- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.966
- 298
- 31
Ben maddi durumumuz iyi diyenlerin evine ort 10k girdiğini cok sükür iyi diyenlerin de 20-25k arası girdiğini düsünüyorum. İnsanlar gercekten iyiyi ve üst yasam standartlarını bilmiyor. Torku süt alabilen maddi durumum iyi diyor.bu yazılanlara rağmen hala istiyorsanız 3.yü de yapın hatta 4. yüde.
Mesela benim aklima 2. yi yaptiktan sonra dusmuyor. Ama birincide daha dogum sirasinda dusunuyordum ve yaptim. Beni 3. Cocugu yapmis gorurseniz kazadir oaynı fikirdeyim.o 3. çocuk yapılacak
aynen öyle.gelirimiz 40 bin 50 bin altıysa hepimiz ince hesapla geçinen insanlarız demektir.pınar köfte 120 üstüydü dondurulmuş ben gidip a101 den 48 e aldıysam daha sağlıksızını evime 20 25 arası girse de fakirimdir.düşünmeden sağlıklı gıdaları alabilmeliyim en başta.hele ki çocuğaBen maddi durumumuz iyi diyenlerin evine ort 10k girdiğini cok sükür iyi diyenlerin de 20-25k arası girdiğini düsünüyorum. İnsanlar gercekten iyiyi ve üst yasam standartlarını bilmiyor. Torku süt alabilen maddi durumum iyi diyor.
bu çocuklara iyi bir gelecek temin edebilecek misiniz peki?ben çocuk olsam ilerde hesabını sorardım anne babama.mhallemde var çocukalrın dersleri kötü okulda herkes şikayetçi karakterlerinden de ama anne psikolog yerine extra kurs özel ders yerine 3. çocuğa hamile.bu anne bence iyi bir anne değil.sayı değil kaliteli evlat yetiştirmek mutlu evlat yetiştirmek önemli olmalıBen çok pişmanım üçüncüyü yapmadığıma yaş oldu artık 40 bundan sonra zor bana bence yapın şimdiki aklım olsa ikinci oğlum üç yaşındayken yapardım
Benim hemşire arkadaşlarım eşleri öğretmen hepsi özele gönderdiler benim çocuk da bu sene 1.sınıfa başlayacak benim eşim memur değil olsa bile zor ki şu zamanda,mecbur devlete gidecek gönderen gönderdi zamanındaBenim mi çevrem çok avam anlamıyorum ki kim bu koleje çocuk gönderebilen tayfakendimden utanıyorum valla bazen. Doktor sanırım arkadaşlarınız.bizim hastanede bir tek doktorlar gönderebiliyor.
cannes film festivali ödüllü Kefernahum diye bir film var .o filmde 11 12 yaşlarında bir çocuğun gözünden kendi ve kardeşlerinin yaşadığı kötü şartlar anlatılıyor.sonunda da çocuk anne babasını mahkemeye veriyor.bakamayacakları çocukları yapmak isteyenler keşke bu filmi önce bir izleseler.Mesela benim aklima 2. yi yaptiktan sonra dusmuyor. Ama birincide daha dogum sirasinda dusunuyordum ve yaptim. Beni 3. Cocugu yapmis gorurseniz kazadir o
Bir yandan çiğdem çitliyorum ve çay içiyorum. Bir yandan yorum okuyorum ceycey. Dünkü kadar eğlenceli bir konu değil. Filmdelisini ve piraye yi mi çağırsak acabacannes film festivali ödüllü Kefernahum diye bir film var .o filmde 11 12 yaşlarında bir çocuğun gözünden kendi ve kardeşlerinin yaşadığı kötü şartlar anlatılıyor.sonunda da çocuk anne babasını mahkemeye veriyor.bakamayacakları çocukları yapmak isteyenler keşke bu filmi önce bir izleseler.
İşin komik kısmı zenginler fakirim der zor zar orta direkt sayılanlar da iyiyiz çok şükür borcumuz yok der.Ben maddi durumumuz iyi diyenlerin evine ort 10k girdiğini cok sükür iyi diyenlerin de 20-25k arası girdiğini düsünüyorum. İnsanlar gercekten iyiyi ve üst yasam standartlarını bilmiyor. Torku süt alabilen maddi durumum iyi diyor.
aa bak bu da farklı bir bakış açısı.haklısın 3 çocukla ev panayıra dönerGörümcem 3 küçük çocuğuyla gelip bir hafta bizde kalacak. Üstelik çalışıyorum.
Şimdiden strese girdim. Kimseye misafirliğe gitmeyeceksiniz 4.yü bile yapabilirsiniz
Balkonda şişme havuza giriyorlar suan. En büyük lüks. Bizim zamanımızda şişme havuz mu vardı? Biz kardeşimle kovanın içine kafamızı sokar dalıyoruz derdikİşin komik kısmı zenginler fakirim der zor zar orta direkt sayılanlar da iyiyiz çok şükür borcumuz yok der.
Borcun yok da hayatında hangi lüksüm var? Hangimizin lüksü kaldı.
Gidip bir on gün gönlünce tatil yapabiliyor musun mesela? Şüpheli.
Küçük ilçede mesela nasıl bir sosyalleşme içinde o çocuklar?
biz su birikintisi içinde lastik çizmeyle dolanır içindeki kurbağa yavrularını da balık sanardıkB
Balkonda şişme havuza giriyorlar suan. En büyük lüks. Bizim zamanımızda şişme havuz mu vardı? Biz kardeşimle kovanın içine kafamızı sokar dalıyoruz derdik
Hepsi böyle değildir bence ya. İyisi de kötüsü de vardır.Ya arkadaşlar devlet okulu yorumlarını okudum da.. Öğretmenler devlette hep böyle mi ki? Şiddet mi gösteriyorlar çocuklara ? Kızıp bağırıyorlar mı?
E ben o öğretmeni döverim ki kızıma öyle birşey yapsa
2 de bende var. Birde işyerinde yeni bir programa geçiş yapıyoruz. 5 çocukla program cacık olmaz inşallah.aa bak bu da farklı bir bakış açısı.haklısın 3 çocukla ev panayıra döner
Öyle döven yok tabii. Ama bence şiddet vardı.Ya arkadaşlar devlet okulu yorumlarını okudum da.. Öğretmenler devlette hep böyle mi ki? Şiddet mi gösteriyorlar çocuklara ? Kızıp bağırıyorlar mı?
E ben o öğretmeni döverim ki kızıma öyle birşey yapsa
Anladığım kadarı ile velilere de ters davranılıyor.Hepsi böyle değildir bence ya. İyisi de kötüsü de vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?