Aynı şekilde düşünüyorum. Hunter ablanın oğlunu da pasif ve evlilik ve kendi sorumluluğunu alamamış biri olarak görüyorum. Ama kesinlikle oğlu o evin tapusunu annesine babasına geri vermez. :) En iyi çözüm eşindeki evlerden birini üstüne almak olur hunter ablanın.
Oğlu baksın ya da bakmasın birinin insafına kalmak kötü bir şey. Şimdiden üzerine alsa ilerde oğluna bel bağlamaz. Bence olaydaki en önemli konu bu. Konu sahibi ömrünü hangi evde geçirmek istiyorsa o evi üzerine almalı. Yarın oğlunun keyfine göre, anne sen şu evde otur deme ihtimali hiç de az değil.Verir ya oğlunu ben kötü bir çocuk olarak görmüyorum.Annesinede bakar.Yani kızın ailesi sorun çıkartır demek istedim.Onlar sağken ukalalık yapıyorlar sonra niye yapmasınlar.
eveet sonunda tescilli hunili ödülünü bu yılın enlerinde alacam
Sen gul gül 20 sene sonra görürüm ben seni
Oğlu baksın ya da bakmasın birinin insafına kalmak kötü bir şey. Şimdiden üzerine alsa ilerde oğluna bel bağlamaz. Bence olaydaki en önemli konu bu. Konu sahibi ömrünü hangi evde geçirmek istiyorsa o evi üzerine almalı. Yarın oğlunun keyfine göre, anne sen şu evde otur deme ihtimali hiç de az değil.
Bibi kk'da açılan en çok konu ne?Ya bu kadını bile çıkarcı yaptınız ya pessokuya okuya geliyorum şaşkınlık içersindeyim.
Bide bu ev konularında ben mi çok safım oturduğumuz ev kp im sağolsun verdi oturalım diye Allah razı olsunha beğenmezsin belki dediler küçük diye ya dedim nasıl beğenmiyeyim siz sıfır ev veriyorsunuz beğenmicem
bazen eşimin üstüne alma muhabbetleri oluyor eşime diyorum bak eminmisin yarısı benim oluyorben istemiyorum alınsın zaten.
Hoş Allah korusun kp ölse evsiz kalırız orası kesin
Bibi kk'da açılan en çok konu ne?
Kocam beni aldatıyor/ dövüyor. Çoçuğum var ailem destek değil gidecek yerim yok konusu. Burada da görüyorum ki geline birşeyler kalmasın diye kırk takla atan çok insan varmış. Ben dul geline bir şey kalmadığı halde çocuklu geline mal veren insan görmedim. Eşin ölür kalır ya da aldatır döver. Çocuk da sana kalır. Arkanda ailen de yoksa dımdızlak kalırsın. Resmen gelinler hukuki haklarını kullanamasın diye oğullarına ev vermiyor insanlar. Ben olsam bana mal kalmasın diye eşimin adına yapılmayan evde oturmam. Çünkü eşime verilmiyorsa amaç geline kalmamasıdır. Evliliğin ilk yıllarında şart görmüyorum ama oturmuş evliliklerde bir de ortada çocuk varsa kesinlikle o ev oturan ailenin üzerine olmalı. Anne babanın değil. Çünkü gelini çok aşağılayıcı bir durum.
Evi size vericem demediler ki zaten adamın kendi evi biz evlenince oturun kira vermeyin dediler ama zaten babası başindan beri o ev olunca eşi e vericeğini söylüyordu.Bibi kk'da açılan en çok konu ne?
Kocam beni aldatıyor/ dövüyor. Çoçuğum var ailem destek değil gidecek yerim yok konusu. Burada da görüyorum ki geline birşeyler kalmasın diye kırk takla atan çok insan varmış. Ben dul geline bir şey kalmadığı halde çocuklu geline mal veren insan görmedim. Eşin ölür kalır ya da aldatır döver. Çocuk da sana kalır. Arkanda ailen de yoksa dımdızlak kalırsın. Resmen gelinler hukuki haklarını kullanamasın diye oğullarına ev vermiyor insanlar. Ben olsam bana mal kalmasın diye eşimin adına yapılmayan evde oturmam. Çünkü eşime verilmiyorsa amaç geline kalmamasıdır. Evliliğin ilk yıllarında şart görmüyorum ama oturmuş evliliklerde bir de ortada çocuk varsa kesinlikle o ev oturan ailenin üzerine olmalı. Anne babanın değil. Çünkü gelini çok aşağılayıcı bir durum.
Tabii kız erkek farketmez. Damadı da aşağılayıcı bir durum. Ben kadınlar hep mağdur olduğu için o örnek üzerinden gittim. Ev bi zaman Sonra çocuğa geçmeli. 10 yıllık 15 yıllık çocuklu bir evlilikte hala çocuğa geçirilmemesinin mantığı nedir? En kötü torunun yaşayacak o evde her şekilde.Kısmen katılıyorum
Ama kız aileleri de genellikle aynı şeyi yapıyor.
Kızın mülkü genellikle anne yada babasının üzerinde
kalmaya devam ediyor.
Anlıyacagın yapmayan yok bu zamanda.
Çünkü evlilikler artık pamuk ipliği.
Boşanma oranı çok yüksek, her geçen gün yükseliyor.
Ben iki tarafın da garantici davranmasını yadırgamıyorum.
Sözde gelin alma amaO niye biliyor musun. :d gelin alma kavramı var, damat alma kavramı yok. :d
Tabii kız erkek farketmez. Damadı da aşağılayıcı bir durum. Ben kadınlar hep mağdur olduğu için o örnek üzerinden gittim. Ev bi zaman Sonra çocuğa geçmeli. 10 yıllık 15 yıllık çocuklu bir evlilikte hala çocuğa geçirilmemesinin mantığı nedir? En kötü torunun yaşayacak o evde her şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?