Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

canım hosgeldin

Anaaamm ben burayi neden daha önceden görmedim selam Kizlarrr burada herkes ne güzel ben gibi çok çocuklu
Benim bir oglum bir kizim var teyzeleri.bi kızımın da eli kulağında,geldi gelecek.oğlum 5,5 yasında kizim daha 20 aylık.2 ve 3 numaranın arası çok yok ama supriz oldu bebegim kismeti varmış demek ki.
Dur azıcık geçmişi okuyum da sizleri tanıyım...

2014 mayıs ayında ben de dördüncü bebeğimi doğuracaktım.ancak doğuma dört gün kala bebeğimin kalbi durdur karnımda ve kaybettik.önceki üç doğumum normal olmuştu ama yavrumun sezeryanla alınmasını istedim.çünkü dayanamazdım normal doğum sürecine.8.aya girdi yavrumun benden gidişi,benden diyorum çünkü biliyorum ki kimse benim gibi yanmıyor ona.hergün ağlıyorum.önceden hamilelik gözümü korkutmazdı ama şimdi inanın çok korkuyorum.ama tekrar bir bebek sahibi olmayı onu koklamayı yarım kalan sevincimi bir nebze olsun tamamlayabilmeyi çok istiyorum.işte korkularımla isteklerim çatışıyor içimde .ama yine de bebek sahibi olmayı çok istiyorum...

hepimiz
Canim hoş geldin. Geçmişi okuybildin mi çok sevindim gelmeye. inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

Merhaba canım yazdıklarını okudum yüreğim parçalandı. Çok üzüldüm inan.Benim Allah bagislasin 4 yavrum var. Yaşayıp gidiyoruz. şubatta 3 yaşına girecek ve ben ona hamileyken acmostim burayı. Seninkiler kaç yaşında ? inşallah yeniden anne olursun. Ben sana dua edeceğim. Melek yavrun cennete canım.

hepimiz

Canim hoş geldin. Geçmişi okuybildin mi çok sevindim gelmeye. inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

Hosbulduk canım biraz bakabildim sayede aktif oluyormuş topik yoksa bebislerden yazacak vakit kalmıyor sanırım hepsi eski tarihli postlar sağol canım az kaldı doğuma bekliyoruz kizimi .. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş.

12 yaşında bir oğlum,4 ve 5 yaşlarında iki kızım var.
çok teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar bende buralara yeni üye oldum ve sizlerin tropiğini bulmak nasip oldu benimde biri 15 diğeri yaşında oğullarım var nasipse üçüncüyü istiyoruz rabbim hayırlısıyla verir inşallah

Selaamm bebiş bekleyen hanımlara Allah sağlık sıhhat versin
Benim 3.bebeğimde Şubat'ta 3 olucak. Ilk Çocuğum 6,ikincisi 5 Yaşında . Burada hamileyken yazıyordum oğlum Büyüdü de 2 yaşındayken okula bile başladı. Çok şükür hepsi birarada büyüyor

kızlar benimde 3 kızım var 4 cüyü bazen yapsammı diye düşünüyorum çocukları seviyorum sizce olmalı mi 4 hamile olan varmı

Merhaba başın sağolsun canım. Allah sana gönlünce bi evlat daha nasip etsin sağlıklı sıhhatli insallah. Ben de 4. Hamileliğimi yaşıyorum. 16. Haftadayım. hiç hamilelik belirtim olmadı. Bulantı tiksinti vs. Benimkisi biraz sürpriz oldu. Doğum kontrol hapım cok başağrısı yapmaya başlamıştı adet dönemimde. Bikaç aylıgına ara vereyim nasılsa yaş olmuş 36 hemen hamile kalacak değilim ya derken birden hayatım değişti. Bakalım daha neler yaşıcaz, hayırlısı

kızlar benimde 3 kızım var 4 cüyü bazen yapsammı diye düşünüyorum çocukları seviyorum sizce olmalı mi 4 hamile olan varmı

Bi önceki postta yazdığım gibi benimki planlı olmadı ama benim de 3 oğlum var. İlle kız olsun demeye de korkuyorum Rabbimden hayırlısı inşallah nasılsa öyle olsun hepimiz için.

Merhaba.Aktif misiniz hala bilmiyorum ama yazmak istedim kendim gibi birini görünce :) Belki de çoktan 4. Gelmiştir :)) Benim de 2 kızım 1 oğlum var ve resmen 4. İcin deliriyorum şuan.Geçenlerde spiral olduğu halde pozitif çıktı testlerim ama negatifmis ,aslında çokkk istediğimi farkettim 4. Çocuğu.Eşim asla istemiyor şuan ikna edemedim ama yazın çıkarttırıyorum spirali haberin olsun dedim artık Oğlum 4 yaşını doldurmuş olacak zaten okula başlayacak kızlarım da okula gidiyor.İnşallah hayırlısı olur Rabbime dua ediyorum hayırlısıyla nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…