Üçüz hamile olanlar yardım lütfen ..

Kızlar ya bişe sorcam ben 6 haftalık ken bir doktora gittim iki kese gördü iki kalp atışı duydu sonra 15 gün sonra başka bir doktora gittim bir kesede iki bebek gördü dedim önce gittim doktor iki kese görmüştü oda o zaman üçüz dür biri kaybolmuştur dedi.olabilirmi çok mantıklı gelmedi öyle olsa 6 hafta da üç bebek de görünmez miydi sizlerde nasıl oldu ?

Kızlar ya bişe sorcam ben 6 haftalık ken bir doktora gittim iki kese gördü iki kalp atışı duydu sonra 15 gün sonra başka bir doktora gittim bir kesede iki bebek gördü dedim önce gittim doktor iki kese görmüştü oda o zaman üçüz dür biri kaybolmuştur dedi.olabilirmi çok mantıklı gelmedi öyle olsa 6 hafta da üç bebek de görünmez miydi sizlerde nasıl oldu ?
6.haftada aynı anda görünmez cnm bana da 2 embriyo transferi oldu ilk kontrolde keseye bakmisti sonra dedi ki bir kararti daha görüyorum bebek olabilir ama tam neT değil dedi 10 gün sonra gel dedi 10 gün sonra tekrar kontrole gittim ve iki tane kese vardı ikiz dedi kalp atışlarını Net duyamadık Sonra tekrar 10 gün sonra gel dedi ve 10 gün sonra gittik üçüz dedi ve kalp atışlarını duyduk hepsinin ayrı ayrı tek embriyo kendi arasında bölünmüş ve tek yumurta ikizlerimiymis

Ayrıca bazı cogul gebeliklerde gebeliğin başında kendi kendine kaybolabiliyormus bebeklerden bir tanesigelişimleri olmuyormuş benim doktorum demişti başlarda lac haftaliksiniz şu anda

Ayrıca bazı cogul gebeliklerde gebeliğin başında kendi kendine kaybolabiliyormus bebeklerden bir tanesigelişimleri olmuyormuş benim doktorum demişti başlarda lac haftaliksiniz şu anda
9 haftalık canım bulunduğum şehirde doğru düzgün doktor da Yok tüp bebeği de başka şehirde yaptırdım pzt bi daha gidecem bakalım bu defa ne dicek gittiğim iki doktor biri tek yumurta ikizi dedi diğeri çift yumurta dedi :(inş netleşir bu defa

9 haftalık canım bulunduğum şehirde doğru düzgün doktor da Yok tüp bebeği de başka şehirde yaptırdım pzt bi daha gidecem bakalım bu defa ne dicek gittiğim iki doktor biri tek yumurta ikizi dedi diğeri çift yumurta dedi :KK43:inş netleşir bu defa
İnşallah netleşir hakkınızda hayirlsii olsun hangi şehirdesin cnm

6.haftada aynı anda görünmez cnm bana da 2 embriyo transferi oldu ilk kontrolde keseye bakmisti sonra dedi ki bir kararti daha görüyorum bebek olabilir ama tam neT değil dedi 10 gün sonra gel dedi 10 gün sonra tekrar kontrole gittim ve iki tane kese vardı ikiz dedi kalp atışlarını Net duyamadık Sonra tekrar 10 gün sonra gel dedi ve 10 gün sonra gittik üçüz dedi ve kalp atışlarını duyduk hepsinin ayrı ayrı tek embriyo kendi arasında bölünmüş ve tek yumurta ikizlerimiymis

Kızlar 11.07.2017 de üçüzlerim dünyaya açtı gözlerini 13 gün küvez de kaldıktan sonra 24.07.2017 de üçünüde aynı anda hastaneden taburcu olduk binlerce kez şükürler olsun rabbime şu an 34 günlük olduk büyüdük bile şöyle bi baktım da yazılanlar geriye neler yasamisiz neler Rabbim ol der ve olur yeter ki doğru kararlar verebilelim

Kızlar 11.07.2017 de üçüzlerim dünyaya açtı gözlerini 13 gün küvez de kaldıktan sonra 24.07.2017 de üçünüde aynı anda hastaneden taburcu olduk binlerce kez şükürler olsun rabbime şu an 34 günlük olduk büyüdük bile şöyle bi baktım da yazılanlar geriye neler yasamisiz neler Rabbim ol der ve olur yeter ki doğru kararlar verebilelim
Gözünüz aydın T Tivolieses Allah anneli babalı büyütsün benimdr iki haftam var şuan 32+6 yız siz kaçncı haftada doğum yaptnz ve kiloları nasıldi

Benimde tüp bebek doktor iki embriyo koymadı. Biri bölünüp üç tane bebek olursa birini sonlandırmak zorunda kalırız dedi. Öyle deyince ben de bi tane koyun dedim.
Tüp bebek doktor üç embriyo koymadı. başka bir şansım yoktu. buna rağmen yumurta donasyonu ile ilk kez gebe kaldım. Yurt dışında yani Ukrayna'daki klinikte tedavi gördüm. embriyo transferi iyi geçti. Şimdi bebeğimi bekliyorum. Siz belki benim gibi yumurta donasyonu mu yapmaya çalışın? Doktorla bu hakkında konuşmadınız mı?

Rabbim yardımcınız olsun başka bir doktora daha gidin
Bende tek yumurta ikizlerime doğum yaptım ekimde
Çok zorlu bı hamilelik geçirdim doğumumdada ölümden döndüm ama şükür Rabbim yardım etti
İnşallah sizinde yardımcınız olur üçünüde sağ salim kucağınıza alırsınız
İnşallah sizde doğum iyi bitti cnm...tebrik ediyorum sizi:)

Tüp bebek doktor üç embriyo koymadı. başka bir şansım yoktu. buna rağmen yumurta donasyonu ile ilk kez gebe kaldım. Yurt dışında yani Ukrayna'daki klinikte tedavi gördüm. embriyo transferi iyi geçti. Şimdi bebeğimi bekliyorum. Siz belki benim gibi yumurta donasyonu mu yapmaya çalışın? Doktorla bu hakkında konuşmadınız mı?
Yok donasyonla değil tek yumurtam vardı onunla hamile kaldım az kaldı doğuma Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Maşallah hepinize bak bir gün buraya yazacam diyordun çok şükür yazdın darısı bizlere inşşş bizde yazabiliriz

Tsk ederim cnm aynen öyle kıyamam hiçbirine rabbim yardımcımız olsun inşallah doktorumu değiştirdim şimdilik şükür bi sıkıntımız yok hatta bugün cinsiyetlerini öğrendik 2 erkek 1 kızımız olacak rabbim nasip ederse ...
Çok zaman geçmiş üzerinden ama ben de sizle aynı durumdayım ve ne yapıcam hiç bilmiyorum nasıl bir hamilelik geçirdiniz çok zor oldu mu paylaşabilir misiniz benimle

Back
X