Ücret isteme

Ben direk acik acik konusulmasi taraftariyim.

Yani param kalmadi vs diye degil aybasinda verecektiniz ama unuttunuz sanirim diyerek iste.

Hiç lafı dolandırmana, bahane sunmana gerek yok, aybaşı ödeme yapacaktınız sanırım unuttunuz diye gir konuya

Bu arkadaşlara katılıyorum. Bu zamana kadar beklemeniz hata. 2. günü hadi en geç 3. günü söylemeniz lazımdı. Eğilip bükülmeyin. Bahane bulmaya çalışmadan direkt sorun. Madem ödeyemeyecekler artık ders alamayacaklarını söyleselerdi. Veya daha siz hiç ders için gitmeden, telefonla arayıp "geçen ayın ödemesini bugün yapamayacağız. En geç şu gün ödemeyi yapabileceğiz. Bu şartlar altında gelmek isterseniz bekleriz, yoksa biz geçen ayı ödediğimizde tekrar başlayalım" deselerdi.

Konu sahibinin konusuyla ilgili değil ama merak ettim. Sonra alabildiniz mi paranızı?

Açık açık isteyeceksiniz ay başında ödeme yapacaktiniz ama yapmadınız 13 gün geçti üzerinden.

Sen de ogrenciymişsin iste tabi hakkını.
Söylersin odemelerim var eğer durumunuz musait değilse başka öğrenci alacağım bu saate. Bu kadar basit.
Biraz düşünce olsa dersi birakirlardi zaten.
Seni değil kendilerini düşünüyorlar.

Teşekkür ederim cevap veren herkese. Ancak müsait olabildim yazmaya. Söylediğiniz gibi cuma günü isteyeceğim artık kesin olarak. Bugünkü dersi ben sınavdan aşırı yorgun bir şekilde çıktığım ve uykusuz olduğum için erteledik. Cuma günü kendisi vermezse söylediğiniz gibi isteyeceğim.

zor durumdalar heralde Allah kimseyi darda bırakmasın

Adi uzerinde ozel ders luks paralari yoksa aldirmasinlar.Ay basinda vericektiniz unuttunuz diye baslayin parayi alincada sanirim bu aralar musait degilsiniz ara verelim diyin.

Öyle bişey demeyin bence
Direkt doğrudan isteyin
Onlar öyle bir teklifte bulunursa kabul edersiniz

Son durum nedir? Söyleyebildiniz mi?

Bence whatsappdan belirt.
Ben soyleyemezdim yuz yuze.
Yazismayla daha kolay olur.

Son durum nedir? Söyleyebildiniz mi?
İmada bulundum ödemelerim var diye. Direkt söylemedim. O da benim gelmediği gün paranın hazırlanmış olduğunu ama ders ertelenince bankaya olan borç için yatırdıklarını pazartesi günü vereceklerini söyledi. Tamam dedim. Bakalım ne verecek yarın

param kalmadi seklinde bir yaklasim is hayatinda olmaz, olmamali. x hanim - y bey ders ucretimizin duzenlemesini ne zaman yapabiliriz dersin biter.

Normalde 26sında veriyorlardı bir iki ay sonra ay başına çekildi. En son 17si bugün, diğer ödeme geldi yani neredeyse.

Bu kaymalarla benim bir aylık ödeme arada gidecek galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…