ucakta tartisma

NMB24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
2.908
4.975
48
su an düsündükce gülüyorum....

öncelikle selam kizlar.

oglum 18 aylik. toplam gidis gelis 6 kere uctu buzamana kadar. ortaligi karistirmadan sadece fikrinizi ögrenmek istiyorum. bu zamana kadar hic sorun yasamadik. hatta ben hep sasirirdim oglumla top falan oynarlardi.

neyse bu sabah ucaga bindik. oglum uyanikti, önümüze bi kadin oturdu. daha yerlesme esnasinda oglum ön koltuga tekme atti. ben cektim kadin birsey demeden, özür diledim. neyse oglum hemen uyuya kaldi. 4 saatlik yolculukda 3 saatini uyuyarak gecirdi. baya rahatdik. neyse bu uyanirken kendini gerdi, tabi kucagimda oturuyo. on koltugu ayagi ile itti. ben cekene kadar kadin döndü arkasini. demesin mi sizin yüzünüzden rahat edemiyorum diye. bende özür dilerim ozaman hostese söyleyelim belki bos varsa beni oraya alsinlar sizde rahat edin dedim (gayet sakin sekilde). anammmmm yanindaki adam bi saydirmaya basladi. siz nasil annesiniz hostes mi cocugunuza annelik yapcak, bi cocugunuzu tutmasini bilmiyorsunuz diye. bende siz ne diyorsunuz bu cocuk 3 saatdir uyuyor bir kere aglamadi benim anneligini yargilamak size mi düstü diye cemkirdim. o sira esimde baya tartisti, iste toplumdan rahatsiz oluyorsaniz ya first class tutsaydiniz yada ucak kiralasaydiniz. o sira oglan kasla göz arasi corabini cikarip adamin suratina firlatti . ben hemen özür diledim. adam öyle sinir olduki cocuga vurcak diye korktum. corabi alip en arkaya firlatti. arkadakiler kafasini sallayarak corabi bize getirdiler. öyle sustuk ama ben hala hem soktayim hemde oglumun tavrina istemsizce gülüyorum.

anlatip rahatlamak istedim iyi pazarlar.

simdiden not: ucakda kimse türk degildi. konu oraya gelmesin.

Uffffffff cok guldum yahu oglan susun artik diyip corabi koyvermis.

Onlar da amma huysuzlarmis. Alti ustu 2 kere ayak koymus bebek ayagindan ne olur.

Fena olan bebek zirlanmasi asil, ona da katlaniyorsun bir sekilde.

Asil ben son kez Turkiye\ye gelirken 2 tane Almanci aile kapisti bildigin kadinli erkekli birbirlerine girdiler, 2 hostes sakin olun beyefendi hanimefendi diyerekten ortaligi yatistirmaya calistilar ama nafile. Konu sanirim koltuk yatirmaydi. Aslinda tartisma edeplice basladi, arkada oturan adam ondeki kadina usturupluca soyledi ama kadinin kocasi olan AYI bagirip cagirinca ortalik biraz karistiBu da benim boyle bir animdir.

ahhaa oglunun corap atmasina cok guldum , bu konuda kesinlikle sen haklisin
Ama benzer bir olay yasadim , 6 aylik hamileydim , ucakta arkamdaki cocuk ( 5-6 yaslarindaydi ), surekli koltugumu tekmeliyordu
10 dk boyunca bekledim annesinin mudahele etmesini kadinin umurunda bile degildi
10 dk sonra dondm arkaya kibarca rahatsiz oldugumu belimin agridigini aoyledim
Dondu cocuguna yapma dedi sadece
Neyse bi 15 dk falan cocuk yapmadi sobra yine basladi ya sabir dedim yine bekliyorum annesi uyarsin diye , yok ya kadinin umurunda diil , bende dondum honkurdum resmen ondan sonra kadin cocuguna hakim oldu ama ne gerek var boyle seyler yasamaya dimi
Bu konuda sen haklisin , ozur dilemissin cozum urwtmeye calismissin vs vs maalesef ortalik saygisiz , terbiyesiz, anlayissiz insan kayniyor

Cocuk yine gereğini yapmış :) üzüldüm ya cocugun corabini firlatmis adam geri. O çorabı onun agzina sokmak isterim.
Cirkeflik yapmışlar boşuna bosver.. ne gerek var yani uc bes saatlik yol, muhatapları da çocuk..
Annelik çocugun aglamasiyla da sorgulancak bişey degilki aglayadabilirdi
..

Oğlunuzun tepkisi çok dozunda olmuş. Karşınızdaki yolcu kadar densiz olsa, o çoraba kusup fırlatırdı ama dua etsinler çok beyefendi bir yavruymuş. =))

Ne manyaklar var. Bazı şeyler anne&babanın elinde, bazı şeyler de değil. Zaten insanları rahatsız etmemeye çalışan bir anneye neden yüklenirsin ki... Ekonomik sınıfın koltukları zaten hobbitlere göre yapılmış bence, en ufak harekette öndekine çarpıyorsun. Bir de kucağında bebek olan bir kadınsanız, o 4 saatlik yolda 2 kere çarpmış olması mucize.

evet sabah uctugumuz icin sükür uyudu cogu saat. arkamdaki adam haraket ettikce bende hissediyorum ee herkez bir birine mi bagirsin anlamadim gitti. normalde uyanik olsa karsi oldugum halde video gösterek öyle ilgisini cekiyorum kibirdamiyor okadar aktiv oldugu halde. kac kere sordular alisik mi diye hic varligini hissetmedik diye. de takilmiyorum bu zamana kadar hep güzel gecti buda tuzu

iyi iyi kac saatdir aklima geldikce gülme krizine giriyorum esim hala ordamisin diye bana sesleniyor. ama o an gözümün önünden gitmiyor. cok mü kötüyüm ben diye düsünmeye baslamistim güldükce

yani 5-6 yasindaki cocuk durdan anlamali ama 18 aylik cocuga böyle durumda yapma de... sabaha kadar de...

Ben 3 minikle uçtum birkaç kez.
Çok şükür kimse ses etmedi.
Acıdılar mı acaba halime? :)))

Maşallah miniğe, çorabı fırlatması güzel olmuş.
Ancak o çorabı fırlatan herif, gidip getirene kadar olayı uzatırdım sanırım.

o sira oglan kasla göz arasi corabini cikarip adamin suratina firlatti
Agahfjkahfyahfj
Umursamaz anne baba olsanız hak etmişsiniz derdim çünkü gerçekten yolculukta bebek çekilmiyor. Ama yapabileceğinizi yapmışsınız ve gerçekten sadece 2 kez vurduysa hak etmişler. Allahın huysuzları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…