Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

merhaba aysebahar ve tüm güzel anneler.. kadınlar klübünde gebeliğe hazırlık için dolaşırken rastlamıstım bu topiğe ve muhabbetlelrinizin sıcaklığı içtenliğinden ve 3-4 cocukla bas edebılecek kadar güçlü ve kocaman yürekleri olan annelere imrendim..

aysebaha bız bu ay bebek dusunuoruz ve kızımız olsun ıstıyoruz.. beklenen adat tarıhım 23 ocak.. benım ıcın kız ve erkek gunlerını cıkarır mısın? çok sevınırım yasım 84 lüyüm eşimde 82 li .. baska bı bılgı gerekıosa verebılırım..sabırsızlıkla belıorum..

bir de siz deneyimli annelerden öörenmek istediğimiz ikinci bi şey daha war.. hamılelıınızın en cok hangı ay yada haftalarında ne gıbı zorluklar cektınız, konsantrasyon çok uyuma gıbı problemlerınız oldu mu? ilk hamılelıınız dıerlerınde daha mı zordu evetse neden? çok soru sordum ama aydınlatırsanız çoook mutlu olurum..

haklisin canim,
hangisinde icim rahat olacakta onu secmeliyim. doktordan sonra yine yazarim tabi ki gelismeleri . Isim konusunda iyi düsünmüssün, digerleri iki isimliyse oglusununda iki ismi olmali..

Zaman giderek azaliyor, esim de heyecanla bekliyor oglusumuzu. Senin daha az kaldi 22 gün gibi bisey... Insallah sirasiyla sag salim aliriz bebisleri kucagimiza..
Günün nasil geciyor canim?? Ben birazdan disari cikicam, yegenimin yarin dogum gününü yapicaz da, ona hediye almam gerekiyor.. havada soguk ve yagisli ama simdi findigima hediye almasam olmaz, ilk dogum günü olacak

herkeze selam güzeller...hayırlı cumalar.

heyyyyy bugün karneler tatilllll....:))

kızlar inşallah herkez iyidir aysebaharım bakıcın gitmiş canım okudum üzüldüm olsun her işte vardır bi hayır

daha iyisi gelir inşallah.

Merhabalar okuyan herkese

yeniden geçmiş olsun cnm, pastil iyi gelir inşaAllah boğazına..
doğumuna da az kalmış ne güzel, sağlıkla tamamla inşaAllah günlerini..
oğluşuna düşündüğün isimler çok güzel hangisim ağır basıyor?adıyla güzel günler yaşasın inşaAllah..

ay ewet cnm rahatladım bıraz bende 2012 de dusuyorum duaa et ıns benımde olur bı oglum rabbım sanada hayırlısıyla kucagına almak nasıp etsın
tek-çift sene olayının cinsiyete etkisi tesadüf olsa gerek...hayırlısı ile gönlünüzden geçen nasip olsun inşaAllah..

amin edb..senin ve ailen için de hayırlısını versin Allah..

toparlanmana sevindim cnm, yaşadığın korku zor, atlatırsın tamamen inşaAllah..bir daha yaşamaman dileği ile..

Kerem Yekta çok hoş olmuş cnm, kesin kararın mı yavru gelicek az kaldı bana da isim konusunda fikir verin, düşündüklerimi yazayım bi ara ben de...

hoşgeldin rimel..ben de ilk çocuğumda kızı çok istemistim, gönlüme göre oldu çok şükür..hakkınızda hayırlısı olsun inşaAllah..
hamileliğin nasıl geçtiğini sormuşsun, benim ilki daha rahat geçmişti..bunda ilk aylar bulantı daha fazlaydı..gün içinde uyku bastırma olayı olmuyor, ilk bebeğimde de olmamıştı,akşamları erkenden uyku bastırıyor sadece
bebeğin hayırlı zamanda kollarında olur inşaAllah..

fındığınızın doğum günü kutlu olsun, nice uzun seneler sağlıklı ömürler sürsün inşaAllah..1 yaşında mıııı oyy yumuk yumuktur şimdi..yerimize öp cnm...

selam cnm sana da hayırlı cumalar..
karneler hayırlı olsun, tatiliniz güzel geçer inşaAllah

merhabalar arkadaşlar bizde oğluşun karnesini aldık geldik hepsi pekiyi masallah :38

maşaAllah oğluşuna özlem, eğitim hayatı hep başarılarla dolu olsun...kaçıncı sınıfta yumurcak ?

