Öğlense zor
Fuara cumartesi gitseniz?
Kirayı eşi ödese yine iyi. Kiraları da zaten konu sahibinden
evet bana yakın,yürüyerek 10 -15 dakika.ama gitmem ki,1 senedir bunu öğrenmesi lazım dı..şimdi de oturdukları yer,bir minübüslük yol. evlerine 3- 4 kez ancak gitmişimdir.Satırlılarıyla meşur semt :)
Ablacım bi inatlaşma var sizde enbaştan beri . Gelin hanım kendi bildiğini okuyo sizde ona ayak uydurmuş olmuşsunuz.
Şimdi sana yakın değil mi bu alınan ev ? Belki çekincesi budur çünkü enbaştan beri hep temkinli mesafeli hemde senin gibi bir insana.
Bence biraz tavırda sen almalısın herşeyi önüne serip saygı sevgi maddiyat sonrada ufacık şeyde bozulması doğru değil.
Davet etmediği ağzını açmadığı için senin bozulman gerekir
Bu davet olayları stresten başka bir şey değil
Kim icat ettiyse....
evet bana yakın,yürüyerek 10 -15 dakika.ama gitmem ki,1 senedir bunu öğrenmesi lazım dı..şimdi de oturdukları yer,bir minübüslük yol. evlerine 3- 4 kez ancak gitmişimdir.
Valla abla ev falan almayacaktınız bence, ya da elinizdeki para neyse verseydiniz onlara üstünü onlar tamamlayıp istedikleri semtten alsalardı
onun nedeni mi değil mi bilemedim tavrını. ama gitmemeniz yerinde olmuş. zira doğru düzgün davet yok ki. gelirsen gelmezsen gelme gibi yarım ağız yani. işim olmasa bile gitmezdim sanırım.
bu arada evi beğenmiyorlarsa kendileri alıversinler bir zahmet.
belki yeri değil ama sizin yorumlarınızı çok beğeniyorum.böyle cuk diye oturan yorumlarınız varabla ne yaptın ya, gelin milletine ev mi alınır? istediği yerden alırsın bu sefer konumunu beğenmez, konumunu beğendirirsin oda sayıları yetersiz gelir.. senin gibi k.valideye bozulan gelin mabadını kaldırıp çalışsın da yol yalısı alsın kendisine :) ortada resmi bir davet olmadığı için bence bozulacak bir durum da yok, hiç takma kafana git süper bir gün geçir fuarda..
seviyorum ya sizleri....abla ne yaptın ya, gelin milletine ev mi alınır? istediği yerden alırsın bu sefer konumunu beğenmez, konumunu beğendirirsin oda sayıları yetersiz gelir.. senin gibi k.valideye bozulan gelin mabadını kaldırıp çalışsın da yol yalısı alsın kendisine :) ortada resmi bir davet olmadığı için bence bozulacak bir durum da yok, hiç takma kafana git süper bir gün geçir fuarda..
kırılmam çok haklısın.ama insan ilişkilerinde,genel karakterim böyle.arkadaşlarım da aynı sizler gibi düşünüyor.Hunter abla yanlış anlama eleştiri değil kesinlikle
Bende bir anne olarak oğluma ileride ev almak isterim
Allah izin verirse planlarım bu yönde
Ama senin kadar hassas olamam
Sen çok ince düşünüyorsun bence.
Yani bozulmuş, yok bozulmamış
Acaba kırıldı mı, ne düşündü ne hissetti
Ne düşünürse düşünsün..
Evi aldım mı aldım, hediye ettim mi ettim.
İster gelir oturur, ister 1+1 evde tıkış tıkış yaşar
kendi bilir.
Davete de icabet edemiyorsam edemiyorumdur
Kırılabilir en doğal hakkı.
Ama bunu tırmandırmamak gerekir.
Çok üzerinde durmana gerek yok.
belki yeri değil ama sizin yorumlarınızı çok beğeniyorum.böyle cuk diye oturan yorumlarınız var
Arada bi mesaj okudum eşin almak istememiş onların istediği semtten, bu durumda kibarca ev alma isteğinizi reddederdim gelininiz ben olsam, zaten her durumda böyle bir minnetin altına girmek istemezdim
Oturmayacağım evi almalarını ben de istemezdim.Red mi ederdin.
Ev yaa bu nereden alınırsa alınsın oturmasam da alsınlar
dursun bir köşede diye bakardım bende
Babacımmm olurdu bir anda adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?