- 23 Şubat 2010
- 1.580
- 11
- 116
- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
slm kızlar nasılsınız ben iyim evde temizliğe başladım kanamalrım devam ediyo daha ne kadar devam edecek bılmıyorum ama bı an önce bitsede bende başlasam çalışmalara
slm kızlar moraller nasıl bakalım..ben girmeyeli öyle çok yorumlar yazılmışki hangisine cevap vereceğimi bilemedim o yüzden affınıza sığınarak şöle bi özet geçeyim dedim aklımda kaldığı kadarıyla tabi..öncelikle soffty cim çok geçmiş olsun çok üzüldüm bitanem.rabbim birdaha böyle sıkıntılar yaşatmasın.şükürki kürtaja gerek kalmamış.hemen yeniden çalışmalara devam etki yeni bebişinle aramızda devam et.gerçi yeni bebişede gerek yok sen herzaman burda ol..ayşebaharcım cnm benim yaşım 30 ama nisanda 31 olucam:)) bebişimin beklenen doğum tarihide 20 nisan 2012.ammma velakin hiç bir bebeğimi gününde doğuramadım.ilk oğlum 36 haftalık ikincisi 30 haftalık doğdu.bundanda şüpheliyiz 36 ya kadar tutabilirsek karnımda mucizedir diyoruz...bu arada istanbulda oturuyorum.gerçek adımda ayşe:)) müjdecim evlilik yıldönümün kutlu olsun.çok dolu dolu bi 4 sene geçirmişsin inşallah rabbim eşinle ve çocuklarınla daha nice sağlıklı mutlu uzun seneleri beraber geçirmeyi nasip eder..secdenurcum benim büyük oğlumda çok sabırsız nezaman doğacak diye sorup duruyo.küçüğü daha bir buçuk yaşında pek algılayamıyo.gelip gelip karnıma vuruveriyo.arada bir bebek diye sarılıyo ama farkında deil tabi:))ama senin yavrucuğunada maşallah içine doğdu demek.yerim ben onun hayal gücünü..kelebeklerim hoşgeldin arkadaşım.yurtdışında nerede yaşıyosun.benim abimde görev icabı 3 senedir amerikada bostanda yaşıyo.gittiğinden beride hiç gelmedi çok özledim vallahi:)) senin doğum nezaman.bende yurtdışında genelde normal doğum yapıyolar diye biliyodum allah hepimize sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah..
bu arada kizlar liste guzel olmus bayagida kalabalik olmusuz
kızlar nasılsınız..bebişler nasıl..kaç gündür yazamadım..eh ev kalabalık olunca elim değmiyor.biri okula gidiyor,biri geliyor..yedir içir topla,temizle..birazda titizim..hergün süpür sil..birgün yapmasam rahatsız oluyorum..Allahtan hamileliklerim rahat..zor geçseydi ev temiz değilken dinlenemezdim,perişan olurdum herhalde.bu arada listede benim bebek cinsiyeti yerinde pembe noktalar var..sanki kız gibi..3 kızım olunca orayı mavi görmek istemiyor değilimdoğrusu..rabbim herkesin muradını nasib etsin hayırlısıyla..bu ay bitince ikiliteste gideceğim..kızlar dua edin herşey yolunda olsun..rabbim meleklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin..
hayirli cumalar güzel anneler,
nasilsiniz iyimisiniz? Insallah güzel bir gün olur bugünümüz... Sükür ben daha iyiyim... yavas yavas gribi atlatiyorum... aman sizde dikkat edin kendinize lütfen...
Merhaba Haticecan..
Ben yeni gördüm msjını canım kusuruma bakma
yoğundum bugün bayağı..
Geçmiş olsun tatlım sen hasta mıydın?
İnşallah tamaen şifa bulursun canım
Soffty , akimera , simurgmina , Secdenur , haticecan , interval , KiZlarim2 , kelebeklerim vedeee aysebaharimm umarimm hepinizzz çok iyisinizdirr.... Dün ancak okuyabildim girip.. Evde kızlarla yalnizdim da dün fenaydik yaniiii :/
Hasta olan arkadaslarıma Cook gecmis olsun, bende hastayim maalesef kronik bronsitim var vede antibiyotik kullanıyorum bir an önce geçmesi lazım çünkü .. Bence haticecan eğer çok iyi degilsen gidiver doktora bosuna çekme canım.
Sofftym, nasıl oldun ? Kanamaların bittimi? Gerçi regl süresi kdr sürüyordu yanilmiyosam , dikkat et kendine.. İnşallah Aralık'ta saglikla bebeğine hamile kalıp Eylül annesi olursun canimm
hayirli cumalar güzel anneler,
nasilsiniz iyimisiniz? Insallah güzel bir gün olur bugünümüz... Sükür ben daha iyiyim... yavas yavas gribi atlatiyorum... aman sizde dikkat edin kendinize lütfen...
