Ben 3 minikle uçtum birkaç kez.
Çok şükür kimse ses etmedi.
Acıdılar mı acaba halime? :)))
Maşallah miniğe, çorabı fırlatması güzel olmuş.
Ancak o çorabı fırlatan herif, gidip getirene kadar olayı uzatırdım sanırım.
Belli bi yaştan sonra nedense bazı insanlarda suratsızlık ve aksilik hat safhada oluyor.
Hani devamlı ağlasa tekme atsa falan o zaman uyarmasını anlarım ki o da insani bir şekilde.
Ama anlattığınız durum tamamen onların “insaniyetsizliği”
Ve bu sadece çocuklu ailelere yada çocuklara yapılan bir durum değil.
Her insanda rahatsız olacak bişey bulup tepkilerini yaşlarının verdiği güvene dayanarak ağır bir şekilde koyuyorlar.
Yazık..
Yaşlı diye saygı duymamızı beklerken, bize örnek olacaklarken ne yazık ki kendi saygıları yitip gidiyor.
5-6 yaşında çocuktan bahsediyor olsak hadi belki dersin annesi hiç mi dur sus öğretmemiş diye (-ki kimisi anne ne kadar kendini yırtsa da kendi bildiğini okuyor onu geçiyorum) 18 aylık bebek yahu, minnak bir şey onun tekmeleme hissinden ne olacak sanki güm güm diye vuramaz bile. İyi yapmış minnok boşverin, tamam herkesin rahat seyahat etme hakkı var ama bunda cidden toleranslı olunabilir kaldı ki siz özrünüze kadar dilemişsiniz. İnsanların genelde sinirlendiği şeyler ebeveynlerin umursamaz davranması oluyor bu tarz konularda.
Ben 3 minikle uçtum birkaç kez.
Çok şükür kimse ses etmedi.
Acıdılar mı acaba halime? :)))
Maşallah miniğe, çorabı fırlatması güzel olmuş.
Ancak o çorabı fırlatan herif, gidip getirene kadar olayı uzatırdım sanırım.
Eşiniz iyi yapmış.ben salak o anin sokuyla sadece özür dilerimle kaldimiyiki adamin yaninda gülme krizine girmedim beni bogardi.
esim cok gicik ama yaa son kalan yarim saat oglanla muhabbet edermis gibi sürekli laf soktu
Mecburen salıyor.3 çocuklu bir kadına ben bir kez dek geldim o da salmış gitmişti
Yaaa oğlunuzun çorap fırlattığını okuyana dek normal normal okuyordum ondan sonra koptumsu an düsündükce gülüyorum....
öncelikle selam kizlar.
oglum 18 aylik. toplam gidis gelis 6 kere uctu buzamana kadar. ortaligi karistirmadan sadece fikrinizi ögrenmek istiyorum. bu zamana kadar hic sorun yasamadik. hatta ben hep sasirirdim oglumla top falan oynarlardi.
neyse bu sabah ucaga bindik. oglum uyanikti, önümüze bi kadin oturdu. daha yerlesme esnasinda oglum ön koltuga tekme atti. ben cektim kadin birsey demeden, özür diledim. neyse oglum hemen uyuya kaldi. 4 saatlik yolculukda 3 saatini uyuyarak gecirdi. baya rahatdik. neyse bu uyanirken kendini gerdi, tabi kucagimda oturuyo. on koltugu ayagi ile itti. ben cekene kadar kadin döndü arkasini. demesin mi sizin yüzünüzden rahat edemiyorum diye. bende özür dilerim ozaman hostese söyleyelim belki bos varsa beni oraya alsinlar sizde rahat edin dedim (gayet sakin sekilde). anammmmm yanindaki adam bi saydirmaya basladi. siz nasil annesiniz hostes mi cocugunuza annelik yapcak, bi cocugunuzu tutmasini bilmiyorsunuz diye. bende siz ne diyorsunuz bu cocuk 3 saatdir uyuyor bir kere aglamadi benim anneligini yargilamak size mi düstü diye cemkirdim. o sira esimde baya tartisti, iste toplumdan rahatsiz oluyorsaniz ya first class tutsaydiniz yada ucak kiralasaydiniz. o sira oglan kasla göz arasi corabini cikarip adamin suratina firlatti. ben hemen özür diledim. adam öyle sinir olduki cocuga vurcak diye korktum. corabi alip en arkaya firlatti. arkadakiler kafasini sallayarak corabi bize getirdiler. öyle sustuk ama ben hala hem soktayim hemde oglumun tavrina istemsizce gülüyorum.
anlatip rahatlamak istedimiyi pazarlar.
simdiden not: ucakda kimse türk degildi. konu oraya gelmesin.
Haha oglunuz guzel cevap vermis gerckten:))su an düsündükce gülüyorum....
öncelikle selam kizlar.
oglum 18 aylik. toplam gidis gelis 6 kere uctu buzamana kadar. ortaligi karistirmadan sadece fikrinizi ögrenmek istiyorum. bu zamana kadar hic sorun yasamadik. hatta ben hep sasirirdim oglumla top falan oynarlardi.
neyse bu sabah ucaga bindik. oglum uyanikti, önümüze bi kadin oturdu. daha yerlesme esnasinda oglum ön koltuga tekme atti. ben cektim kadin birsey demeden, özür diledim. neyse oglum hemen uyuya kaldi. 4 saatlik yolculukda 3 saatini uyuyarak gecirdi. baya rahatdik. neyse bu uyanirken kendini gerdi, tabi kucagimda oturuyo. on koltugu ayagi ile itti. ben cekene kadar kadin döndü arkasini. demesin mi sizin yüzünüzden rahat edemiyorum diye. bende özür dilerim ozaman hostese söyleyelim belki bos varsa beni oraya alsinlar sizde rahat edin dedim (gayet sakin sekilde). anammmmm yanindaki adam bi saydirmaya basladi. siz nasil annesiniz hostes mi cocugunuza annelik yapcak, bi cocugunuzu tutmasini bilmiyorsunuz diye. bende siz ne diyorsunuz bu cocuk 3 saatdir uyuyor bir kere aglamadi benim anneligini yargilamak size mi düstü diye cemkirdim. o sira esimde baya tartisti, iste toplumdan rahatsiz oluyorsaniz ya first class tutsaydiniz yada ucak kiralasaydiniz. o sira oglan kasla göz arasi corabini cikarip adamin suratina firlatti. ben hemen özür diledim. adam öyle sinir olduki cocuga vurcak diye korktum. corabi alip en arkaya firlatti. arkadakiler kafasini sallayarak corabi bize getirdiler. öyle sustuk ama ben hala hem soktayim hemde oglumun tavrina istemsizce gülüyorum.
anlatip rahatlamak istedimiyi pazarlar.
simdiden not: ucakda kimse türk degildi. konu oraya gelmesin.
Haha oglunuz guzel cevap vermis gerckten:))
Valla ucak otobus farktmez toplu tasima olan her aracta galiba bu sikinti yasaniyrz. Bizi pskljkmen kasiyolar. Oysaki herkes cocuktu yada cocuk sahibiydi. Sizlik bi durum yok zaten. Onlarin dengesizligi. Bende 14 saat ucmustm. 3 saat kesintisiz aglamisti kizim. Insan bide insanlarin tepkisine geriliyor gerckten. Ama o kadar uzun ucusta kimse sesini cikarmadi saolsunlar. Lakin ist-dlman arasi 1 saatlik yolda ayy tamda yerine oturmusuz diye laf sokmalara maruz kalmistim.
Once insan olmak gerek iste. Disardan baksan oyle gozukurler bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?