocuguna hakim oldu ama ne gerek var boyle seyler yasamaya dimi
Bu konuda sen haklisin , ozur dilemissin cozum urwtmeye calismissin vs vs maalesef ortalik saygisiz , terbiyesiz, anlayissiz insan kayniyor
Agahfjkahfyahfjo sira oglan kasla göz arasi corabini cikarip adamin suratina firlatti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?