Bir kez babasıyla aramda bir sorun oldu, dersi bırakalım dedim adam aradı beni yanlış anladın beni olur mu öyle şey memnunuz biz senden diye.Durumunuzu biliyorum ama ben de öğrenciyin bu paraya ihtiyacım var olmazsa da yeni öğrenci arayayım dersin
Bir de yani sana ne kadar veriyorlar sana vercek kadar da yoksa zaten durumları kötüdür dersi neden bırakmıyorlar
Belki sana bırakalım dersi diyememişlerdir idare et bu ay bizi vs de demedi iseler söyle olmazsa da bırakırsın
Final döneminde bile koştur koştur derse gidiyorum. Emek vermiş olmasam sorun yapmam ne olacak derim ama zor durumda kaldım gerçekten. Bu akşam ders var birazdan sınava girip çıkınca çocuğa gideceğim. Söylemeyi düşünüyorum ama doğru cümleleri bulamadım.ayy çok zor bir durum ya...bende isteyemezdim heralde..ama karşı tarafın bunu düşünmesi gerekir..tamam veremeyecek durumdaysa ozaman artık özel ders aldırmayacağız dersin olur biter..bence evin annesiyle konuş ne bileyim direk söylemede ima et bir şekilde..borcun olduğunu falan söyle..
Final döneminde bile koştur koştur derse gidiyorum. Emek vermiş olmasam sorun yapmam ne olacak derim ama zor durumda kaldım gerçekten. Bu akşam ders var birazdan sınava girip çıkınca çocuğa gideceğim. Söylemeyi düşünüyorum ama doğru cümleleri bulamadım.
Bence cümlenize yumusak bir sekilde giriş yapın bende öğrenciyim ihtiyacım var deyin anlayışsız karşılarsa onun ayıbıGünaydın kızlar
Normalde üniversite öğrencisiyim ama sınava hazırlanan bir çocuğa özel ders veriyorum. Ücreti ay başında veriyorlardı öyle anlaşmıştık. Bugün ayın 13ü ama hala bir ses yok.
Babasının bu ara işleri bozulmuş, bir arkadaşına hatır çeki vermiş adam ödememiş vs epey sıkıntılı günler yaşıyorlar yani. Bu sebepten acele edip istemedim.
Şimdi param bitti neredeyse, isteyemiyorum. Ne söylemeliyim nasıl anlatmalıyım sizce durumu?
Çocuğuna özel ders aldırma lüksü varsa ödemelerini ona göre yapması lazım. Hani şirket olur tolere ederler ama senin gibi öğrenciden acısının çıkması çok kötü. Allah bilir kendi birikimlerini rutin yapıyorlardır da kısmaları gereken şeyi sana yansıtıyorlardır. Annesiyle uygun bir dille konuşabilirsin. Sonuçta ders verme amacın belli.Günaydın kızlar
Normalde üniversite öğrencisiyim ama sınava hazırlanan bir çocuğa özel ders veriyorum. Ücreti ay başında veriyorlardı öyle anlaşmıştık. Bugün ayın 13ü ama hala bir ses yok.
Babasının bu ara işleri bozulmuş, bir arkadaşına hatır çeki vermiş adam ödememiş vs epey sıkıntılı günler yaşıyorlar yani. Bu sebepten acele edip istemedim.
Şimdi param bitti neredeyse, isteyemiyorum. Ne söylemeliyim nasıl anlatmalıyım sizce durumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?