Üçüncü çocuk fikri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Özel okuldan mı bildiriyorsunuz?

Ayy tövbeler olsun yaaa.
Gerçekten Veli terörü diye bir şey varmış. İnsan içine grince anlıyor
Hem de ne terör, ben böyle aklı noksanlar görmedim, bir de örgütlenmeye çalışıyorlar yok hukuki yola başvuracakmışız, sebep, öğretmen başka bir ilçedeki şubeye geçti diye.
Kadını binaya tapulayacaklardı sanki, tövbe estf aklıma geldikçe deliriyorum.
Ne sanıyor veliler kendilerini hiç anlamıyorum.

Kira ödemiyoruz ev kendimize ait..

Kira ödemiyoruz ev kendimize ait..
İlçe dedim köy değil.. 170bin nüfuslu çok şükür hepsi var kafe de var sinemada ne yaşıyrosun kendi içinde anlamıyorm aşırı enerji emen Bi yapın var.. İnşallah sadece bu platformda böylesindir gerçek hayatta böyle olmaman dileğiyle

Ay Allah senden razı olsun canım.. Ben çok cevap yazmamaya çalılıyorm arkadaşa.. Veda edip edip Bi daha dahil oluyor konuya

Ay Allah senden razı olsun canım.. Ben çok cevap yazmamaya çalılıyorm arkadaşa.. Veda edip edip Bi daha dahil oluyor konuya
2 şer 3 er sene üniversiteyi kazanamama ihtimalleri var 3 er sene işsiz kalma ihtimalleri var .var mı bunları karşılayacak geliriniz?aylık 20 25 çoğumuzun evine giriyor büyük para değil günümüzde.diğer çocukların haklarını gasp edecek 3. çocuk.ben ilk 2 çocuk olsam hesabını sorardım büyüyünce.eski zamanlarda değiliz 3 5 çocuk yapalım

İlçe de yaşadığımızı söyleidm küçük demedim.. 170 bin nüfuslu her imkanın olduğu gelişmiş bir ilçeden bahsediyorum.. Yüzme kursuna ve satranç kursuna gidiyr.. Tatile de gidiyroz her yıl kışın ve yazın.. Pazartesi dört gece beş günlüğüne fethiteyeye gideceğiz mesela.. İkna oldunuz mu

İstiyorsanız doğurursunuz bunu başkalarına sormak da ne acayip.
Yalnız ben nasıl bu kadar romantik olabildiğinizi sorgulamadan edemedim, yok evde bir evladım eksik gibi yok o olsa tamamlanacak gibiyiz vs. Şu zamanda hayatı bu kadar sevebilmek büyük başarı gerçekten, tebrik ediyorum.

18 yaşından sonra çocuğuna araba alabilen 2 değil 3 çocukla da alabilir; yurtdışına gönderebilen de keza yine yapar diye düşünüyorum. Çünkü bu yazdığınız şeyler güncel şartlarda tek çocuk için bile lüks . Mesela biz oğlanı Amerika'ya gönderemeyiz; bir ihtimal Almanya olur belki derdim ama bu kurla oda hayal. Diğer taraftan 2 çocuk tabi ki maddi denge açısında daha mantıklı.

O da doğru.. Ama düşünsenize yapılabilecek bircok şey var. Bi tık altı olur ama olur birseyler. En iyi versiyonu için çabalanır...

Özgürsünüz istediğinizi yaparsınız burda boşa kürek çekmeyi neden istiyorsunuz anlayamadım konuyu açmanız bile enteresan ... kimi anlar kimi eleştirir yani bakacak olan sizsiniz.

O da doğru.. Ama düşünsenize yapılabilecek bircok şey var. Bi tık altı olur ama olur birseyler. En iyi versiyonu için çabalanır...
Yazdıklarınıza hak veriyorum ama hepimizin hayata baktığı pencere farklı. 37 yaşındayım, 2. Çocuğu bile düşünmüyorum ama şartlarım uygun olsa bende 3 çocuk isteyebilirdim belki... Herşeyin en iyisinin maddiyata bağlı olduğunu düşünmüyorum çünkü. Çocuğumun özel okulda okumaması benim için kriter değil; ya da piyano, programlama gibi kurslara gönderememek beni demotive etmez. GAP yerine LCW marka kıyafet almakta öyle Mutlu, kendine güvenen, kapasitesi olan çocuk her koşulda bir yerlere geliyor. Yurtdışına gitmek isterse de burs alabilir, hem çalışıp hem okuyabilir. Hayat kolay değil ama çok detaylarda boğulmakta bence gereksiz.

Benimde iki kızım var geçen yıl hamile kaldım korunurken tam 5 ay kabullenemedim korktum nasıl bakacağız geleceği okulu falan diye hergun ağlıyordum bende hep iki çocuk diye sartladim kendimi ama nasipte varmıştı dedim sonra şimdi doğdu bir buçuk aylık oldu bile iyiki olmuş ama bilerek yapmazdım ben sanirim

Herkesin fikrini sormuşsunuz. Olumsuz yanıt verenlere neden kızıyorsunuz? Sonuçta herkes kendi tecrübelerini, fikirlerini paylaşıyor.

Karar verdiyseniz yapın madem..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…