- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
o sira oglan kasla göz arasi corabini cikarip adamin suratina firlatti. ben hemen özür diledim.
Sesli guldumBir toplumsal had bildirme silahı olarak ayılar...tanıdığımız sessiz sakin bir çocuk, bir aile dostumuzun oğlu çok şımarık bir kızla evlendi. Neyse bu kız bir kafeye oturmaya gitmiş. Bir ayı da ailesiyle ordaymış. Kızın da büyük boy Husky bir köpeği var. Adam da bağlar mısınız çocuk korkuyor demiş, insanca rica etmiş. Kız da boyuna posuna bakmadan ayıya küfürler etmeye başlamış. Ayı da bunu güzelce dövmüş, hızını alamayıp yanındaki diğer tikiyi de dövmüş. Kız dayaktan sonra uslandı, şimdi evde börek falan acıyor gayet efendi hanım hanımcık oldu Hak edene haddini bildiren ayilara hic karsi degilim topluma ayar cekiyorlar
bu gerçek değil dimi
Börek açma modu süpermiş ya, resmen evrensel geçiş olmuş
Gercek yahu, kiz tiki kizken dayagi yedikten sonra birden ev kizi moduna gecti
Bazı insanlar hiç çocuk büyütmedi veya büyüdüğüne şahit olmadı diye düşünüyorum
Elma armut değilki koyduğun yerde dursun
Benim oğlumda yürüyen merdiveni durdurmuştumerdivendeki çoğu kişi benimle kavga etti çocuğunu oynatacak başka yer bul diye çocuk bakamıyorsan gelmeyeceksin buralara falan gibi üsturupsuz konuştular beni veya oğlumu dövecekler diye de çok korktum
Sonrasında benimki korktu avmyi sessiz sakin elimi bırakmadan hiç bişeye sarkmadan işimizi halledip terketmiştik
Oluyor öyle rahatsız insanlar
Yaaa oğlunuzun çorap fırlattığını okuyana dek normal normal okuyordum ondan sonra koptumgüldüğüm için kusura bakmayın çocuğunuz yaman olacak belli ki Allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin
Cocuk 3 saat uyumus zaten.
Abartmis yaslilar
Bosver canim
Üzülme. Bazıları kendini first class vatandas sanır, halbuki fırt tırt. Boşver. Oglun gereken cevabi vermis
Valla sırtı yere gelmeyecek bir anne gördüm. Aferim akıllı bıdığa.
Valla uçağa biniyoruz bazı çocuklar avazı çıktığı kadar gidene kadar ağlıyor . Kızmak yerine üzülüyorum belli ki basınç tan etkileniyorlar. Ayrıca anne babası mahçup oluyor. Ne yapabilirler ki yani.. siz çok dengesiz insanlara denk gelmişsin iz o uçakta olsam sizin çocuktan sonra bende çorabımi siyirip atardim
Uçakta otobüste her yerde sessiz sakin çocukları kast etmiyorum ama bazıları çok yaramaz ve sinir bozucu oluyor geçen 1,5 saat yolculukta çocuk durmadan şarkı söyledi başımı şişirdi kalbi kırılmasın diye bişey demedim ama 5 dk daha dayanamazdım anneside ağzını açıp kızım sus demedi
Oğlunuza çok güldüm oh iyi yapmış :) şımarık, bilerek etrafına zarar veren, ailesinin dur demediği çocuklardan ziyade o yaşta bebeğe kızmak bana çok itici geliyor. Benim de aynı yaşlarda oğlum var, gelecek ay ilk kez uçak yolculuğu yapacağız. Huysuzluk yapar da biri bir şey der diye öyle korkuyorum ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?