Işte bu biraz iş hayatı dışında kalıyor gibi hissediyorum. Evine gidip çayını kahvesinin içtiğim insanlara zor anında ödeme yapın diye bir çıkış yapamadım.
Normalde öyle olması gerekiyor biliyorum. Teşekkür ederim :)
Işte bu biraz iş hayatı dışında kalıyor gibi hissediyorum. Evine gidip çayını kahvesinin içtiğim insanlara zor anında ödeme yapın diye bir çıkış yapamadım.
Normalde öyle olması gerekiyor biliyorum. Teşekkür ederim :)
asla oyle dusunme. profesyonellik baska bir seydir. biz de is yerimizi evimiz gibi goruyoruz, aile fertlerimiz gibi oradaki insanlar ama yeri geliyor catadana kavgamizi da yapyoruz, hakkimizi da istiyoruz. aksi durumda hic hoslanmayacaginiz ve telafisi olmayan yerlere gider konular. daha cok gencsiniz, simdiden tecrubeyi sabit bilip, haklarinizi istemekten ar etmemeyi ogrenin.
Geçen yıl ayın ikinci haftası diye anlaşmıştık sekmeden verdiler hep. Biliyorum sorunları olmasa öderler, benim zorlanmamın sebebi bu oldu daha çok, nasıl istenir bilemedim.
asla oyle dusunme. profesyonellik baska bir seydir. biz de is yerimizi evimiz gibi goruyoruz, aile fertlerimiz gibi oradaki insanlar ama yeri geliyor catadana kavgamizi da yapyoruz, hakkimizi da istiyoruz. aksi durumda hic hoslanmayacaginiz ve telafisi olmayan yerlere gider konular. daha cok gencsiniz, simdiden tecrubeyi sabit bilip, haklarinizi istemekten ar etmemeyi ogrenin.
Zor durumdalarsa eğer, onlar sana diyecek Tantanis bu ay bizi biraz idare edebilir misin diye?
Aynı samimiyeti onlarda gösterecek o zaman,insanı enayi yerine koymacaklar.
13 gün geçmiş zaten, ben iyi niyet göremedim.
Geçen yıl ayın ikinci haftası diye anlaşmıştık sekmeden verdiler hep. Biliyorum sorunları olmasa öderler, benim zorlanmamın sebebi bu oldu daha çok, nasıl istenir bilemedim.
Ilk mesajimda dedigim gibi luks birsey kendi cocuklarinin hayatlarini kurtarmaya cabalarken sizin hem vaktinizi hemde paranizi aliyorlar.Simdi verirlerse en yakin aksatmada sanirim musait degilsiniz daha sonra tekrar gorusuruz diyin.
Evet geçen yıl bu sorunlar yoktu kesinlikle. Bu yıl bir iki geciktiği ya da dersten dolayi bir hafta ertelendiği oldu ama ilk defa bu durumla karşılaştım. Ailenin yanlış anlamasını istedim o yüzden konu açıp nasıl isteyebilirim dedim.
Şansım varmış arkadaşım ona verdiğim borcu ödedi gerek kalmadı zaten aileden ısrarla istemeye. Ama pazartesi verecekler.