- 31 Ocak 2008
- 1.403
- 21
- 158
- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
merhaba canim,
insallah antibiyotikler iyi gelirde tez zamanda iyilesir minikler... Bende bugün hastaneye gittim kayit yaptirdim...sükür sorun cikarmadilar.
Ne almistiniz sizde yanlis parca vermisler canim?
merhaba canim,
nasil gidiyor hamilelik? Kolay olmuyordur degil mi iki cocukla? Inanin size imreniyorum, ben daha birinciyi doguramadim). Kelebeklerim senin de sezeryan dogum mu olmustu?
merhaba canim,
sen nasilsin iyimisin, hamislik nasil gidiyor?
İyiyim canım
Sezeryan korkusu sardı beni :/
Sen normal dogum mü yapmistin?
amin insallah hepimiz saglikli bir sekilde alalim suan ilk sira sende sonra aysebahar sonrada sira bana gelecek insallah:18::18::)) saglikla hayirlisiyla geçsin zamankolayca mutlulukla alalım kucagimiza
yok canim 17 mart benim ama sezeryaniliyim bende ben normal dogurmak istiyorum doktorumu bulabilirsem insallah hala kayit olmadim hastaneyecanim sen subattami doguracaksin kismetse,hayirlisi olsun valla bende saborsizlaniyorum
Sezeryan oldum ben 3 ünü de ...
Bu da 4. düşün...
slm güzel hamişler
az kaldı azaysecim müjdecim şubata az kaldı
siz bebişlerinize kauşçaksınız inşallah Allahın izninle.benimde kızçem 1yaşını doldurcak inşallahhhhh
bende sezeryen oldum gerçekten kolay değil Allah yardımcınız olsun.
özellikle de gaz sıkıntılarım çok oldu :26: çok issterdim normal doğum yapmak ama olmadı işte kısmet...benimde bebekler doğum kanalına inemediği için mecburi sezeryen oldum.
merhaba hanimlar,
nasilsiniz iyimisiniz? Insallah hersey yolundadir? Biz iyiyiz sükür, gribide bayaa atlattik..Simdiden hepinize hayirli cumalar diliyorum..
sevgiler selamlar
siralamayi yanlis yapmisim once aysebaharmis interval de benden onceymis
Önce ben sonra müjde sonra sen.
İnterval hamiş değil...
İnşallah hamiş olacak:)))
Merhaba kizlar...
Hepiniz iyisinizdir umarimm
Ben pek giremiyorum ayse beril sagolsun hiç ayrılmıyor yanımdan :/
Sizlerde durumlar nasıl?? Yeni bebeği farkeden cocuklarınızın ayarı kaçtı mı ?
Merhaba kizlar...
Merhaba kizlar...
merhaba müjdes,
sagol kendi adima iyiyim canim, diger hamisleri bilemiyorum. Vallah soruna cevap vermek isterdim ama biliyorsun benim daha ilk bebis olacak Allah nasip ederse...
Nasil gidiyor canim senin hamilelik? Dogum ne zaman senin??
Merhaba kizlar...
merhaba canim,idare ediyoruz cok sukur,senin kizin daha kucuk oldugu icin icten ice kiskaniyor olabilir benim kucugun 5 bitecek o yuzden deli gibi sabirsizlaniyo bebegimiz artik gelsin diye zaten ben cocuk yapmiycaktim benim ogluslar istedi
aysecim canım sağol oğluşum kızışım iyi ellerinden öperler teyzesi:)
3. müyoooooooookkkk yoook istemiyoruz artık Alahım isteyenlere versin.
bu benim 4.bebeğim zaten.
unuttum işte keşke sezeryen oldum hazır bağlatsaymışım kordonları...
çok şükür kızım büyüyo zor zamanları atlattım darısı sizlere inşallah.şimdi keyifli her saniyemiz evimizin neşesi valla ayyyy iyi doğurmuşum mavişimi
Merhaba kizlar...
İyiyim canım bende sadece dün gece kocam sıkıca bastırdı karnıma yanlışlıkla aman ne ağrı ağrı :/
Gecti çok şükürr
Benim
Dogum en son 22 Şubat gözüküyor. Ama 10 undan sonra alırız dedi..
Supriz yapicaz tanidiklaimiza bu sefer gidip doğurduktan sonra haber veririrz :)
Esasında kimseyi istemediğimiz için.. Esim olucak, kızların bakıcısı olucak, e yeter yanii kalabaligizz çekirdek aile olarak :)
İyiyim canım bende sadece dün gece kocam sıkıca bastırdı karnıma yanlışlıkla aman ne ağrı ağrı :/
Gecti çok şükürr
Benim
Dogum en son 22 Şubat gözüküyor. Ama 10 undan sonra alırız dedi..
Supriz yapicaz tanidiklaimiza bu sefer gidip doğurduktan sonra haber veririrz :)
Esasında kimseyi istemediğimiz için.. Esim olucak, kızların bakıcısı olucak, e yeter yanii kalabaligizz çekirdek aile olarak :)
tekrar merhaba,
hepinize hayirli haftalar diliyorum kizlar.... biz is basi yaptik bu gün yine oglumla.. su anda is yerindeyiz, aksamin olmasini bekliyoruz :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?