Sana ne dediler film? Offf okunmaz şimdi o kadar sayfaBu öğretinizle lütfen koruduğunuz arkadaşınızı da aydınlatın.
Mevzuya tek cevabım budur, bir değil birçok konuda birçok kişiye ve üstü açık ya da kapalı, bilerek ya da bilmeden 282638383 kere.
Hatta bu konuda bir mesajda bana bir atıf var, yemin ederim ama ispatlayamam.
E neymiş, gerçekten ilahi adalet varmış, bir gün yaptıkların sana yapılırmış, özelde anlatılanları sofra bezi gibi dökersen seninki de dökülürmüş hatta bunun kapısını sen açarmışsın…
acayip ekşınlı bişeyler olmuş.Valla beybim, ne desem şimdi yanlış anlaşılacak.
Bu konunun tek kazananı vardır, sassydir.
Onun intikamı seneler sonra alınmıştır, o kadar
Bu öğretinizle lütfen koruduğunuz arkadaşınızı da aydınlatın.
Mevzuya tek cevabım budur, bir değil birçok konuda birçok kişiye ve üstü açık ya da kapalı, bilerek ya da bilmeden 282638383 kere.
Hatta bu konuda bir mesajda bana bir atıf var, yemin ederim ama ispatlayamam.
E neymiş, gerçekten ilahi adalet varmış, bir gün yaptıkların sana yapılırmış, özelde anlatılanları sofra bezi gibi dökersen seninki de dökülürmüş hatta bunun kapısını sen açarmışsın…
Sana da banlı dediler,...bı daha uyumiycam anasını satayım, anksiyetem tuttu bak, tek tek yoklama aliyom şu an sdghjjgffdacayip ekşınlı bişeyler olmuş.
Aman, ben artık alıştım bunlara da yaşanana şaşırmadım.Sana ne dediler film? Offf okunmaz şimdi o kadar sayfa
Hoşgeldinacayip ekşınlı bişeyler olmuş.
Beynim yandı....3-4 sene diyosun. Kendi ifşam olsa bile o kadar geri gidip okumam valla üşenirimAman, ben artık alıştım bunlara da yaşanana şaşırmadım.
Tek haklı sassydir, bu mevzunun 3 4 senesi bile rahat vardır.
Bana birkaç ay önce bir geldiler, tüm özel mesajları sildim üyelik başlangıcına kadar.Beynim yandı....3-4 sene diyosun. Kendi ifşam olsa bile o kadar geri gidip okumam valla üşenirim
yok ben banlı degildim pasif etmistim uyeligimi kim dedi yaSana da banlı dediler,...bı daha uyumiycam anasını satayım, anksiyetem tuttu bak, tek tek yoklama aliyom şu an sdghjjgffd
boşverHoşgeldin
Yer değişmiş bu sefer ama şimdi hepsi banlı.
Sıcağı gitmiş konunun, burada da sazı ele almak olmaz.
Hep beraber bir dökülseydik serilseydik iyidi de…
Aman, ben artık alıştım bunlara da yaşanana şaşırmadım.
Tek haklı sassydir, bu mevzunun 3 4 senesi bile rahat vardır.
Biri kız biri erkek
Vazgeçtim camm.. Üçüncüden
Nebleyim demin yukarda okudum , kim dedi bakmadım. Oyle haber vermeden pasif masif olmayın lan, anksiyetesi olan var, nevrotigi var, delisi varyok ben banlı degildim pasif etmistim uyeligimi kim dedi ya
ahahaha ya bazen sıkıliyorum icimden yorum yapmak gelmiyo kapatiyorumNebleyim demin yukarda okudum , kim dedi bakmadım. Oyle haber vermeden pasif masif olmayın lan, anksiyetesi olan var, nevrotigi var, delisi varhiç mi sorumluluk duygunuz yok anlamıyorum ki
Yorumu ben yazdığıma göre elbet çevre bakanına göre haklı, te Allahım…Kime göre , neye göre haklı ? Mevzu 3-4 senelikse bu sorunu yetişkin bireyler gibi şimdiye kadar en az 1000 kez ( günde 1 kereden ) konuşup , yazışıp çözebilirlerdi.
Tamamen alakasız konularda konuya yorum yapmak yerine , bir veya birkaç üyeye isim vermeden laf atmak çok mantıksız.
Konu 3.çocuk fikri.
Konunun ilerleyen sayfaları özelde yapılan sohbetler üzerinden birbirine saldırı.
Buna kaçak dövüşmek dahi denemez.
Konu sahibi ne yapmış merak edenler için, en son 27. sayfaya yazmış. Üyenin Allah bağışlasın , biri kız biri erkek 2 çocuğu varmış.
Yav bu yıl da tatil yalan oldu, sokağa adım atsan para, sosyal medya - gündem leş, çocuk sınava hazırlanıyor stres tavanda..evde buraya saracam bundan sonra mecburen, adım adım nasıl tırlattığımı hepiniz izleyeceksiniz naklenahahaha ya bazen sıkıliyorum icimden yorum yapmak gelmiyo kapatiyorum
en uzun gidişimi yapmıştim kendi istegimle ancak konuyu görunce dayanamadim
tası tarağı topla izmire taşın, ben mecbur birakilarak taşindim ama iyiymiş böyle ay bu sene tatil yok derdin yokYav bu yıl da tatil yalan oldu, sokağa adım atsan para, sosyal medya - gündem leş, çocuk sınava hazırlanıyor stres tavanda..evde buraya saracam bundan sonra mecburen, adım adım nasıl tırlattığımı hepiniz izleyeceksiniz naklen
9 gobektir ordayım. İyonyalilardan beri değişen bişey yok bendetası tarağı topla izmire taşın, ben mecbur birakilarak taşindim ama iyiymiş böyle ay bu sene tatil yok derdin yok
aaa cidden mi9 gobektir ordayım. İyonyalilardan beri değişen bişey yok bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?