Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

Arkadaşım bildiğim kadarıyla amniyo sonucunda cinsiyet sonucu kesin yani ultrasyondan daha garanti. Sen nerde yaptırdın amniyoyu özeldemi ?Onlarmi seni aradılar telefonda nasıl söylediler sonucu off yaa bana niye söylemiyorlar.

Ben üniversite hastanesinde yaptırdım ilk sonuçları gidip aldık telefonda sonuçları söylemeyiz dediler.ikincisinde telefonda söylediler. 50 gün bekledim ben kaç kere aradım hastaneyi bi bilsen...

Evet canım hep böyle güzel sonuçlananları duyuyoruz.inşallah bizimkilerde öyle olur...

Bende üniversitede yaptırdım.16. Gün aradım çıkmadı dediler 20. Günde çıktı dediler şehir dışındayız gelemeyiz söyleyin dedik söylemediler.kısmet olursa yarın gidip alacaz rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin.

arkadaşlar dua edin lütfen.üniversitede amniyo yaptırdığım gün ayrıntılı için bugüne randevu vermişlerdi,tabii biz dayanamadık burda özelde yaptırdık ama eşimi ikna ettim dedim gidelim hem sonuçlarımızı alalım hemde tekrar ayrıntılıya girelim.allahım yardımcımız olsun çok heyecanlıyım.

Dualarımız seninle canım, çok geriliyo insan gerçekten.Benim 1 hafta var başladım yine gerilmeye. Hayırlı haberler alırsın inşallah.

Dualarım seninle canım hep aklımdasın zaten...inşallah güzel sonuçlar alacaksın...sabırsızlıkla bekliyorum...

inş herşey yolundadır arkadaşım bundan sonra gebeliğin tadını çıkarman dileğiyle :)

Arkadaşlar hepinizden allah razı olsun.hamdolsun sonuçlarimız temiz ayrıntılıda da bakıldı raporda herşey normal.sonucu alırken eşim sormuş neden taramamız riskli çıkmıştır sizce diye,demişler yaştan dolayı vede testlerin erken yapılmasındanda kaynaklanır.ideali 17-18 haftalarmış taramanın.yalnız cinsiyeti yazmıyo 46- yazıyo:44: rabbim tüm sonuç bekleyenlere hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip etsin,amniyo yaptırmayanlarada sağlıklı bebişlerini kucağına almayı nasip etsin.sizlerin güzel haberlerinide bekliyorum

çok sevindim arkadaşım. benim raporumda kromozomların sayılmış fotosu vardı en altta x ve y yazıyo benim kızım son iki kromozomuda x de idi belki ona benzer bi foto vardır. ordan anlayabilirsin :) amaaaan sağlıklı olsunlarda önemli değil :)

Ayyy süper... Çok sevindim gözünüz aydın canım... Çok şükür atlattınız.hamileliğinin tadını çıkar artık.allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin..

gözümüz aydın kaç gündür bu haberi bekliyorduk senden. darısı tüm bekleyenlerin başına

Gözün aydın arkadaşım. Rabbim herkese nasip etsin böyle güzel haberler almayı. Darısı bekleyenlerin başına.

Herkese günaydın.hepinize teşekkürler arkadaşlar rabbim cümlemizin bebeklerini kucaklarımıza aldığımız günleride göstersin. Azönce üniversiteyi aradım cinsiyet yazılmamış rapora dedim.eskiden yazıyoduk ama sağlık bakanlığı yasakladı artık yazmıyoruz söylememiz yasak dedi neyse sağlık olsun doktor amcaları yanılmıyordur heralde kızım konusunda benim oğluma 8 aya kadar kız demişlerdi şimdi haliyle inanmak zor oluyo.

Sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil canım üstünden nasıl bir yük kalktığını burdan hissedebiliyorum:)bende bugün rutin kontrolüme gittim. Doktor ikiside gayet iyi görünüyor dedi inşallah A.S sonucuda iyi çıkarda rahatlarız iyice.Oğluşlarım büyümüş baya:)amniyon sıvılarıda iyiymiş.sonuçlara 2 hafta kaldı.ama içim rahat sağlıklı olacaklar Allah'ın izniyle...

Arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun. ALLAH hepimizinde evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..bu mübarek gecede dualarımda sizlerde olacaksınız...ALLAH hepimizin dualarını kabul etsin inşallah...

Sende güzel haber alacaksın arkadaşım bu mübarek günde ben inanıyorum sende inan.ben çok araştrdim bi aydir internette bi laboratuarin amniyo sonućlarini okudum 732 kişiye yapilan amniyodan sadece ikisi kromozom anomili çıkmış.ve o iki bayanında amniyo sonrasi kasık ağrısı kanama sıvı sızması gibi sorunları olmuş.için rahat olsun paşalara iyi bak.

Öncelikle herkesin kandili mübarek olsun , Allah sıkıntıda olan tüm hamile arkadaşlara yardım eylesin
bu topik beni bugün bayağı rahatlattı , hep güzel haberler var çok şükür
ben 18 haftalık hamileyim , 2 li testim 1/161 , 4 lü 1/92 çıktı , ileri düzey ultrasona girdim geçen hafta çok şükür sorun yokmuş
a.s olmayı hiç düşünmüyorum , doktorum a.s. yerine geçen ve % 99 kesin sonuç veren bir kan testinden bahsetti , daha önce bu teste giren bikaç kişiyi okudum aslında , kafam çok karışık ,a.s. olmak istemiyorum , kan testinede çok güvenemiyorum ,zaten bu ikili ve 4 lüyü yaptırdığıma bile çok pisman oldum , içimde bir kurt var içimi kemiren , beni anlıyodunuz dur , kan testini yaptıran var mı yada düşünen ??

Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. Senin riskin benimkinden daha düşük benim 4 lüde 1/24 down riski çıkmıştı okumuşsundur amniyo sonucum temiz çok şükür.bu testler para tuzağı ayrıca ayrıntılıda %95 çıkıyo ben sıvıyı vermeden girseydim ayrıntılıya hiç yaptırmazdım as. Senin dediğin prena test heralde amniyo yapan perinatolog banada tavsiye etti 3000 tl civarı dedi.ancaakk sonuç kötü çıkarsa yine amniyo yaptırman lazım yani as daha garanti dedi.bana kalirsan ayrintiliya güven ve içini ferah tut.haa illede yaptircam diyosan korkma as yaptir. Yaşın kaçtı bu arada? Esime yastan dolayi birde erken haftada test yapilmasında riskin dahada yükseldigini söylemisler.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, Ferda gözünaydın tatlım senin adına çook sevindim, benimde ikili testin sonucu 1/50 ama as yaptırmadım yaptırmayacağımda çünkü ayrıntılı baktı ense kalınlığı ve burun kemiği süper kollarına bacaklarına baktı ölçtü herşey iyi dedi bende yaptırmak istemiyorum yinede yaptırmak istersen bir düşün hala vaktin var dedi c.tesi tekrar gitcem kontrole ayrıntılı bir daha bakacak umarım bir problem çıkmaz ve bende as yaptırmak zorunda kalmam.

Sağol canım teşekkürler. Ayrıntılıda herşey normalse hiiç korkma allahın izniyle sağlıklıdır.bana ayrintilida bakan doktor dediki uçandan kaçandan amniyo istiyolar pes dedi.
Rabbime emanet yavrularimiz hiçbiseyin garantisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…