ufak bir kriz

ailemin evine gidilecekse eşim mutlaka ailesini benim arayıp çağırmamı ister, ben de ararım. ya da annemle kayınvalidem kendileri haberleşip anlaşırlar. sizde bir iletişimsizlik var gibi. yine de fazla şımartmayın. balık bir sonraki hafta da yenebilir ama fuar önemli bence de.

evet bana yakın,yürüyerek 10 -15 dakika.ama gitmem ki,1 senedir bunu öğrenmesi lazım dı..şimdi de oturdukları yer,bir minübüslük yol. evlerine 3- 4 kez ancak gitmişimdir.

abla ne yaptın ya, gelin milletine ev mi alınır? istediği yerden alırsın bu sefer konumunu beğenmez, konumunu beğendirirsin oda sayıları yetersiz gelir.. senin gibi k.valideye bozulan gelin mabadını kaldırıp çalışsın da yol yalısı alsın kendisine :) ortada resmi bir davet olmadığı için bence bozulacak bir durum da yok, hiç takma kafana git süper bir gün geçir fuarda..

Bu davet olayları stresten başka bir şey değil
Kim icat ettiyse....

Bence sorun davet değil iletişimsiz insanlar. Kayınvalidem annemleri davet etmek istiyordu sürekli ama bize söylüyor ama annemi aramak yok. En sonunda bana "annenler bir türlü müsait olmuyor artık ne zaman isterlerse o gün gelsinler" e tamam da ortada bir davet yok ki ? Garip garip işler.

evet bana yakın,yürüyerek 10 -15 dakika.ama gitmem ki,1 senedir bunu öğrenmesi lazım dı..şimdi de oturdukları yer,bir minübüslük yol. evlerine 3- 4 kez ancak gitmişimdir.

Ben seni biliyorum sen kendini biliyosun gelin hanımda biliyo.
Ama burda iş başka pahalı olmasına rağmen yakın aldılar olay bundan ibaret

Valla abla ev falan almayacaktınız bence, ya da elinizdeki para neyse verseydiniz onlara üstünü onlar tamamlayıp istedikleri semtten alsalardı

işte eşim,oğlumuzun oarada oturmasını,ileride torunlarımız olursa,orada büyümesini istemiyor.katı kuralları olan bir insan.birkaç tane ev göstermişlerdi oaradan,bedava verseler almam dedi.@triskadan nağmelerin de dediği gibi,satırlılarıyla ünlü bir semt.

Kayınpederin kayınvaliden sana borçsuz harçsız ev alacak ,altına araba verecek, evinin kirasını ödeyecek, sen orada burda tatillere yemeklere gideceksin birde alınan eve burun kıvıracaksın. Bunların hepsi şımarıklıktan ve nankörlükten .Armut piş ağzıma düş ohh ne güzel hayat.

Adam bu yaşta sabahtan akşama çalışsın didinsin doğru dürüst tatile gitmesin sen alınan evi beğenme.

Her dediği olduğunda ,iyi günde herkes bal kaymak olur.

Azıcık alnını terletseydi o eve katkısı olsaydı belki kıymeti olurdu.

belki yeri değil ama sizin yorumlarınızı çok beğeniyorum.böyle cuk diye oturan yorumlarınız var

Hunter abla yanlış anlama eleştiri değil kesinlikle
Bende bir anne olarak oğluma ileride ev almak isterim
Allah izin verirse planlarım bu yönde
Ama senin kadar hassas olamam
Sen çok ince düşünüyorsun bence.
Yani bozulmuş, yok bozulmamış
Acaba kırıldı mı, ne düşündü ne hissetti
Ne düşünürse düşünsün..
Evi aldım mı aldım, hediye ettim mi ettim.
İster gelir oturur, ister 1+1 evde tıkış tıkış yaşar
kendi bilir.
Davete de icabet edemiyorsam edemiyorumdur
Kırılabilir en doğal hakkı.
Ama bunu tırmandırmamak gerekir.
Çok üzerinde durmana gerek yok.

hunter abla çok ince düşünüyorsunuz he zaman
Allah razı olsun ev aldınız oğlunuza
bu arada gelininiz veya annesi arasa idi iyi olurdu

şöyle de bişey var akşama kadar gezip akşam oraya gidebilirsiniz

bu arada yukarıda bir arkadaş yazmış gelininizi arayıp konuşabilirsiniz
önceden söylemediniz bizde ona göre plan yapmıştık diye

seviyorum ya sizleri....

kırılmam çok haklısın.ama insan ilişkilerinde,genel karakterim böyle.arkadaşlarım da aynı sizler gibi düşünüyor.

Arada bi mesaj okudum eşin almak istememiş onların istediği semtten, bu durumda kibarca ev alma isteğinizi reddederdim gelininiz ben olsam, zaten her durumda böyle bir minnetin altına girmek istemezdim

Red mi ederdin.
Ev yaa bu nereden alınırsa alınsın oturmasam da alsınlar
dursun bir köşede diye bakardım bende
Babacımmm babacımmm

Red mi ederdin.
Ev yaa bu nereden alınırsa alınsın oturmasam da alsınlar
dursun bir köşede diye bakardım bende
Babacımmm olurdu bir anda adam
Oturmayacağım evi almalarını ben de istemezdim.

Hani oturuyor olsam tamam çok güzel ama böyle sanki evi boşta bırakmış, burun kıvırmış gibi olduğumu hissedip aldırmazdım herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…