Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

slm guzel anneler

vallla sizi hayranlikla takipliyorum kismet olursa 3 tanede ben dusunuyorum ama suan bir kizim var

ayse bahar cinsiyet hakkindaki cevaplarin icin cok saol cnmm
dua edin ikincim benimde erkek olsunda

ucuncunun tadini cikara cikara hamile kalayim insallahh

İnşallah ORKDM...
Rabbim büyük inşallah gönlüne göre verir canım..
Sen yeter ki iste ve bol bol dua et..

Canım benim 2. değil..
4. bebeğim..
benimkiler 2005-2008-2010 ve 2012 doğumlu..
Son numaranın arası 17 ay..
diğer 2-3 arası 24 ay....
1-2 arası 36 ay:)))

cnm oncelıkle ALLAH bagıslasın yavrularını massallah 2008 le 2010 cınsıyetlerı aynımı dogum tarıhlerı tekse erkek cıftse kız dıyolarya oyuzden sordum aysecım

merhaba kizlar,

nasilsiniz bugün bakalim??? Biz oglusumla iyi olmaya calisiyoruz... bu sabahtan beri buraya kar yagiyor, halende hafif hafif devam ediyor.. disarisi iyice sogudu - disari cikmayada korkuyorum kayar düserim falan diye )

yeni gelen arkadaslarda hosgeldiniz...

Kendinize iyi bakin, selamlar!!!!!

İnşallah ORKDM...
Rabbim büyük inşallah gönlüne göre verir canım..
Sen yeter ki iste ve bol bol dua et..

cnm sende dua et bize ne olur topigimiz var arada ugra paylas tecrubelerini dualarini bildir memnun oluruz
rabbim pasanii saglicakla kucagina alsinn
murvetlerinide gostersin insallahh

herkese iyi akşamlar.nasılsınız arkadaşlar bebişler nasıl.
Aysebahar arkadaşım yalnızsan eğer işler epeyce zor.
Ben annemle beraberim , o yüzden herşey çok kolay allah ıma şükürler olsun.
Sana da Allah kolaylıklar versin diyorum arkadaşım.
İnan ki Rabbim bir şekilde kolaylığını veriyor.yoksa altından kalkılmaz.
Hem çalışıp hem de 3 çoçuğa bakabilmek.Seninkiler hem küçükler arkadaşım daha.
Birbirlerine pek bakamazlar.Benim en büyüğüm 13 yaşında da idare ediyor kardeşlerini.
Lafın kısası arkadaşım seni gerçekten tebrik ediyorum.
ne düşünüyorum biliyor musun inşaallah bir gün bir yerde karşılaşırız.
ben seni gerçekten merak ediyorum.
Nasip kısmet, dünya küçük. Bilmiyorum neden ,yazdıklarıma canı gönülden cevap yazdığından mıdır nedir,seni kendime yakın hissediyorum.Neyse çok uzattım.Bebişlerini çok öpüyorum.o güzel ve hayırlı dilek ve temennilerini , dualarını benden esirgeme diyorum.
İyi akşamlar.

Nasılsın bugün?
İnşalalh bir gün karşılaşırız canım senle..
Yüzyüze de tanışırız....

ıns canım cok ısterım.hatta yarın sızın otartaflardayım ıkızlerım amelıyat olacaklar.
bugun cok kotuydu ya umıt tıp merkezındeydım o merkezdekı bınada kızım cok hasta serum takıldı ıgneler ılaclar ıkısıde hasta oldular ıkısıyle ugrastım ustelık tek basıma bır kolumda bırı dıgerınde bırı 5 ıncı kat -1 ncı kat asansore sıgmadı arabamız tahmın bıle edemezsın nekadar sıkıntı cektıgımı hatta bı ara cocukları alıp merdıvene oturup aglamak ıstedım o derece yanı.kızım ateslenınce apar topar cıktım en yakın dıye oraya gıttım.ıns cnm bırgun o fırsatımız olurda tanısırız bende 2 sende 4 6 tane cocukla oturup bırer cay ıcerız hehehe

kızlar bugun ıkızlerım genıtal bolgelerı tıkanık ve yapısık oldugu ıcın amelıyat olacaklar.dualarınızı eksık etmeyın sorunsuz atlatalık olurmu.:26:

Selammm kizlarrr
Hepimiz hamileyiz ama ben giremiyorum pekk, malum hastaliklarla uğraşıyoruz :/
Hatta ablam gecen dogumu ertele dedi ama inşallah o zamana iyi olucaz..
Hasta olan tüm bebiklere allahım şifa versin

Bir arkadasımızın ikizleri ameliyat olacakmış, göz açıp kapayana kadar bitsin ameliyat ve hemen iyilessinler inşallah

İnterval, canimcim ben annene gecmis olsun demismiydim bilemedim şimdi, kusuruma bakma. Kızlarla ugrasmaktan aklımda birsey kalmıyor. Anneciğin iyidir umarım canım

Aysebahar, naptin? Buldunmu oglusuna isim? İsten ne zaman ayrılacaksın canım ?

Birde epidural anestezi ile sezeryan yapan arkadaslardan izlenimlerini istiyorum. Ben
Şahsım adına korkuyorum uyanikken
Sezeryan olmaktan :/

Bu arada dün küçük adamımın kıyafetlerini yıkadık nihayet :) ama
Cuma gunü bir kez daha mothercare i turlamak gerekicek onu anladimm

arkadaşlar hepimize güzel günler.

aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz...
arkadaşlar dün başıma bir olay geldi ki karakol vs.
hayatımda yaşamadığım şeyleri yaşadım.

çantımı kapkaç yaptılar (
akşama kadar karakol ifade ver vs. çok kötü duygular yaşadım.

