ufak bir kriz

hunter ablacığım burcun ne çok merak ettim çok ince düşüncelisin her geline nasip olmaz bu kıymet bilmesi gerekirdi... ben babamın bana yatırım diye aldığı evde oturuyorum üstelik hergün işe 2 saat yol gidip geliyorum beni böyle düşünmediler...

ev alma konusunda konusmustuk yazın
öncelikle hayorlı olsun :)
gelininiz bozulmus olabilir evet , çünkü o evde yasayacak olan gelınınız ve eşi.

bu haftasonu dıye davetı dusundulerse , kitap fuarını bahane ettiğinizi de düşünebilir ben olsam düşünürdüm sanırım.

oğlunuz ile konusmussanız , gelininiz veya ailesi ekstra aramamıs olabilir.

bu aranızdaki samımıyete bağlı.

Biraz zor olur ama yetişirsiniz bence. Sizin için önemini anlıyorum ben ama karşı tarafın anlayacağını sanmıyorum mesele orda.

Kesinlikle sizin için önemli olan bir olay onlar için önemsiz gözükebilir.Alınabilirler.Onları savsaklıyor gibi.

Dünürler anlaşmış önceden eşinizde oğluma ev alacağım diye söz vermiş.Sözünü tuttuğu için teşekkür babında olabilir bu mangal.Özel davet etseler daha iyiydi ama oğlunuzada söylemesi yeterli .Öncelik mangala katılsanız daha güzel.

samimi değiliz çok,bayramlarda seyranlarda aranır.

Oturmayacağım evi almalarını ben de istemezdim.

Hani oturuyor olsam tamam çok güzel ama böyle sanki evi boşta bırakmış, burun kıvırmış gibi olduğumu hissedip aldırmazdım herhalde.

Benim kv dem ve kayınpederim size ev alıcaz çocuklar
Şu semtten alıcaz ama şuan oturdugunuz yerde oturmaya devam edebilirsiniz deseydi
-Hıııı benim istediğim yerden almayacaksanız gerek yok demezdim ben.
Tamam baba alın siz
Şimdilik burada oturmaya devam edelim ileride
otururuz, oturmaz isek kiraya verir kirasını alırsınız biz gelene kadar
derdim.

Doğru olan da bence bu.

Ev gibi zor alınan bir hediyeye ve üstelik iyi bir semtte surat asmak çok tuhaf. Iki nedeni olabilir , ya ailesine uzak, ya da size yakın.

1+1 , üstelik kirayı siz ödüyorsunuz. Aldığınız evi kiraya verirsiniz, onlar devam edebilir oturmaya. Bunu mutlaka teklif edin , anlasınlar ellerindekilerinin kıymetini ve sizin mecbur olmadığınızı.

Hep diliyorum, diliyorum ; iyiler iyilere denk gelsin, kurnazlar kurnazlara.
..

Resmi bir davet yokmuş , dolayısıyla buna bozulma hakları yok.

Ancak nezaketen ailesini arayıp , günün belli olmadığını, her hangi bir davette olmayınca , kararlastirilmadigini düşünerek , her sene bir kere olan fuar için program yaptığınızı söyleyebilirsiniz. ( Eğer ailesi bire bin katanlardan değil iseler )

Düzenleme : C.tesi fuara gidebiliyorsaniz , oğlunuzun hatri için gidebilirsiniz belki davete.

ikizler burcuyum ama yükselenim falan nedir bilmem.

tüm evin maliyetını siz karsılamıssınız
ben bu sekılde dusunmemıstım
o zaman evın alındıgı yere takılması cok cok ayıp
biz eşimin ailesinden sadece yuzde 20 peşinatı alabılmek ıcın 3 sene resmen süründük
verdıler ama resmen bezdırdıler bızi

kiralarını da siz karsılıyormussunuz
siz bu kadar verici ıyı nıyetlı ıken evet bu sekılde davranması hoş değil

kvalidemın bana tek bır hedıyesı var
o da evımıze gelırken getırdıgı bır poset kurukahvecı mehmet efendı kahvesı:))))

bu eve zaten 4 ay oldu hıc gelmedıler
keske benım kv olsanız:)

benım annem babam sızın gbi.

Onlardaykende ev konusu açılırsa ne iyi oldu torunlarımız için burası daha güvenli olur o sebeple burayı düşündük diyebilirsiniz.

Ev hangı semtten oldu buarada ablacım ?
Buarada surat yapmasına gerek yok sonucta onceden tarıh vermemısler kaldı kı oglunuz sızı davet etmemıste soylemıs gıbı olmus. Buarada bızde tuyapta olacagız, habersız bır sekılde karsılasacagız belkı de

Siz gerçek misiniz? Sizin gelin fazlaca şımarmış bence.

ailesine uzak bana yakın.şimdi oturdukları yer,ablalarına çok yakın.ama eşim o semti istemedi.ama ablalarının orada olmasıyla alakası yok.semt konusunda,iyi şeyler duymadığı için.

Gelin gözüyle söylüyorum.
Kayınvalidemler bana ev alsalar. çooook mutlu olurum. semte takılmazdım.
Ayrıca balık içinde kırılmazdım çünkü size ben söylememiş olduğum iÇin takılmazdım.
hunter7 eşimin annesi olur musunuz

fındıkzade den alıyoruz canım.aaa görebiliriz birbirimiz ama ,tanıyamayız ama bütün,6 yaşında erkek çocuğu olan annelere sen misin diye bakacağım.

ailesine uzak bana yakın.şimdi oturdukları yer,ablalarına çok yakın.ama eşim o semti istemedi.ama ablalarının orada olmasıyla alakası yok.semt konusunda,iyi şeyler duymadığı için.

Oysa ailesine yakın olmasindansa , temiz , nezih bir semtte , yaşamak ,evlat büyütmek çok daha önemli.

buarada benım kayımvalıdem olsaydınız hersey cok farklı olurdu mesela.
Benım kayınvalıdemın bıze aldıgı coraptan dolayı bıle mutluluk rolu yapmıyorum mutlu oluyorum, demek kı kasık ucuyla verınce boyle kıymetlı oluyor

İkisi bir arada zor hatta imkansız gibi.En iyisi mangal olacak gün dünürlere diğer günde Tüyapa gitmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…