ucakta tartisma

Aferin bücürüğe :))) Ben doğuda öğretmenlik yaparken 22 saat gidiyordum otobüsle, hepsinin kucağında 1-2 çocuk olurdu. Başlarda kabus gibiydi ağlamaları. Sonra anne olsam ben napardım diye düşünmeye başladım, valla öyle ciyaklıyorlar ki kadıncağızlar ne yapsın dedim, duymamaya alışmıştım. Zaten 10 saatten sonra kucağımda çocuk bulmuşluğum oluyordu Velhasıl anlayışlı olmak lazım, suçlular

bu gerçek değil dimi
Börek açma modu süpermiş ya, resmen evrensel geçiş olmuş

afferimm oğluna..=) heryerde var boyle okuzler.ağzı sut kokan bebeğin tekmesı deler geçer zaten..

Her an herkesin başına gelebilecek bir durum :) Geçmiş olsun ,boşverin anneliğin tadını çıkarın :)

bi keresinde 1,5 saatlik uçak yolculuğunun neredeyse tamamında bebek ağlamıştı. valla kendimden çok bebeği ve ailesini düşünmüştüm, ne zor iş, çocuk çatlamadan insek bari diye. suistimal edilmedikçe, enayi yerine konulmadıkça herkesin çocuklara karşı biraz daha tolere edici olması lazım. ha şımarık olur, bilerek yapar, ailesi umursamaz o zaman anlarım ama şu durumda kavga etmek çok saçma.

Hangi koltuklarda cocuklu olacak gorebilsek ve ona gore secim yapsak cok guzel olurmus. Boyle toplu yolculuk zorunda kalinca dusundugum sey arkamda, onumde, yanimda cocukluya denk gelir miyim? Kirk yilda bir binerim nasil bir işse hepte bana denk geliyor. -.-
Sizinkiler durumu buyutmus baya ama o arkadan koltuk tekmelemek... cidden sinir bozucu ama ben ilk yapista sakince uyariyirum 2. Olunca sinirleniyorum.

aslinda en güzel unutulmayan anilar. gözümde canlandi o an. birden merdivenler durur ve teyzoslar aboeeeww diye ciglik atarlar

gül gül bende gülüyorum hala düsündükce

yani bu yüzden kimseyi rahatsiz etmeyelim diye esim özel kulak tipaclari takti ben inerken kalkarken sürekli su icirdim

ay kiz karsilikli düet yapsaydiniz. ben ergenken öyle yapiyordum sabahlari

korkma rahat ol. bak 6 kere uctum 5i mükemmel gecti bu istisna.... düsünsene önümdeki yasli adam arkasini dönmüstü oglumla top oynamisti. yada aile babasi gelip oglunuzu getirinde bizim cocuklarla oynasin demisti. hosteslerde cok tatlilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…