3 e gidiyor canım,sagol

herkeze selam güzeller...hayırlı cumalar.

heyyyyy bugün karneler tatilllll....:))

kızlar inşallah herkez iyidir

hamd olsun iyi olmaya calisiyoruz seni sormali canim, umarim sende iyisindir??

merhabalar arkadaşlar bizde oğluşun karnesini aldık geldik hepsi pekiyi masallah :38

masallah özlemcim, oglunada kirk bir kere masallah. Insallah hep böyle güzel notlar getirir.

pamuk helvacim,
sagol canim. Hamd olsun bugün daha iyiyim. Bende agir basan isim su an Berat. Söylenisi falan kulagima hos geliyor. Esime diyorum hangisi olsun, o da bilmiyorum diyor.

Findigima daha dogrusu iki findigima bugün gittik annemle kiyafet aldik yarin icin. Dogum günü kücügün 1 yasina basti, büyükte 5,5 yasinda - simdi birine alip birine almasan olmaz o yüzden ikisinede aldim...

Insallah yarin güzel bir gün ve aksam olur

öpüyorum canim hepinizi!!!!

merhaba aysebaharcım....
senin dediğin gibi bildirimleri açtım ancak orada seninle alakalı birşey bulamadım.
Yani facebookunu bulamadım.Sanırım ben biryerde yanlışlık yaptım.Beceremedim anlayacağın.
Arkadaşım umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama elimde değil.
Bugün hastanede bir tanıdıkla karşılaştım 5 yıldan sonra bebekleri olmuş.İlk bebeği karnında ölmüş.
kürtaj olmuş.kürtajdan sonra 4yıl bebeği olmamış.Çok sevimli bir bebekti.
içimden kendi kendime benim o kadar zamanım yok dedim.
Kürtajdan sonra bu kadar uzun sürebilir mi dedim ..............
Gerçi herkesde aynı olmaz tabiki.ama bir an hayalkırıklığı oldu.Ben de kürtaj olmuştum
arkadaşım belki geçmiş mesajlardan hatırlarsın.
Benim sat 31 ocak arkadaşım.

Artık tatile girdik dinleniriz epeyce.Sen de kendine dikkat et arkadaşım.
Bebişine seçtiğin isim bence çok güzel.İsmiyle yaşasın yumurcak...
şu facebook işini tekrar denememiz gerekecek galiba.
Ben senin özeline nasıl gönderebilirim ...
Tecrübebsizliğimi bağışla lütfen.

slm kızlar naılsınız bız bu sabah erkenden ayaktaydık bızım küçük kız okul zamanı kalkmaz tattıl gunları 7.30da ayakta açıktım anne dedı bı seyler hazırladım yıyo şimdi
ayşe bahrcım oglusun ismi kulaga çok hoş geliyor ismiyle yaşar vatana millete anaya babaya hayırlı evlat olur inş
burada benim kızlarımda karne aldılar teyzeleri maşallah hepsi 5 tatıldeler ama bır suru ödevleri var baklım nasıl yetiştirecegız
haticecim çok geçmiş olsun dalincim sanada bu ara salgın var insanları mahvedıyo inanın topluluga gırmeye korkuyorum aman dikkat edinde çok fazla ilerlemesin
arzucum sanada çok geçmiş olsun allah bı daha yasatmasın ama kendıne ve bebişe dikkat et tansıyon onemlı sarımsak lımon gıbı dogal seylerle dusurmeye çalış bıde yukseldıgı zaman soguk suyla kafanı yıka iyi geliyo tansıyona
kızlar bu arada benim gunlarım bıraz tedırgın geçıyo yuregım azımda sankı heran kanmam olacakmış gıbı dun gece dusundum iki düşüğümde beklenen adetiminden 15 gün sonra kanamalrımın başlamasıyla olmuş yanı buyuk gun yarın ve pzartesı bu gunları atlatırsam bıraz rahatlıycam
daha dr gıtmedım bıraz daha buyusun kalb atısları duyulsun o zaman gıtcem inş

