- 6 Haziran 2015
- 190
- 178
- 18
- 43
Ben direk acik acik konusulmasi taraftariyim.
Yani param kalmadi vs diye degil aybasinda verecektiniz ama unuttunuz sanirim diyerek iste.
Hiç lafı dolandırmana, bahane sunmana gerek yok, aybaşı ödeme yapacaktınız sanırım unuttunuz diye gir konuya
İsteyeceksin arkadaşım. bende senin gibiydim isteyemezdim son çalıştığım işyerinde patron olacak herif maaşı vermemşti sıkışıktı durumlar biliyodum 2 ay böyle geçti gitti ben işten ayrılmaya karar verdim çıkış yapacağım gün maaş nasıl olcak dedim, ben şmdi sana o parayı verirsem akşam eşimi nasıl yemeğe götürcem herkesin harcaması var dedi!!! ondan sonra anladım ki kimseyi alttan almayacaksın o nedenle en azından söyle sıkışığım bende öğrenciyim ona göre kendimi ayarlayım de
Konu sahibinin konusuyla ilgili değil ama merak ettim. Sonra alabildiniz mi paranızı?
hayır canım ama ben işten çıktıktan 2 ay sonra hapse girdi bi kızı taciz m tecavüz mü neymiş suçu da
Açık açık isteyeceksiniz ay başında ödeme yapacaktiniz ama yapmadınız 13 gün geçti üzerinden.Günaydın kızlar
Normalde üniversite öğrencisiyim ama sınava hazırlanan bir çocuğa özel ders veriyorum. Ücreti ay başında veriyorlardı öyle anlaşmıştık. Bugün ayın 13ü ama hala bir ses yok.
Babasının bu ara işleri bozulmuş, bir arkadaşına hatır çeki vermiş adam ödememiş vs epey sıkıntılı günler yaşıyorlar yani. Bu sebepten acele edip istemedim.
Şimdi param bitti neredeyse, isteyemiyorum. Ne söylemeliyim nasıl anlatmalıyım sizce durumu?
zor durumdalar heralde Allah kimseyi darda bırakmasınGünaydın kızlar
Normalde üniversite öğrencisiyim ama sınava hazırlanan bir çocuğa özel ders veriyorum. Ücreti ay başında veriyorlardı öyle anlaşmıştık. Bugün ayın 13ü ama hala bir ses yok.
Babasının bu ara işleri bozulmuş, bir arkadaşına hatır çeki vermiş adam ödememiş vs epey sıkıntılı günler yaşıyorlar yani. Bu sebepten acele edip istemedim.
Şimdi param bitti neredeyse, isteyemiyorum. Ne söylemeliyim nasıl anlatmalıyım sizce durumu?
Bir kez babasıyla aramda bir sorun oldu, dersi bırakalım dedim adam aradı beni yanlış anladın beni olur mu öyle şey memnunuz biz senden diye.
Bırakmak istemiyorlar. Ama ücret de çok düşük sayılmaz, söyleseler 100 200 verse idareten tamam derim.
Acaba böyle bir teklif yapsam mı? Bir kısmını verin tamamı olmasa da sorun değil diye? Yanlış anlaşılır mıyım ki?
İmada bulundum ödemelerim var diye. Direkt söylemedim. O da benim gelmediği gün paranın hazırlanmış olduğunu ama ders ertelenince bankaya olan borç için yatırdıklarını pazartesi günü vereceklerini söyledi. Tamam dedim. Bakalım ne verecek yarınSon durum nedir? Söyleyebildiniz mi?
Günaydın kızlar
Bazi kiracilar boyle yaparNormalde 26sında veriyorlardı bir iki ay sonra ay başına çekildi. En son 17si bugün, diğer ödeme geldi yani neredeyse.
Bu kaymalarla benim bir aylık ödeme arada gidecek galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?