Ücret isteme

param kalmadi seklinde bir yaklasim is hayatinda olmaz, olmamali. x hanim - y bey ders ucretimizin duzenlemesini ne zaman yapabiliriz dersin biter.
Işte bu biraz iş hayatı dışında kalıyor gibi hissediyorum. Evine gidip çayını kahvesinin içtiğim insanlara zor anında ödeme yapın diye bir çıkış yapamadım.
Normalde öyle olması gerekiyor biliyorum. Teşekkür ederim :)

asla oyle dusunme. profesyonellik baska bir seydir. biz de is yerimizi evimiz gibi goruyoruz, aile fertlerimiz gibi oradaki insanlar ama yeri geliyor catadana kavgamizi da yapyoruz, hakkimizi da istiyoruz. aksi durumda hic hoslanmayacaginiz ve telafisi olmayan yerlere gider konular. daha cok gencsiniz, simdiden tecrubeyi sabit bilip, haklarinizi istemekten ar etmemeyi ogrenin.

Bazi kiracilar boyle yapar Keske ders basi anlassaydiniz.
Anlaştık zaten de öyle olmadı devamında

Geçen yıl ayın ikinci haftası diye anlaşmıştık sekmeden verdiler hep. Biliyorum sorunları olmasa öderler, benim zorlanmamın sebebi bu oldu daha çok, nasıl istenir bilemedim.

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için tekrar.

Gerçekten uygulamam gerek bunu. Ileride kendi ofisim olacak çünkü, müvekkilden para isteyemediğim bir ofiste kaç ay durabilirim değil mi haklısınız.

Bu benim için iyi bir tecrube oldu. En azından daha net olabilirim bundan sonra.

Zor durumdalarsa eğer, onlar sana diyecek Tantanis bu ay bizi biraz idare edebilir misin diye?
Aynı samimiyeti onlarda gösterecek o zaman,insanı enayi yerine koymacaklar.
13 gün geçmiş zaten, ben iyi niyet göremedim.

rica ederim, bol sans :))

Ilk mesajimda dedigim gibi luks birsey kendi cocuklarinin hayatlarini kurtarmaya cabalarken sizin hem vaktinizi hemde paranizi aliyorlar.Simdi verirlerse en yakin aksatmada sanirim musait degilsiniz daha sonra tekrar gorusuruz diyin.

Daha önce sektirmeden verdilerse bu yaşanan bir istisna o zaman.
Yani kötü niyet söz konusu değil.
Gerçekten zor durumda olmalılar.

Pazartesi ödeme yaparlar o zaman.

Daha önce sektirmeden verdilerse bu yaşanan bir istisna o zaman.
Yani kötü niyet söz konusu değil.
Gerçekten zor durumda olmalılar.

Pazartesi ödeme yaparlar o zaman.
Evet geçen yıl bu sorunlar yoktu kesinlikle. Bu yıl bir iki geciktiği ya da dersten dolayi bir hafta ertelendiği oldu ama ilk defa bu durumla karşılaştım. Ailenin yanlış anlamasını istedim o yüzden konu açıp nasıl isteyebilirim dedim.

Şansım varmış arkadaşım ona verdiğim borcu ödedi gerek kalmadı zaten aileden ısrarla istemeye. Ama pazartesi verecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…