merhaba canim,
sagolasin - lütfen aklina kötü seyler getirme, bu sefer inan bak hersey yolunda gidecek, önemli olan dinlenmen. Bu arada ilac falan verdi mi doktor düsüge karsi?? Cünkü benimde 2 düsügüm var, ama bu son hamileligimde doktor progestan, kan inceltici ve folik asit verdi 3 ay boyunca kullandim. Rabbiminde yardimiyla bugünlere geldik... Insallah senin icinde bu sefer devami gelir hamisliginin.

Ayrica kizlarinida tebrik ediyorum, masallah hep öyle güzel notlar getirip seni sevindirirler.. sevgiler selamlar

................................................................................................

Son düzenleme:
arkadaşlar Allah evlatlarınızı sizlere bağışlasın.hayırlısıyla benim gibi isteyenlere de en kısa zamanda nasip etsin inşallah.başlığı görünce yazmak istedim henüz hiç çocuğum yok 6 tane düşüğüm oldu.hayalim 3-4 tane ssağlıklı,hayırlı çocuklara sahibi olmak(gerçi sahip Allah,bizler sadece bekçiyiz).inşallah birgün bende bu topicte olurum.

mathematician arkadaşım6 düşük yapmış olmana üzüldüm.
İnşaallah bir gün boy boy bebişlerini kucağına aldığın günleri görürsün.
senin için duacıyım arkadaşım.
sanırım sen de öğretmensin.burada yalnız değilsin arkadaşım.sakın ümitsizliğe kapılma.
Allahım bir gün senin de yüzünü güldürecektir inşaalah.
Ben de 4.bebişin yolunu gözlemekteyim.Daha doğrusu 4.bebişi istiyoruz.Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin.

sat 31 aralık olacak arkadaşım yanlış oldu.

Merhaba arkadaşlar, sizleri tebrik ediyorum Rabbim yavrularınıza ve doğacak bebislerinize sağlık sıhhat versin inş.
Ben de 4 gebelik yaşadım ama sadece 1 evladım var hayatta 3 kürtajım var ve 1 dış gebeliğim
En son 16.01.2012 de laporoskopi oldum.inşallah sizler gibi ben de 3. 4. kuzucuklarimla gecirecegim
günleri görürüm. Dualarınızda olmak ümidiyle

canım arkadaşım Allah razı olsun.duaların için çok teşekkür ederim.inşallah hepimiz hayırlısıyla istediğimiz sayıda sağlıklı evletlarımıza kavuşuruz...

Selam kizlarrr herkesler iyidirr umarimmmm
Dün son alışverişimizi de yaptikk hastane çantamıza koyucam az sonra :)
Son bebek ya hesapta, valizi bile yeni aldım evde olduğu halde :) bı daha dogurmicam diyee suslenip puslenip öyle alicam oğlumu kucağıma inşallah :)
Yalnız benim küçük adamım kendini normal dogucak zannettiği için basını iyice aşağılara indirdi ve canımı yakiyo bu durum :/
Benim iki kızımda makat gelişti ve böyle birsey yasamadım hiç
Hakikaten her hamilelik ayrı bir hikaye...

Dusunuyorumda ustuste yaptığımız cocukları gorupte birde deliymisiz gibi karnımıza bakanlar hariç, Allah isteyipte nasiplenemeyen herkese evlatlar nasip etsin saglikla sihhatle inşallah...
Ancak biz anlarız bizi... Erken yasta kalabalık aile olmanın kıymeti bir başka bence :)
Pek pozitifim bı ara çok eğlenceli olucak bebek geldikten sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…