ucakta tartisma

ben salak o anin sokuyla sadece özür dilerimle kaldim iyiki adamin yaninda gülme krizine girmedim beni bogardi.

esim cok gicik ama yaa son kalan yarim saat oglanla muhabbet edermis gibi sürekli laf soktu

Bence uzulmenıze degmez bız de bazen boyle 'gıcık' ınsanlarla karsılasıyoruz ucakta.
Sınırlerını streslerını baskasının uzerınde atmak ıcın ufak bır neden arıyorlar bu sefer nasıplenen sız olmussunuz ve gereken cevabı da vermıssınız.

Belli bi yaştan sonra nedense bazı insanlarda suratsızlık ve aksilik hat safhada oluyor.

Hani devamlı ağlasa tekme atsa falan o zaman uyarmasını anlarım ki o da insani bir şekilde.

Ama anlattığınız durum tamamen onların “insaniyetsizliği”

Ve bu sadece çocuklu ailelere yada çocuklara yapılan bir durum değil.

Her insanda rahatsız olacak bişey bulup tepkilerini yaşlarının verdiği güvene dayanarak ağır bir şekilde koyuyorlar.

Yazık..

Yaşlı diye saygı duymamızı beklerken, bize örnek olacaklarken ne yazık ki kendi saygıları yitip gidiyor.

5-6 yaşında çocuktan bahsediyor olsak hadi belki dersin annesi hiç mi dur sus öğretmemiş diye (-ki kimisi anne ne kadar kendini yırtsa da kendi bildiğini okuyor onu geçiyorum) 18 aylık bebek yahu, minnak bir şey onun tekmeleme hissinden ne olacak sanki güm güm diye vuramaz bile. İyi yapmış minnok boşverin, tamam herkesin rahat seyahat etme hakkı var ama bunda cidden toleranslı olunabilir kaldı ki siz özrünüze kadar dilemişsiniz. İnsanların genelde sinirlendiği şeyler ebeveynlerin umursamaz davranması oluyor bu tarz konularda.

adamla kadin en fazla benimle yasittilar

yani kac aydir kendimi yirtiyorum oglum yemek yerken en azindan agzini ac diye. aciyor mu acmiyor. dur durmuyor. her otelde cocukla güzel güzel yerken bizimki at kosturuyor.

3 çocuklu bir kadına ben bir kez dek geldim o da salmış gitmişti

ben salak o anin sokuyla sadece özür dilerimle kaldim iyiki adamin yaninda gülme krizine girmedim beni bogardi.

esim cok gicik ama yaa son kalan yarim saat oglanla muhabbet edermis gibi sürekli laf soktu
Eşiniz iyi yapmış.
Ben de olsam bitene kadar laf sokardım :)

3 çocuklu bir kadına ben bir kez dek geldim o da salmış gitmişti
Mecburen salıyor.
Sağımdaki uçak daha pistte kalkış için hızlanırken bağırıyor "daha hızlı, daha hızlı" diye.
Diğeri camdan gördüğü bulutlara gitmek için ağlar.
Küçük meme diye ağlar.
Tam bir curcuna :)

Bazı insanlar hiç çocuk büyütmedi veya büyüdüğüne şahit olmadı diye düşünüyorum
Elma armut değilki koyduğun yerde dursun
Benim oğlumda yürüyen merdiveni durdurmuştu merdivendeki çoğu kişi benimle kavga etti çocuğunu oynatacak başka yer bul diye çocuk bakamıyorsan gelmeyeceksin buralara falan gibi üsturupsuz konuştular beni veya oğlumu dövecekler diye de çok korktum
Sonrasında benimki korktu avmyi sessiz sakin elimi bırakmadan hiç bişeye sarkmadan işimizi halledip terketmiştik
Oluyor öyle rahatsız insanlar

Yaaa oğlunuzun çorap fırlattığını okuyana dek normal normal okuyordum ondan sonra koptum güldüğüm için kusura bakmayın çocuğunuz yaman olacak belli ki Allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin

Oğluşunuz anne babasına bağıran kişilere elinden geldiğince tepki göstermiş. Benim oğlumda geçenlerde bir kadın beni Pazar kalabalığında ittirince araya girip minicik elleri ile onu ittirmeye çalıştı. Uçak konusunda haklısınız . Oğlunuz yolculuğun zaten 4 de 3 de ağlamamış uyumuş. Toplum olarak ne kadar tahammülsüz olduk. Üstelik özür de dilemişsiniz. Adı üstünde çocuk bu elden ne gelir . Ne bekliyorlar acaba tekme tokat dövelim mi Yani bebeklerimizi !!!!! Çok geçmiş olsun , benim en büyük mottom; “Allah herkesi kendi gibi insanlarla karşılaştırsın ‘dır. Onlarda bir gün benzer duruma düşerler umarım

Haha oglunuz guzel cevap vermis gerckten:))
Valla ucak otobus farktmez toplu tasima olan her aracta galiba bu sikinti yasaniyrz. Bizi pskljkmen kasiyolar. Oysaki herkes cocuktu yada cocuk sahibiydi. Sizlik bi durum yok zaten. Onlarin dengesizligi. Bende 14 saat ucmustm. 3 saat kesintisiz aglamisti kizim. Insan bide insanlarin tepkisine geriliyor gerckten. Ama o kadar uzun ucusta kimse sesini cikarmadi saolsunlar. Lakin ist-dlman arasi 1 saatlik yolda ayy tamda yerine oturmusuz diye laf sokmalara maruz kalmistim.
Once insan olmak gerek iste. Disardan baksan oyle gozukurler bide

Üzülme. Bazıları kendini first class vatandas sanır, halbuki fırt tırt. Boşver. Oglun gereken cevabi vermis

Ay ben de o gereksiz tiplere uyuz oluyorum. İst denizli uçuşunda uçaktan korkan bir anne, mizmiz bebek ve babası vardı . Ben yanlarına denk geldim. Kadının gerginliği çocuğun mizmizligi ben yoruldum yol boyunca. Ama ben çocukla falan oynadım yani bi 20 dk o yüzden yoruldum. Önümdeki gıcık karı cık cıkladi durdu. Ve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…