Üçüz hamile olanlar yardım lütfen ..

Tivolieses

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
32
14
8
37
Merhabalar 11 haftalık ucuzlere hamileyim enson doktor kontrolüne gittiğimde tek yumurta ikizlerimin rahim ağzına yakın yerde yerleşmişler tek olanda üstte doktor riskleri var diyor ve tek e düşürmek istiyor gebeliği ama ben istemiyorum bu şekilde olanlar var mı doğum yapan var mı lütfen yardımcı olun

Boyun kilon nasıl canım doktor bilir ama ben de böyle bir karar veremezdim.

Merhabalar 11 haftalık ucuzlere hamileyim enson doktor kontrolüne gittiğimde tek yumurta ikizlerimin rahim ağzına yakın yerde yerleşmişler tek olanda üstte doktor riskleri var diyor ve tek e düşürmek istiyor gebeliği ama ben istemiyorum bu şekilde olanlar var mı doğum yapan var mı lütfen yardımcı olun

Merhaba, ben de tek yumurta ikizlerine gebeyim. Ucuzdeki riskleri bilemiyorum tabi ama baska bir doktora gorunsen? Fikir almak iyidir. Belki tek care o degildir. Bu onlarin canina kiymak olur benim gorusum. Allah omur verdiyse yasayacaklar zaten yoksa da nasip. Ama insan kendi eliyle yapamaz ki bunu.. Allah yardimcin olsun dilerim hepsini kucagina alirsin.

Merhaba, ben de tek yumurta ikizlerine gebeyim. Ucuzdeki riskleri bilemiyorum tabi ama baska bir doktora gorunsen? Fikir almak iyidir. Belki tek care o degildir. Bu onlarin canina kiymak olur benim gorusum. Allah omur verdiyse yasayacaklar zaten yoksa da nasip. Ama insan kendi eliyle yapamaz ki bunu.. Allah yardimcin olsun dilerim hepsini kucagina alirsin.
Tsk ederim cuma günü başka bi doktora gidicem rabbim hayırlısını versin inşallah ben de kıyamam sonuna kadar da gitmek istiyorum .

Rabbim yardımcınız olsun başka bir doktora daha gidin
Bende tek yumurta ikizlerime doğum yaptım ekimde
Çok zorlu bı hamilelik geçirdim doğumumdada ölümden döndüm ama şükür Rabbim yardım etti
İnşallah sizinde yardımcınız olur üçünüde sağ salim kucağınıza alırsınız

Rabbim yardımcınız olsun başka bir doktora daha gidin
Bende tek yumurta ikizlerime doğum yaptım ekimde
Çok zorlu bı hamilelik geçirdim doğumumdada ölümden döndüm ama şükür Rabbim yardım etti
İnşallah sizinde yardımcınız olur üçünüde sağ salim kucağınıza alırsınız
Aminn inşallah sizinde gözünüz aydın rabbim analı babalı büyütsün inşallah tsk ederim

Henüz gebeliğin erken olduğu için tek yumurta ikizlerin üste çıkabilir bence ...
herşeyi rabbim en iyi bilir ben kürtajla aynı şey olduğunu düşünüyorum hiç birine kıyamazdım
Çoğu kişi üçüz dördüz doğuruyor neden sende doğurmayasın evt zor gebelik dönemi ama gelip gececek ..
bence sen bi kaç doktora daha git

Canım, bnim Haziranda üçüzüm oldu. Mutlaka daha aşağıda oluyor üçüzler. Hepimize teklif edildi sonlanma, kendin düşün tart. Rahim ağzını ölçtür sürekli, bn 31 haftalık doğum yaptım. O haftaya kadar her işime yetiştim, 1 ay küvözdeydik Hepimiz iyiyiz çok şükür. Darısı başına.

Bnmde tek üstteydi, ikizler aşağıdaydı. Sonlandırmayı tek olanda düşündüler. Çok üzüldüm, tek olan sorun çıkarmamıştıki, bölünenler daraltmıştı yerlerini,

Henüz gebeliğin erken olduğu için tek yumurta ikizlerin üste çıkabilir bence ...
herşeyi rabbim en iyi bilir ben kürtajla aynı şey olduğunu düşünüyorum hiç birine kıyamazdım
Çoğu kişi üçüz dördüz doğuruyor neden sende doğurmayasın evt zor gebelik dönemi ama gelip gececek ..
bence sen bi kaç doktora daha git
Tsk ederim cnm aynen öyle kıyamam hiçbirine rabbim yardımcımız olsun inşallah doktorumu değiştirdim şimdilik şükür bi sıkıntımız yok hatta bugün cinsiyetlerini öğrendik 2 erkek 1 kızımız olacak rabbim nasip ederse ...

Back
X