ufak bir kriz

valla bravo size sizin gibi bir kv var mı yaa.
bana biri ev alsın da bu kadar didiklemem yani bide ayıptır yaa
böyle yapmak anlattıklarınız kadar biliyoruz ve gerçekten durum böyleyse
sizin süper bir kv'siniz hiç bir şekilde hiç bir olaydan kendinizi suçlu hissedip üzülmeyin..
ona benim kv gibi biri lazım bence:):):)

yazsam doğru olur mu semtleri bilemedim ama şu an oturdukları yer,pazariçi .bütün yerleri kötü demiyoruz ama sokakları,kahvehanelerle dolu olan bir yer,biz fındıkzade den aldık.
Pazar içini de biliyorum, fındıkzade'yi de biliyorum. Sanırım gelininiz bulmuşta bunuyor. Şuan eşimle ben ev almak için debeleniyoruz ama kimsenin umurunda değil. Durumları olduğu halde umrunda değil.
O yüzden boşverin hiç açıklama falan yapmayın. Ayrıca davet etmemişler ki, bu neyin alınganlığı

Tmam işte aynı mantık.
Bir zamanlar çocuk olana babası al otur diyor.
Babası vefat edince tapu geçiyor.
Sonra o çocuk büyüyüp baba oluyor
Bu kez o evi veriyor ama tapu hep babada kalıyor
Hatta dedede kalıyor. Sonra dede ölüyor. Ne mal paylaşılabiliyor ne millet istediği yerde oturuyor. Üstüne bi de mal kavgası. Yok o eve ben masraf yaptım, yok senin Zaten evin var vs.

kız senden ıyı kayınvalıde mı bulunur verdım gıttı
kertelim

valla bende dahil evimi kendim aldım ve onun borcunu ödemekle
uğraşıyorum şuan kv falan almayı bırak yardım bile etmedi ufacık bebeğimi bırakıp
onun borcu ödensin diye çalışıyorum.çevremde de bir kaç kiş ihariç herkes kendi alıyo
alandan da allah razı olsun valla..hamileliğimde 1 yıl çalışmadım çıkarken tazminat aldım
çok zor şekilde ödendi borcu gene de biraz ben ödeyim denmedi yani durumları da iyi.

Hatta dedede kalıyor. Sonra dede ölüyor. Ne mal paylaşılabiliyor ne millet istediği yerde oturuyor. Üstüne bi de mal kavgası. Yok o eve ben masraf yaptım, yok senin Zaten evin var vs.

Aynen böyle oluyor işte :)
Kendi alanları tenzih ediyorum tabi ki.

İnanmıyorum joker sen misin yaaa
tanıyamadım bir an

ne tatlı bı ınsansınız ya :)
bukadar ıyılıkten maraz dogmus bakın
cok haklısınız
gelınınız fazlasıyla alınganlık etmıs

benım boyle kayınvalıdem olsa asla bu sekılde bı nankorluk yapmazdım...
kı bende evın hanımı yanı gelınınızın annesı babası bızı arayıp cagırmadan gıtmezdım kırmamak adına bakarız derdım ortada bı teklıf bıle yok

bence hıc canınızı sıkmayın

ben daha once sıze konunuzda demıstım
sıze okadar bagımlı ve sızın uzerınızden yasamaya okadar alısmıslarkı
yapmadıgınızda veya yapamadıgınızda cok kotu olur dıye...

ev almak zorunda bıle degılken gonullerı olsun dıye okadar cırpınmıssınız...
bence tavrınız net olsun , sız zaten nerde nasıl davranması gerektıgını bılırsınız ama bu gelın hanım haddini asıyor

Benim oturduğum evi de zamanında eşimin üzerine almış kp.Diğer abisine de almış öncesinde.Kp vefat etti.Ev bizim üzerimize olmasaydı ne kayınbirader,ne de görümceler evi bize vermezdi ve de kardeşler arasında tartışmalar olurdu.

oğlum söyledi,(boşboğaz)n... biraz alındı dedi.ben de bugün gelini arayıp açıklama yapsam mı diye düşünüyorum.
ayy hayır hayır sakın acıklama falan yapmayın
yanlıs bırsey yapmadınız kı
haklıyken kendınızı haksız durumuna sokmayın
eger alındıgı gucendıgı varsa gelsın anne nıye boyle oldu dıye kendısı soylesın kac yasında kadın ıletısım kurmayı ogrensın
sız kendınızı kotu hıssetmeyın lutfen

Konunuzu yeni gördüm, gönüllerin kv sisin canim sen.

Bence bu konuda iki tatafın da konuyu abartıp mesele haline getirmemesi gerekir. Gelininiz neye darıldıysa darıldı, isterse gelip konuşup halleder, istemezse bırakın ne zamana kadar küslük yapacaksa yapsın, tavşan dağa küsmüs dağın haberi yok şeklinde davranın. Çok küslüğe değer bir mevzu ise bu yaşananlar o zaman biraz takkeyi takıp düşünsünler, çeksinler kendilerini sizden yapabiliyorlarsa...

He o size gelirse bence siz de boşverin gidin bu olanları, kafanıza takıp üzülmeyin. Olacak böyle vakalar, birbiririnizr alışana kadar.

Sizin gelin kaşınıyor bence ama şaka bir yana bozulduğunu oğlunuz söyledi ise söylemese imiş keşke. çok önemli bir konu değil nihayetinde gelini geçiştirip size yansıtmaması daha iyi olurdu.

Erkekler gelin kaynana arasındaki dengeyi pek kuramıyor..

Emin misin? Yazlari gelin gelip 3 ay yayilip sonra da aman bu kaynana da cok anlayissiz bizi hic yalniz birakmadi demesin

Durum şöyle olsaydı oğlan ailesinin kredisini ödeseydi ve kızın babası kirayı ödeseydi, bide ev alsaydı oğlan beğenmeyip surat assaydı gelinde burada konu açsaydı yorumları çok merak ediyorum

Durum şöyle olsaydı oğlan ailesinin kredisini ödeseydi ve kızın babası kirayı ödeseydi, bide ev alsaydı oğlan beğenmeyip surat assaydı gelinde burada konu açsaydı yorumları çok merak ediyorum
Kiz hepsine gerek yok. Sadece ailesi icin kredi cekse burada neler deniyor. Bariz cifte standart

Keşke onların istediği yerde alsaydiniz bizim KP de aldi once bize begenin dediler bizim bulduklarimiz biraz uzak ( 15 dk mesafede) olunca hep bi kulp takip sonra alel acele onlara yakın bi ev aldılar o yüzden o evin gözümde çöp kadar değeri yok dayatma oldu çünkü özgürce seçmedik

Kiz hepsine gerek yok. Sadece ailesi icin kredi cekse burada neler deniyor. Bariz cifte standart
Doğru diyorsun ailesi oğluna mı güvenmiş eşin evlenmiş ama aile olmayı becerememiş vs... daha neler neler söylenirdi.
Diyorum ya bu kadını bile suçlu çıkardık ama hunter7 sana iyi oluyor bu kadar iyi her şeylerini düşünüyorsun mesafelisim hiç birşeylerine karışmıyorsun bu yüzden kıymetsizsin şöyle kan kustursan hayattan bezdirsen gelini senin gini kv mi olur

bence başka bir yere davetli olsaydınız yada size birileri gelseydi gelininiz alınmayabilirdi ama gelmiyoruz çünkü kitap fuarına gideceğiz denmesi kırmış olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…