- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #1.861
Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar benim arkadaşımın bebeğinin 3,5 çıkmıştı günlerce ağladı bıraktı kendine acayip sigara içti o üzüntüyle kesin rahatsız gözüyle bakılıyodu as temiz çıktı.şimdi 1 yaşında çok tatlı bir oğlu var maşallah o kadar akıllı ki anlatamam. İnşallah hepimizinki öyle olur.
Arkadaşım bildiğim kadarıyla amniyo sonucunda cinsiyet sonucu kesin yani ultrasyondan daha garanti. Sen nerde yaptırdın amniyoyu özeldemi ?Onlarmi seni aradılar telefonda nasıl söylediler sonucu off yaa bana niye söylemiyorlar.
Ben üniversite hastanesinde yaptırdım ilk sonuçları gidip aldık telefonda sonuçları söylemeyiz dediler.ikincisinde telefonda söylediler. 50 gün bekledim ben kaç kere aradım hastaneyi bi bilsen...
arkadaşlar dua edin lütfen.üniversitede amniyo yaptırdığım gün ayrıntılı için bugüne randevu vermişlerdi,tabii biz dayanamadık burda özelde yaptırdık ama eşimi ikna ettim dedim gidelim hem sonuçlarımızı alalım hemde tekrar ayrıntılıya girelim.allahım yardımcımız olsun çok heyecanlıyım.
arkadaşlar dua edin lütfen.üniversitede amniyo yaptırdığım gün ayrıntılı için bugüne randevu vermişlerdi,tabii biz dayanamadık burda özelde yaptırdık ama eşimi ikna ettim dedim gidelim hem sonuçlarımızı alalım hemde tekrar ayrıntılıya girelim.allahım yardımcımız olsun çok heyecanlıyım.
Arkadaşlar hepinizden allah razı olsun.hamdolsun sonuçlarimız temiz ayrıntılıda da bakıldı raporda herşey normal.sonucu alırken eşim sormuş neden taramamız riskli çıkmıştır sizce diye,demişler yaştan dolayı vede testlerin erken yapılmasındanda kaynaklanır.ideali 17-18 haftalarmış taramanın.yalnız cinsiyeti yazmıyo 46- yazıyo:44: rabbim tüm sonuç bekleyenlere hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip etsin,amniyo yaptırmayanlarada sağlıklı bebişlerini kucağına almayı nasip etsin.sizlerin güzel haberlerinide bekliyorum
Arkadaşlar hepinizden allah razı olsun.hamdolsun sonuçlarimız temiz ayrıntılıda da bakıldı raporda herşey normal.sonucu alırken eşim sormuş neden taramamız riskli çıkmıştır sizce diye,demişler yaştan dolayı vede testlerin erken yapılmasındanda kaynaklanır.ideali 17-18 haftalarmış taramanın.yalnız cinsiyeti yazmıyo 46- yazıyo:44: rabbim tüm sonuç bekleyenlere hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip etsin,amniyo yaptırmayanlarada sağlıklı bebişlerini kucağına almayı nasip etsin.sizlerin güzel haberlerinide bekliyorum
Herkese günaydın.hepinize teşekkürler arkadaşlar rabbim cümlemizin bebeklerini kucaklarımıza aldığımız günleride göstersin. Azönce üniversiteyi aradım cinsiyet yazılmamış rapora dedim.eskiden yazıyoduk ama sağlık bakanlığı yasakladı artık yazmıyoruz söylememiz yasak dedineyse sağlık olsun doktor amcaları yanılmıyordur heralde kızım konusunda benim oğluma 8 aya kadar kız demişlerdi şimdi haliyle inanmak zor oluyo.
Sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil canım üstünden nasıl bir yük kalktığını burdan hissedebiliyorum:)bende bugün rutin kontrolüme gittim. Doktor ikiside gayet iyi görünüyor dedi inşallah A.S sonucuda iyi çıkarda rahatlarız iyice.Oğluşlarım büyümüş baya:)amniyon sıvılarıda iyiymiş.sonuçlara 2 hafta kaldı.ama içim rahat sağlıklı olacaklar Allah'ın izniyle...
Sende güzel haber alacaksın arkadaşım bu mübarek günde ben inanıyorum sende inan.ben çok araştrdim bi aydir internette bi laboratuarin amniyo sonućlarini okudum 732 kişiye yapilan amniyodan sadece ikisi kromozom anomili çıkmış.ve o iki bayanında amniyo sonrasi kasık ağrısı kanama sıvı sızması gibi sorunları olmuş.için rahat olsun paşalara iyi bak.
Öncelikle herkesin kandili mübarek olsun , Allah sıkıntıda olan tüm hamile arkadaşlara yardım eylesin
bu topik beni bugün bayağı rahatlattı , hep güzel haberler var çok şükür
ben 18 haftalık hamileyim , 2 li testim 1/161 , 4 lü 1/92 çıktı , ileri düzey ultrasona girdim geçen hafta çok şükür sorun yokmuş
a.s olmayı hiç düşünmüyorum , doktorum a.s. yerine geçen ve % 99 kesin sonuç veren bir kan testinden bahsetti , daha önce bu teste giren bikaç kişiyi okudum aslında , kafam çok karışık ,a.s. olmak istemiyorum , kan testinede çok güvenemiyorum ,zaten bu ikili ve 4 lüyü yaptırdığıma bile çok pisman oldum , içimde bir kurt var içimi kemiren , beni anlıyodunuz dur , kan testini yaptıran var mı yada düşünen ??
Sağol canım teşekkürler. Ayrıntılıda herşey normalse hiiç korkma allahın izniyle sağlıklıdır.bana ayrintilida bakan doktor dediki uçandan kaçandan amniyo istiyolar pes dedi.Günaydın kızlar, Ferda gözünaydın tatlım senin adına çook sevindim, benimde ikili testin sonucu 1/50 ama as yaptırmadım yaptırmayacağımda çünkü ayrıntılı baktı ense kalınlığı ve burun kemiği süper kollarına bacaklarına baktı ölçtü herşey iyi dedi bende yaptırmak istemiyorum yinede yaptırmak istersen bir düşün hala vaktin var dedi c.tesi tekrar gitcem kontrole ayrıntılı bir daha bakacak umarım bir problem çıkmaz ve bende as yaptırmak zorunda kalmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?