Soffty , akimera , simurgmina , Secdenur , haticecan , interval , KiZlarim2 , kelebeklerim vedeee aysebaharimm umarimm hepinizzz çok iyisinizdirr.... Dün ancak okuyabildim girip.. Evde kızlarla yalnizdim da dün fenaydik yaniiii :/
Hasta olan arkadaslarıma Cook gecmis olsun, bende hastayim maalesef kronik bronsitim var vede antibiyotik kullanıyorum bir an önce geçmesi lazım çünkü .. Bence haticecan eğer çok iyi degilsen gidiver doktora bosuna çekme canım.
Sofftym, nasıl oldun ? Kanamaların bittimi? Gerçi regl süresi kdr sürüyordu yanilmiyosam , dikkat et kendine.. İnşallah Aralık'ta saglikla bebeğine hamile kalıp Eylül annesi olursun canimm
inşallah cnm allah gönlüne göre verir ama sezryandan snr normal doğuma almıyolar genelde.benim iki oğlumda sezeyanla doğdu.buda öle olacak.doktor normal gebeliğin lafını bile etmiyo.ama önemli olan onların sağlıklı sorunsuz bi şekilde doğmarı.inşallah rabbim hepimizi hayırlıu güzel doğumlar nasip edertatlim ben fransada yasiyorum evet burda sezeryana mecbura kalmadikca karsilar ama bende mecbura kaldilar cunku buyuk oglumu cati darligimdan dolayo doguramadim uc gun normal dogum sancisi cekmeme ragmen sonra acilen sezeryana alindi cok kotu bi hatira olarak kaldi bende resmen travma gecirdim ne bebegi ne kndimi gordu gozum ,anliycan riske almadilar ikinciyi direk szryan yaptilar buda oyle olucak galiba bana kalirsa normal istiyorum ,doktora sordum olmaz dedi bi mucize olsa keske ben sezeryani sevmiyorum
cnm ksr bkm benimde gözümden kaçmış.çok geçmiş olsun iyisindir inşallah şimdi..merhaba canim,
sorun degil, bazen görmeyebiliyoruz yogunluktan... Sagolasin canim, grip oldumda, üzerine afiyet. Ama sükür bugün daha iyiydim.. Sadece geceleri biraz sorun oluyor, burun tikanikligi falan.. Ama gececek insallah..
Sende iyisin insallah??
cnm sanada çok geçmiş olsun.benimde bronşitim var oğullarımdada var.nasıl bişeydir çok iyi bilirim.benim oğluşlar hasta.iki haftadır hastanelerden çıkamadık.bugün yine kntrolümüz var.allah bütün hastalara şifalar versin..soffty , akimera , simurgmina , secdenur , haticecan , interval , kizlarim2 , kelebeklerim vedeee aysebaharimm umarimm hepinizzz çok iyisinizdirr.... Dün ancak okuyabildim girip.. Evde kızlarla yalnizdim da dün fenaydik yaniiii :/
hasta olan arkadaslarıma cook gecmis olsun, bende hastayim maalesef kronik bronsitim var vede antibiyotik kullanıyorum bir an önce geçmesi lazım çünkü .. Bence haticecan eğer çok iyi degilsen gidiver doktora bosuna çekme canım.
Sofftym, nasıl oldun ? Kanamaların bittimi? Gerçi regl süresi kdr sürüyordu yanilmiyosam , dikkat et kendine.. Inşallah aralık'ta saglikla bebeğine hamile kalıp eylül annesi olursun canimm
saol cnm benim.ben iyiyimde çocuklar hastaydı.onlarla uğraşıp duruyorum.sen nasılsın iyisindir inşallah..canım düzelttim..zaten maviyle yazmışım belli değil diye...:))
içime doğmuş diyeyim bari:)
nasılsın?
canım geçmiş olsun aman dikkat et kendinede hemen iyleş benim kanamalarım bitti kendimi yenilenmiş gibi hissediyorum çalışmalara başladım valla beklıyemıyecem regl gunu fılan bebek gordukçe içim bı tuhaf oluyo bakalım rabbım ne zaman nasıp edecek
Oyyy msj.karışıklik oldu:) kelebeklerime yazdım
Selm canm,bende gördum nickin kapsama alanindayd.neyse geldin yine aramıza sefalar getirdin
merhaba canim,
sorun degil, bazen görmeyebiliyoruz yogunluktan... sagolasin canim, grip oldumda, üzerine afiyet. Ama sükür bugün daha iyiydim.. sadece geceleri biraz sorun oluyor, burun tikanikligi falan.. ama gececek insallah..
sende iyisin insallah??
herkeşlere iyi hafta sonu dilerim
selam kizlar nasilsiniz,aysebahar ben uyari almisim canim baska bolume yazdigim bir mesajdan dolayi,dun giremedim ozledim sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?