Üçüncü çocuk fikri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sana ne dediler film? Offf okunmaz şimdi o kadar sayfa

keser döner sap döner gün gelir hesap döner diyerek tamamlıyorum.

Beynim yandı....3-4 sene diyosun. Kendi ifşam olsa bile o kadar geri gidip okumam valla üşenirim
Bana birkaç ay önce bir geldiler, tüm özel mesajları sildim üyelik başlangıcına kadar.
O sebeple hiçbir şahsı zan altında bırakmak istemem delilim yok lakin özel mesajlarda bu kızın ne bilgileri kaldı ne fotoğrafları kaldı dönmeyen.
Tek de değil, birçok kişi tarafından yapıldı, kulaktan kulağa ifşa.
Ben de o zamanlar ikinci bebem yeni doğmuş daha küçük, kafa bir milyon zannediyorum ki kız kendi açıkladı, battı balık yan gider usulü bir sıkıntı görmüyor vs.
Çok uzun zaman sonra anladım mevzuyu hatta kendi sitem edince aydınlandım.
E küçük çaplı yaşamadım da değil, kırk takla attım sezdirmeden, kimseyi mevzuya uyandırmadan çevirmek için.

Maalesef yapılıyor, şurada özelde babamla konuşsam güvenmem, dersimi alalı çok oldu.

Aman, ben artık alıştım bunlara da yaşanana şaşırmadım.
Tek haklı sassydir, bu mevzunun 3 4 senesi bile rahat vardır.

Kime göre , neye göre haklı ? Mevzu 3-4 senelikse bu sorunu yetişkin bireyler gibi şimdiye kadar en az 1000 kez ( günde 1 kereden ) konuşup , yazışıp çözebilirlerdi.

Tamamen alakasız konularda konuya yorum yapmak yerine , bir veya birkaç üyeye isim vermeden laf atmak çok mantıksız.

Konu 3.çocuk fikri.

Konunun ilerleyen sayfaları özelde yapılan sohbetler üzerinden birbirine saldırı.

Buna kaçak dövüşmek dahi denemez.

Konu sahibi ne yapmış merak edenler için, en son 27. sayfaya yazmış. Üyenin Allah bağışlasın , biri kız biri erkek 2 çocuğu varmış.

Biri kız biri erkek

Vazgeçtim camm.. Üçüncüden

Son düzenleme:
Nebleyim demin yukarda okudum , kim dedi bakmadım. Oyle haber vermeden pasif masif olmayın lan, anksiyetesi olan var, nevrotigi var, delisi var hiç mi sorumluluk duygunuz yok anlamıyorum ki
ahahaha ya bazen sıkıliyorum icimden yorum yapmak gelmiyo kapatiyorum
en uzun gidişimi yapmıştim kendi istegimle ancak konuyu görunce dayanamadim

Yorumu ben yazdığıma göre elbet çevre bakanına göre haklı, te Allahım…

ahahaha ya bazen sıkıliyorum icimden yorum yapmak gelmiyo kapatiyorum
en uzun gidişimi yapmıştim kendi istegimle ancak konuyu görunce dayanamadim
Yav bu yıl da tatil yalan oldu, sokağa adım atsan para, sosyal medya - gündem leş, çocuk sınava hazırlanıyor stres tavanda..evde buraya saracam bundan sonra mecburen, adım adım nasıl tırlattığımı hepiniz izleyeceksiniz naklen

tası tarağı topla izmire taşın, ben mecbur birakilarak taşindim ama iyiymiş böyle ay bu sene tatil yok derdin yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…