ufak bir kriz

ama şu konuda da haklısınız eğer sizi çağıracaksa gelinin arayıp sizi çağırması gerekirdi
 
Ev konusunda size bozulmaya hakkı yok ki.Eğer bozulmuşsa ev yüzünden gülerim açıkçası.

Diğer taraftan sizin karşıdan ayrıca bir davet beklemeniz de bana garip geldi.Sonuçta oğlunuz kendi kafasına göre davet edemeyeceğine göre bu karşı tarafın sizi davet ettiğini gösteriyor yani.Tekrar aramalarına,gelininizin söylemesine gerek yok ki.
 

"Bir hafta sonu" ucu açık bir tarih. Bu hafta sonu ise önceden haber vermeleri gerekirdi. Neticesinde sizin başka bir işinizde olabilirdi. Bana göre kitap fuarı önemli ama gelininiz için önemsiz olabilir. Bence kitap fuarının senede bir kere olduğunu önceden planlandığını tarihin değiştirilemez olduğunu açıkça ifade ettiyseniz sorun olmamalı.

Neticede oğlunuzun kayınpederi balıkçılıkla uğraşıyormuş. Belki bu hafta değil 1 ay sonra olur ama olurdu. Bence gelininiz her neye bozuluyorsa hakkı yok.

Tek değinmek istediğim nokta; gelininiz kitap aşığı değilse, kitap fuarının sizin için anlamını bilmiyorsa önemsiz geldiğinden tribe girmiştir. Basit bir kitap fuarı için ailemi ekti diyor olabilir.
Direkt ev nedeniyle bozuk attığını bahane ettiğini söylemek yanlış olur. Fakat siz olayın içinde olduğunuz için hissettiyseniz o başka.


Edit: Eğerki evin semtinden dolayı bozuk çalıyorsa bir zahmet kendi bir şeyler katsaymış istediği yerden kendi alsaymış.
 
gelininiz ve oğlunuz eğer evin semtini beğenmedilerse gider o evi satar üzerine para koyar istedikleri yerden alırlar

hatta o aldığınız evin tapusunu da oğlunuzun üzerine yapmayın bence
borcu siz ödüyorsanız evde sizin üzerinize olur
gelinden mal kaçırıyorsunuz falan deniliyor insanlar zaten geline mal almıyor oğulları için alıyorlar
zaten kendilerinden oğullarına kalacak başka kardeş yok ne diye şimdiden tapu versinler ayrıca

gelinden mal kaçıran varda anne babasının evine üzerine yaptırıp daha sonra anne babayı evden atan yok mu
 
Son düzenleme:
kesinlikle böyle düşünüyorum.hatta eşimde
Fatih Camiinin orada oturuyorum abla. Sen zorda kaldin mi isaret yolla ben isinlanirim

yakın sayılırız aslında,ben de medical park hastanesinin az aşağısındayım.
 
Hunter abla önceki konularını biliyorum. Abla o zaman da yazdım şimdi de yazıyorum sizin onların kirasını artık ödememeniz lazım. Maddi durum onların sorunu onlar artık evli. Ödeme kirayı. Kim kime küserse küssün. Kendini lütfen biraz maddi anlamda geri çek. Biraz da gelin tarafından para istesinler bakalım. Umarım bu mesajı dikkate alırsın. Bi sonraki konunda da aynı şeyi söyleyeceğim. Hunter abla seninle eşinin cidden maddi yardımı bırakmanız gerekiyor
 
hahaha şimdide yalancı çıkacağım öyle mi? oğlum 1983 doğumlu.gün tarih,nüfus kağıdı fotokopisi ister misiniiz? siz hesaplayın malum yaşlıyım ve matematiğim zayıf.
 
gelininizin sizi davet etmesi gerekirdi net bir tarih konuşulmadığı için ben sizi haklı buldum
 
gelininizin sizi davet etmesi gerekirdi net bir tarih konuşulmadığı için ben sizi haklı buldum
 

Bu konu burada bu kadar uzadiysa malum ev buradakilerin degil
Gelinin cephesinde kimbilir ne kadar uzadi
Sakiza donmus muhabbet ...
Ev almis istedigi yerden almis
Cokta iyi yapmis ..
Belki gezip tozacakti yeni yerler kesfedecekti ama ana yuregi baba yuregi oglunu rahat ettirmek istemis ...
Kimse yediginden ictiginden arttirdigi parayi simarik geline yedirmek zorunda degil ....
 
Bu davetin muhattabı gelininiz oglunuz degil. Bunu gelininiz size demeliydi. Ayrıca gelininizin annesi ve babasında nezaketen arayıp su gün balık yapıcaz buyrun gelşn demeliydi. Bunu sorum yapacak olurlarsa ogluna gerekini söyleyin bence
 

bunu bilmiyordum.2 ye 2 olacak zannediyordum ki eşimde öyle biliyor.sana 2 ev kalacak diyordu,birinde oturursun,birin de kirasını alır,geçinirsin,kimseye muhtaç olmazsın diyordu.
 

bunu bilmiyordum.2 ye 2 olacak zannediyordum ki eşimde öyle biliyor sanırım ya da feci şekilde kandırılıyorum.

gelinin ailesini değil,oğlumu kıskanmış olabilir miyim acaba?bu ikisi arasındaki farkı anlayabileceğinizi biliyorum ama ısrarla,açığımı aramaya çalışıyorsunuz.
 

Konuyu bölücem ama bir şey soracağım. Eşim iki kardeş bir de ablası var. Annesinin dört evi var bizim oturduklarımızla birlikte tabii. Bunların bölüşümü nasıl oluyor ? Kayınpederim vefat etmiş bu arada.
 
biraz önce oğlum aradı.ona patladım zaten.niye karının bozulduğunu bana söyledin dedim.bil istedim diyor,belki seni arar,hazırlıklı ol.dedim neye hazırlıklı olacağım,plan yaptık babanla,fuara gidiyoruz .bunun nesine bozulmuş.üstelik,annesi arayıp davet etmedi.sadece sen söyledin.haklısın diyor.zaten gelmeyin.biz cumartesiden gideceğiz.çocukları ve torunları olacak.sen sıkılırsın diyor.hey allahım ya.

ev konusunu da açtım azıcık,babana kızdınız mı diye.yok dedi.ben hep oraları istiyordum zaten.bunu biliyordu.buraya alışamadım dedi.tek endişesi,oğlum bazı geceler işte kalıyor.tv. de çalışıyor.gece gelmeyince,korkarım demiş.(ablasında gidip kalıyordu)değişen birşey olmayacak,hangi günler,gelmeyeceğimi biliyorsun,yine ablanda kalırsın dedim diyor.yoksa,biz de orayı istiyoruz,ev daha büvük,bir sürü yakın avm ve pazar var.daha ne olsun diyor.
 
kızlar şimdi de eşimle konuştum.eşimin evi neden kendi üstüne yaptığını sordum.keşke çocuklara alsaydın,başımız ağrımazdı diye.dedi ki bankadan krediyi kim alıyorsa,tapu onun üzerine oluyor.yoksa.evi onlara değil,sana alacaktım.
bu da böyle.bilmiyorum.bu kredi işinden anlayan arkadaşlar,açıklama yaparlarsa ben de öğrenirim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…