- 30 Kasım 2010
- 9.743
- 19.698
- 448
- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
- #1.101
bol bol edıyorum canım allah yardımcın olsun dıye
slm guzel anneler
vallla sizi hayranlikla takipliyorum kismet olursa 3 tanede ben dusunuyorum ama suan bir kizim var
ayse bahar cinsiyet hakkindaki cevaplarin icin cok saol cnmm
dua edin ikincim benimde erkek olsunda
ucuncunun tadini cikara cikara hamile kalayim insallahh
Canım benim 2. değil..
4. bebeğim..
benimkiler 2005-2008-2010 ve 2012 doğumlu..
Son numaranın arası 17 ay..
diğer 2-3 arası 24 ay....
1-2 arası 36 ay:)))
İnşallah ORKDM...
Rabbim büyük inşallah gönlüne göre verir canım..
Sen yeter ki iste ve bol bol dua et..
Nasılsın bugün?
İnşalalh bir gün karşılaşırız canım senle..
Yüzyüze de tanışırız....
arkadaşlar hepimize güzel günler.
aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz...
arkadaşlar dün başıma bir olay geldi ki karakol vs.
hayatımda yaşamadığım şeyleri yaşadım.
çantımı kapkaç yaptılar(
akşama kadar karakol ifade ver vs. çok kötü duygular yaşadım.
çok korktum ve korkunun dışında sinirlenmek veya üzülmek değil çok
farklı bi duygu elime geçse o kişi valla napardım bilmiyorum.
karakolda iş çok uzun sürdü.ordan eve geldim.bu defa kasılmalarım başadı.
bi türlü sakinleşemedim.dr.umu aradım çağırdı gel bi kontrol edelim dedi.
tabii tansiyonum fırlamış,karnım taş gibi olmuştu.dr.um sakinleştirmeye çalıştı.
ama bugün uyandım hala çarpıntım var karnım normale döndü,kasılmalarımda geçti bugün
ama ben kontrolümü kaybettim sanırım sakinleşemiyorum bi türlü.
kendi kendime söz verdim bi daha yok yani çarşı pazar dolaşmak.
cnm oncelıkle ALLAH bagıslasın yavrularını massallah 2008 le 2010 cınsıyetlerı aynımı dogum tarıhlerı tekse erkek cıftse kız dıyolarya oyuzden sordum aysecım
canım ben eskısehırdeyım sen?
ve 3.bebegı yapmak ıstıyorum cesaretımı toplayabılsem bu yuzdende bu topıgı buldum allah kısmet ederde hamıle kalırsam paylasımlarınıza ortak olmak ısterım.
Canım benim 2. değil..
4. bebeğim..
benimkiler 2005-2008-2010 ve 2012 doğumlu..
Son numaranın arası 17 ay..
diğer 2-3 arası 24 ay....
1-2 arası 36 ay:)))
yeniden dr.a gittin mi arkadaşım, inşaAllah olumsuz birşey yoktur...acillllllllllllllllllllllllllllllllll yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok kötüyüm......perşembe günü hafif lekelenmem oldu doktora gittim kese duruyor dediler zaten keseyi yeni görmüştük 4 haftalık......eve geldigimde kanamam yoktu ama idrarla sanki et parçası geldi iki tane uzun......ertesi gün kanamam fazlalaştı tekrar gittim doktor kese duruyor düşük olmamaış dedi sizce bebek düşse kese olurmu yardım edinn.....
herkese merhaba arkadaşlar...............
AYSEBAHARCIM özellikle sana da merhaba.
hafta sonu ev işi,temizlik falan derken girilmiyor siteye.
Ama ben yinede neler yazılmış şöyle bir göz atıp çıkıyorum.
Karne telaşı var bu aralar.Allah tan artık eokul diye bir şey var da bütün herşeyi oradan hallediyoruz.
çok büyük kolaylık.
Şubat tatilimi 4.bebişimin yolunu gözleyerek geçireceğim.
Allah ım hayırlı haberlerimle girerim inşaallah bu siteye.sonuç yine olumsuz olursa ne yaparım bilmiyorum.
Hayırlısı olur inşaallah...............
Hepinize iyi akşamlar.
merhaba hanimlar,
gecmisi okudumda az önce, ama hepinize tek tek yazamiyorum.. bende bugün kendimi halsiz hissediyorum, hafif bogazimda yanma var, sanirim grip baslangici.. havalarda baya sogudu burada.. hasta olanlara gecmis olsun diyorum, Allah acil sifalar versin cümlemize..
aramiza yeni gelen arkadaslarda hosgelmisler sefalar getirmisler... hepinizi özledim, öpüyorum sizi...
