Ücretsiz izine ayrılmam olay olmuş

Kadın 9 ay eziyet çekiyor doğuruyor ayrı eziyet çekiyor nedense bunu görmüyor da pek sevgili oğluşunun tasasına düşüyor.
Ne terbiyesiz insanlar var.

Ben de ücretsiz izindeyim, kimseye laf düşürmedik.
Dogumdan cok once Bir ara kayinvalidem haftasonu sinavlarina falan katilsan iyi olur daha fazla para kazanirsin falan dedi, parmagimi bile oynatmam yeteri kadar kazaniyorum fazlasi lazimsa esim calissin dedim. Bir daha bahsi bile gecmedi

Hiç duymamış gibi ol o laf yetiştirenlere de çok inanma onlar genelde senin yanında senden taraf Kv nin yanında ondan taraf konuşup Kv nin dediklerini abartılı anlatıyorlar .

bir arkadaşım çocuk olunca istifa etmiş, tabi ki eşiyle anlaşarak.

kv si küsmüş buna, bir ay konuşmamış.

ahahah duyunca çok dumur olduydum, sizinki de benzer kafadaymış.

boşverin canınızı sıkmayın.

Oğluşunu düşünüyorsa biraz daha az konuşsun. Sağda solda anlatıpta yuvasının huzurunu kaçırmasın değil mi? Çok güzel yapmışsınız siz, boşverin. Torununa bakacaktı, oğluyla olacaktı, ona engel oldunuz. O yüzden sinirli.

Bence yüzüne vurma. İpler hepten koparsa arada kalan eşin olacak. Yazık adama. Keyfine bak. Yeter ki eşinle sorun olmasın. Aile içi huzurun olsun. Üçüncü kişileri takma.

Kardeşim sen ne kv ne de başkalarını dinleme çok güzel bi karar almışsın ve ücretsiz izne ayrılmışsın kafanı ona buna takma kimseyi duyma ve bütün enerjini bebeğine harca benim iki çocuğum var ilkinde 3 aylıkken işe başladım ikincide ücretsiz izin aldım ve gerçekten anne olduğumu anladım oğlum şuan 14 aylık ve ben 2 yaşına kadar kullanıcam inşallah iznimi annenin baktığı çocuk çok Farklı oluyo anneye bağlılığı olsun çok etkiliyor ben kızıma baktıkça vicdan azabı duyuyorum erkenden bırakıp gittim bana eşim o zamanlar maddiyat diye aldırmadı ama ikincide dinlemedim zaten şimdi boşanma aşamasındayız o ayrı konuda neyse sen bebeğine bak başka hiç bişeyi düşünme

Kızlar bi yandan bebekle ilgilendiğim için tek tek alintilayip cevaplayamiyorum ama tüm mesajlarınızı okuyorum ve cok tesekkur ederim hepiniz çok haklısınız.. Direk yüzüne vurmamayi düşünüyorum yuvasını huzuru için ama dediğiniz tarz laf dokundurmalarini yapacağım o kesin :)

O bu değilde bu lafı sözü size getiren insana ve bunlar gibilere Allah akıl fikir vicdan ve inanç nasip etsin.

Yahu kime ne ister çalışırsın ister çalışmazsın önceliğin bebeğin şuan. Yerinde olsam kulak asmaz umursamazdım bile.
Kayınvaliden emekli mi bir yerden ?

Ben de ücretsiz izindeyim kaynana ların gelin çalıştırma merakı nedir anlamadım gitti
Yavrularımızın bize ihtiyacı var eşin desteklemiş kime ne o laf taşıyanlar da çok masum gelmedi bana eşin arayı bulcak arkadaşım iş ona düşüyor bi daha sana laf edene ettirme biz iyiyiz şükür ço mutluyuz canım kocam de kocanı öv kaynana iyice deli olsunn sinir oldum kadına

ordan bakarsak olaya kendi bu yasına kadar kimin parasını yemiş .terbiyesizmiş acıkcası.

ogluna söyle araya mesafe koyacagınıda söyle evlilik bumu . hersey karsılıklıysa sen calısırken yemekte ütüde yapma

eeee yorulcak tabi baba olmus cocıgu var esi var sorumlulugu var sakin o dumrul kaynanaya kızıp ise dönme en mantıklısı 1 yasına kadar bakman bossverrrrrrrrrrrrr bak keyfine resim at faysten catlasın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…