- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
ikili testim 1:168
dörtlü testim 1:186 çıktı
yarın amniyosentez yapılcak kaç günden beri kendimde diilim dua edin arkadaşşlar...
merhaba arkadaslar bende suan 19 haftalik hamileyim bi hafta önce amniyosentez yaptim ilk sonuclar iyi cikti ama net sonuc icin iki daha beklemem lazim.benim bebegimin cigerlerinde su tespit edildi ondan yapmistim ama allahtan su cogalmadi,ama testen sonra hic doktora gidemedim daha sali günü gidicem cok korkuyorum insallah bebegim iyidir,yanlis bisey olsaydi hissederdim herhalde degilmi???
arkadaşlar bugün amniyosentez oldum biraz ağrılarım var ama kalp ağrımın yanında hiç kalırbugünlerde geçicek inş. kötü bişi çıkmadan atlatırız umarım allaha emanet olun.......:26:
Arkadaşlar selam, bende şu an 23+5 günlük hamileyim.Geçen ayın 23 ünde amniyosentez yaptırdım.Çok şükür bebeğim iyi ve her geçen gün daha çok tekmelemeye başladı .Benime 3lü testimde Down Sendromu 1/175 çıktı .4 lü testim de 1/800 ancak bu seferde Spina Bifida çıktı.Bu nedenle yaptırdım.Ancak sonuçalrım hala çıkmadı neredeyse 1 ay olacak bu nedenle bu stres bitmiyor.İnşallah herkesin sağlıklı bebişleri olur.Ve yaptırmanız gerekiyorsa amniyosentezden korkmayın derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?