Biraz iyi hissedersem kendimi, tekrar yazmaya calisirim...kendinize ve bebislere iyi bakin..
amin canım inş sağ salim kucagıma alırım 2 kızım var bırı 2002 bırı 2006 dogumlu ıkıde melegım var en sonuncusunu 6.5 haftalıkken 21 kasımda kaybettım guzel allahım tez zamanda yerini doldurdu inş miniğim sıkı sıkı tutunur bana
slm guzel anneler
vallla sizi hayranlikla takipliyorum kismet olursa 3 tanede ben dusunuyorum ama suan bir kizim var
ayse bahar cinsiyet hakkindaki cevaplarin icin cok saol cnmm
dua edin ikincim benimde erkek olsunda
ucuncunun tadini cikara cikara hamile kalayim insallahh
eveey benim de kızım 2008 doğumlu..cnm oncelıkle ALLAH bagıslasın yavrularını massallah 2008 le 2010 cınsıyetlerı aynımı dogum tarıhlerı tekse erkek cıftse kız dıyolarya oyuzden sordum aysecım
oyy geçmiş olsun meleklere, inşaAllah kolayca atlatırlar ...kızlar bugun ıkızlerım genıtal bolgelerı tıkanık ve yapısık oldugu ıcın amelıyat olacaklar.dualarınızı eksık etmeyın sorunsuz atlatalık olurmu.:26:
Selammm kizlarrr
Hepimiz hamileyiz ama ben giremiyorum pekk, malum hastaliklarla uğraşıyoruz :/
Hatta ablam gecen dogumu ertele dedi ama inşallah o zamana iyi olucaz..
Hasta olan tüm bebiklere allahım şifa versin
Bir arkadasımızın ikizleri ameliyat olacakmış, göz açıp kapayana kadar bitsin ameliyat ve hemen iyilessinler inşallah
İnterval, canimcim ben annene gecmis olsun demismiydim bilemedim şimdi, kusuruma bakma. Kızlarla ugrasmaktan aklımda birsey kalmıyor. Anneciğin iyidir umarım canım
Aysebahar, naptin? Buldunmu oglusuna isim? İsten ne zaman ayrılacaksın canım ?
Birde epidural anestezi ile sezeryan yapan arkadaslardan izlenimlerini istiyorum. Ben
Şahsım adına korkuyorum uyanikken
Sezeryan olmaktan :/
Bu arada dün küçük adamımın kıyafetlerini yıkadık nihayet :) ama
Cuma gunü bir kez daha mothercare i turlamak gerekicek onu anladimm
Canım geçmşiş olsun arzum..
Allah beterinden korusun..
Seni korumuş Rabbim..
benim kzıın aşısı vardı..
gelemedim bugün
Az sonra da çıkacağım..
BAkıcımın annesi ölmüş..
İşi bıraktı...
Merhaba güzel annişler :112:
hoşgeldin dalin..üçüncü bebek de sağlıkla nasip olsun inşaAllah sana..ben de ikinci doğsun düşüneceğim üçüncüyü
Ayşecim yavruların yaşları yakın, ne güzel, ço iyi arkadaş olacaklar ileride de inşaAllah..hayalimdeki aile kalabalık olmalıydıama ben geç kaldım biraz sanırım..yardımcın da yokmuş Allah dördüncü meleğin gelince kolaylığını arttırsın bebişin gazsız, uslu bi bebiş olsun inşaAllah
yeniden dr.a gittin mi arkadaşım, inşaAllah olumsuz birşey yoktur...
Dördüncü yavrunun Güzel haberini duyacağız inşaAllah cnm, senin için dua edeceğim ben de
geçmiş olsun Haticecim, şimdi nasıl oldun?
kızını Allah bağışlasın inşaAllah cnm ikinci bebeğin de gönlünden geçtiği gibi olur inşaAllah..
eveey benim de kızım 2008 doğumlu..
oyy geçmiş olsun meleklere, inşaAllah kolayca atlatırlar ...
biraz olsun toparlanabildiniz mi Müjdecim, doğuma kadar birşeyiniz kalmaz inşaAllah..
ben de mothercare müdavimiyim, bebişime henüz birşey almadım ama..hastane çıkışlarını hangi boy aldın sen cnm?
Canım
Ben new baby aldım ama bebeğin
Tam üstüne olması gibi bir takıntım var o yüzden haftasonu tiny baby set alicam, belki bir kere giyicek ama olsun
Doktorum 3,5 kg civarında doğar dedi.tiny tam tamına olucak
Benim serra 54 cm ve 3200 doğmuştu onada bir seferligine tiny baby almıştım. New babyler 4,5 kg ya kadar çünkü. Onlarida doğduktan sonra giyer. Ben zaten en çok
0-3 aya kadar aldım sorasında hava ısınacak çünkü
arkadaşlar hepimize güzel günler.
aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz...
arkadaşlar dün başıma bir olay geldi ki karakol vs.
hayatımda yaşamadığım şeyleri yaşadım.
çantımı kapkaç yaptılar(
akşama kadar karakol ifade ver vs. çok kötü duygular yaşadım.
çok korktum ve korkunun dışında sinirlenmek veya üzülmek değil çok
farklı bi duygu elime geçse o kişi valla napardım bilmiyorum.
karakolda iş çok uzun sürdü.ordan eve geldim.bu defa kasılmalarım başadı.
bi türlü sakinleşemedim.dr.umu aradım çağırdı gel bi kontrol edelim dedi.
tabii tansiyonum fırlamış,karnım taş gibi olmuştu.dr.um sakinleştirmeye çalıştı.
ama bugün uyandım hala çarpıntım var karnım normale döndü,kasılmalarımda geçti bugün
ama ben kontrolümü kaybettim sanırım sakinleşemiyorum bi türlü.
kendi kendime söz verdim bi daha yok yani çarşı pazar dolaşmak.
hayırlı olsun cnm tekrar saglıkla dogur emı ınssssslm kızlar nasılsınız bugun hamililiğimiz devlet tarfından belgelendı kan testı sonucum 1690 çıktı kızlarsat 15 aralık pazartesi vermiştim kanı biraz yüksek gibi geldi bide bakmısız ikiz der dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?