çok korktum ve korkunun dışında sinirlenmek veya üzülmek değil çok
farklı bi duygu elime geçse o kişi valla napardım bilmiyorum.

karakolda iş çok uzun sürdü.ordan eve geldim.bu defa kasılmalarım başadı.
bi türlü sakinleşemedim.dr.umu aradım çağırdı gel bi kontrol edelim dedi.
tabii tansiyonum fırlamış,karnım taş gibi olmuştu.dr.um sakinleştirmeye çalıştı.
ama bugün uyandım hala çarpıntım var karnım normale döndü,kasılmalarımda geçti bugün
ama ben kontrolümü kaybettim sanırım sakinleşemiyorum bi türlü.
kendi kendime söz verdim bi daha yok yani çarşı pazar dolaşmak.

Canım geçmşiş olsun arzum..
Allah beterinden korusun..
Seni korumuş Rabbim..

benim kzıın aşısı vardı..
gelemedim bugün
Az sonra da çıkacağım..

BAkıcımın annesi ölmüş..
İşi bıraktı...

cnm oncelıkle ALLAH bagıslasın yavrularını massallah 2008 le 2010 cınsıyetlerı aynımı dogum tarıhlerı tekse erkek cıftse kız dıyolarya oyuzden sordum aysecım

Canım aynı kız onlar..
2005 ve 2012 erkek

slm kızlar nasılsınız bugun hamililiğimiz devlet tarfından belgelendı kan testı sonucum 1690 çıktı kızlarsat 15 aralık pazartesi vermiştim kanı biraz yüksek gibi geldi bide bakmısız ikiz der dr

Merhaba güzel annişler :112:

canım ben eskısehırdeyım sen?
ve 3.bebegı yapmak ıstıyorum cesaretımı toplayabılsem bu yuzdende bu topıgı buldum allah kısmet ederde hamıle kalırsam paylasımlarınıza ortak olmak ısterım.

hoşgeldin dalin..üçüncü bebek de sağlıkla nasip olsun inşaAllah sana..ben de ikinci doğsun düşüneceğim üçüncüyü

Canım benim 2. değil..
4. bebeğim..
benimkiler 2005-2008-2010 ve 2012 doğumlu..
Son numaranın arası 17 ay..
diğer 2-3 arası 24 ay....
1-2 arası 36 ay:)))

Ayşecim yavruların yaşları yakın, ne güzel, ço iyi arkadaş olacaklar ileride de inşaAllah..hayalimdeki aile kalabalık olmalıydıama ben geç kaldım biraz sanırım..yardımcın da yokmuş Allah dördüncü meleğin gelince kolaylığını arttırsın bebişin gazsız, uslu bi bebiş olsun inşaAllah

yeniden dr.a gittin mi arkadaşım, inşaAllah olumsuz birşey yoktur...

Dördüncü yavrunun Güzel haberini duyacağız inşaAllah cnm, senin için dua edeceğim ben de

geçmiş olsun Haticecim, şimdi nasıl oldun?

kızını Allah bağışlasın inşaAllah cnm ikinci bebeğin de gönlünden geçtiği gibi olur inşaAllah..

eveey benim de kızım 2008 doğumlu..

kızlar bugun ıkızlerım genıtal bolgelerı tıkanık ve yapısık oldugu ıcın amelıyat olacaklar.dualarınızı eksık etmeyın sorunsuz atlatalık olurmu.:26:
oyy geçmiş olsun meleklere, inşaAllah kolayca atlatırlar ...

biraz olsun toparlanabildiniz mi Müjdecim, doğuma kadar birşeyiniz kalmaz inşaAllah..
ben de mothercare müdavimiyim, bebişime henüz birşey almadım ama..hastane çıkışlarını hangi boy aldın sen cnm?

miniğine geçmiş olsun cnm,
bakıcınızın da başı sağ olsun, işi bırakması kötü olmuş senin için

Canım
Ben new baby aldım ama bebeğin
Tam üstüne olması gibi bir takıntım var o yüzden haftasonu tiny baby set alicam, belki bir kere giyicek ama olsun
Doktorum 3,5 kg civarında doğar dedi.tiny tam tamına olucak
Benim serra 54 cm ve 3200 doğmuştu onada bir seferligine tiny baby almıştım. New babyler 4,5 kg ya kadar çünkü. Onlarida doğduktan sonra giyer. Ben zaten en çok
0-3 aya kadar aldım sorasında hava ısınacak çünkü

sağol canım... güzel günlerde giysin Emre..
ben kızımda bir takım 0-3 almıştım ama bodylerini hiç giyemedi, dış kıyafetleri de tam üzerine göre oldu doğduğunda..4.100 gr doğmuştu da o yüzden bu defa 3-6 mı alsam dedim..o da çok büyük olacak sanırım..sonlara doğru kilosuna göre almak en iyisi herhalde..

Son düzenleme:

geçmiş olsun Arzu, ne kadar korkmuşsun Allah bir daha yaşatmasın.. böyleleri ile bir arada yaşıyoruz ne yazık ki..

slm kızlar nasılsınız bugun hamililiğimiz devlet tarfından belgelendı kan testı sonucum 1690 çıktı kızlarsat 15 aralık pazartesi vermiştim kanı biraz yüksek gibi geldi bide bakmısız ikiz der dr
hayırlı olsun cnm tekrar saglıkla dogur emı ınssss benım bu haftada degerım tam 5000 dı drum baya pozıtıf dedı en az ıkız ama 3 ucuz ıhtımalde yuksek demıstı ama senınkıde yuksek gercekten olurmu olur 2 cocugun vardı heralde olurmus 4 tanee ayyy bıcırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…