Üçüz hamile olanlar yardım lütfen ..

Kararım ucuzlerimle devam ediyorum doktorumu değiştirdim şimdilik bi sıkıntımız yok çok şükür 1 hafta sonra rahime dikiş atılacak inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız ...
Rabbim yardımcınız olsun inşallah
Bol bol dua edin
Rabbim dağına göre kışını da veriyor
Zor olur ama olur Allahn izniyle
Hayırlı olsun inşallah
İnşallah sağ salim üç çocuğunuzu da kucağınıza alırsınız

Tsk ederim cnm aynen öyle kıyamam hiçbirine rabbim yardımcımız olsun inşallah doktorumu değiştirdim şimdilik şükür bi sıkıntımız yok hatta bugün cinsiyetlerini öğrendik 2 erkek 1 kızımız olacak rabbim nasip ederse ...
Ay mşlh mşlh bende güzel gözün aydın cnm en güzelini yaptın çatır çatırda dogurcan kucağına alcan inş :) bolca dinlen herşey yolunda gider ;)

Amin insallah cnm rabbim yardımcımız olsun rabbim izin verirse 2 oğlum bir kızım olacak inşallah cinsiyetlerini öğrendik

Amin insallah cnm rabbim yardımcımız olsun rabbim izin verirse 2 oğlum bir kızım olacak inşallah cinsiyetlerini öğrendik
Çok şükür canım
Rabbim kolaylık versin sana inşallah
Benim de ikizlerimin gebeliği çok zor geçti seni çok iyi anlıyorum ama sakın ümitsizliğe kapılmayın Rabbim kolaylık veriyor

Ben de üçüzlere hamileyim canım, hepimize teklif ediyorlar. Benim de ikizler altta, tek olan üstte. Bu ilk haftalar biraz sıkıntılı geçiyo doktorlar sağolsun. Reduksiyonuydu, ense kalınlığıydı, bi sürü olumsuz ihtimalden bahsedip annenin kafasını karıştırıyolar.

İçinin rahat edeceği bi doktorla, sıkı takibini yaptır Allah'ın izniyle sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Kızlar merhaba tüp bebek yöntemiyle 6haftalik üçüz hamileyim doktor kesenin birinin yapısı bozuk dedi zaten uygulama yapan doktorumda eğer üç tane tutarsa birini aldrcn riskli demişti napacagimi sasrdm kıyamıyoruz ama sonra olabilecek risklerden korkuyorum napacagimi bilmiyorum

Merhaba kızlar ben de üçüzlere hamileyim 13+5 bana da doktorum birini sonlandıralm dedi ama biz kabul etmedik Allah hepimizin yardımcısı olsun

Merhabalar 11 haftalık ucuzlere hamileyim enson doktor kontrolüne gittiğimde tek yumurta ikizlerimin rahim ağzına yakın yerde yerleşmişler tek olanda üstte doktor riskleri var diyor ve tek e düşürmek istiyor gebeliği ama ben istemiyorum bu şekilde olanlar var mı doğum yapan var mı lütfen yardımcı olun
Bende üçüz gebeyim . benim bebeklerimden birine redüksiyon yapmak istediler ben izin vermedim.
bebekleri de kendimizide riske atıyoruz ama bence kaderde ne varsa o olur.
bugün 25 hf bitti.
bakalım sonuç ne olacak bende merakla bekliyorum

Bende üçüz gebeyim . benim bebeklerimden birine redüksiyon yapmak istediler ben izin vermedim.
bebekleri de kendimizide riske atıyoruz ama bence kaderde ne varsa o olur.
bugün 25 hf bitti.
bakalım sonuç ne olacak bende merakla bekliyorum
Hayırlısı olsun inşallah 28.haftamdayim bende erken doğum riskim.var şimdi doktor kontrolüne gidiyorum bakalım ne diyecek

Aminnnn insallahh cnm
Ben ne yaşanmışlıklar gördüm , korkma canını sıkma gün doğmadan neler doğar Rabbimiz den başkası bilemez ne olacağını doktorda bir yere kadar ben çok inanıyorum hiç bi sorun yasamayacagına sen yeter ki iste..Allah kün fe yekûn der ve olur kardeşim hiç canını sıkma ..

Ben ne yaşanmışlıklar gördüm , korkma canını sıkma gün doğmadan neler doğar Rabbimiz den başkası bilemez ne olacağını doktorda bir yere kadar ben çok inanıyorum hiç bi sorun yasamayacagına sen yeter ki iste..Allah kün fe yekûn der ve olur kardeşim hiç canını sıkma ..
Allah razı olsun çok tsk ederim doğru söylüyorsunuz bizde neler atlattık neler gördük çok şükür rabbime 28 haftaya kadar geldik biz ne yaparsak yapalım Rabbim ol derse olur benim miniklerimm rabbime emanet Allah yardimcimiz olsun insalalh bi gün burda üçüzlerimi aldım kucağıma diye de yazarım Allahın izni ile....

Allah razı olsun çok tsk ederim doğru söylüyorsunuz bizde neler atlattık neler gördük çok şükür rabbime 28 haftaya kadar geldik biz ne yaparsak yapalım Rabbim ol derse olur benim miniklerimm rabbime emanet Allah yardimcimiz olsun insalalh bi gün burda üçüzlerimi aldım kucağıma diye de yazarım Allahın izni ile....
İnşaaallah canım bu zamana kadar eminimki çok zor şeyler yasamışssındır , benim 4 sene olacak çocuğum olmuyor tüp bebektir tedavidir ömrümden ömğr gitti olmadı ama artık her şeyi bıraktım Allahtan mucize bekliyorum Rabbim isterse her şey olur inşaallah buraya sağ salim kucağına üçüzlerini aldığını da yazmak nasip olur Rabbim yardımcın olsun..

İnşaaallah canım bu zamana kadar eminimki çok zor şeyler yasamışssındır , benim 4 sene olacak çocuğum olmuyor tüp bebektir tedavidir ömrümden ömğr gitti olmadı ama artık her şeyi bıraktım Allahtan mucize bekliyorum Rabbim isterse her şey olur inşaallah buraya sağ salim kucağına üçüzlerini aldığını da yazmak nasip olur Rabbim yardımcın olsun..
Cnm bnm tsk ederim rabbim sanada çifter çifter evlat nasip etsin insallah herseyde bi hayır vardır bnm de olmuyordu biz bir istedik rabbim bize 3 verdi çok şükür inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız burdan Rabbim gönlünüze göre versin insallah

Cnm bnm tsk ederim rabbim sanada çifter çifter evlat nasip etsin insallah herseyde bi hayır vardır bnm de olmuyordu biz bir istedik rabbim bize 3 verdi çok şükür inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız burdan Rabbim gönlünüze göre versin insallah
Allah razı olsun kardeşim cümleyle birlikte nasip etsin..

Back
X