Gelın nereden ıstıyordu ve tasınacaklarmı eve ? Alırken onların fıkrını aldınız mı mesela hanı oturmak zorunda kalacaklarsa belkı ıs degısebılır.fındıkzade den alıyoruz canım.aaa görebiliriz birbirimiz ama ,tanıyamayız ama bütün,6 yaşında erkek çocuğu olan annelere sen misin diye bakacağım.
buarada benım kayımvalıdem olsaydınız hersey cok farklı olurdu mesela.
Benım kayınvalıdemın bıze aldıgı coraptan dolayı bıle mutluluk rolu yapmıyorum mutlu oluyorum, demek kı kasık ucuyla verınce boyle kıymetlı oluyor
Şimdi şöyle, eğer hiç oturmayacağım bir yerden ev alıyorlarsa bana almış olmazlar. Kendilerine yatırım için almış olurlar, onun adı "kızımla damadıma/oğlumla gelinime ev aldım" olmaz. Kirasını da kendileri alıyorlarsa benimle bir ilgisi olmaz bu evin.Benim kv dem ve kayınpederim size ev alıcaz çocuklar
Şu semtten alıcaz ama şuan oturdugunuz yerde oturmaya devam edebilirsiniz deseydi
-Hıııı benim istediğim yerden almayacaksanız gerek yok demezdim ben.
Tamam baba alın siz
Şimdilik burada oturmaya devam edelim ileride
otururuz, oturmaz isek kiraya verir kirasını alırsınız biz gelene kadar
derdim.
Doğru olan da bence bu.
Ben seni biliyorum sen kendini biliyosun gelin hanımda biliyo.
Ama burda iş başka pahalı olmasına rağmen yakın aldılar olay bundan ibaret
Ev konusunda bir şey diyemem. Hediye sonuçta.. Hediye yoruma kapalı bir konudur.. Ve parasal manada büyük bir hediyedir.. İster gider oturur ister oturmaz onların işi. Ama, bu ev için ayırdığınız parayı verip, artık para mı eklersiniz para mı çıkarırsınız istediğiz yerden alın demek de bir alternatif olabilir.. Gelinin ev alındıktan sonra haberi olmuş, eşinin üzerine olmadı mı ev nasıl haberi alındıktan sonra oldu anlamadım.
Ama ince düşünceli bir kayınvalide olduğunuz belli. Sizi kutlarım. :)
Davet konusunda da kadın işidir ya. Kadın söylemeliydi size. Gelin ya da annesi. Ama oğlunuz değil. Ne o öyle çocuktan haber salmak gibi.. İşiniz varsa da vardır onlar ayarlamış etmiş size soran olmadı.. Anne bu hafta düşünüyoruz müsait misiniz diye aransaydın, yok kızım bu hafta şu şu işimiz var haftaya olsun derdin ve tatlılıkla davet olurdu.. Bunlar kendilerine göre program yapmışlar siz uymak zorunda değilsiniz...
Red mi ederdin.
Ev yaa bu nereden alınırsa alınsın oturmasam da alsınlar
dursun bir köşede diye bakardım bende
Babacımmm babacımmm
hayır oğlumun üstüne olmadı.benim şu anda oturduğum ev,oğlumun üstüne alındı.üniversitede okuyordu daha,eşim oğlumza aldı.tapu işleriyle uğraşmamak için.bir evimiz daha var avcılarda,yıllar önce,eşim kendi üstüne almıştı.
ama işin püf noktası;benim oğlum tek çocuk,yani biz ölünce hepsi onların olacak.yani senin benim olayı yok aramızda.
Gelın nereden ıstıyordu ve tasınacaklarmı eve ? Alırken onların fıkrını aldınız mı mesela hanı oturmak zorunda kalacaklarsa belkı ıs degısebılır.
Fındıkzadede cok guzel bence sızde o taraflardaydınız yanlıs hatırlamıyorsam.
tuyaba gelınce evet butun cocuklu annelere ben dıye bak :)
işte eşim,oğlumuzun oarada oturmasını,ileride torunlarımız olursa,orada büyümesini istemiyor.katı kuralları olan bir insan.birkaç tane ev göstermişlerdi oaradan,bedava verseler almam dedi.@triskadan nağmelerin de dediği gibi,satırlılarıyla ünlü bir semt.
oğlumun da haberi yoktu ki,eşim beğenmiş,beni götürdü.burayı alıyorum dedi.kahvaltıya geldikleri gün söyledi,onlara da
Aman ablacım Allah gecinden versin o manada demedim.. Hani kocasına bile o an trip olabilir. Hani gittin aldın ailenle ben şimdi duyuyorum gibisinden demiştim. :)
Şimdi şöyle, eğer hiç oturmayacağım bir yerden ev alıyorlarsa bana almış olmazlar. Kendilerine yatırım için almış olurlar, onun adı "kızımla damadıma/oğlumla gelinime ev aldım" olmaz. Kirasını da kendileri alıyorlarsa benimle bir ilgisi olmaz bu evin.
(Konu sahibinden bağımsız konuşuyorum çünkü mevcut evin kirasını konu sahibi ödüyor, o ayrı bir olay)
Eğer ileride o semte taşınma ihtimali varsa dediğinizde haklısınız, ev alınır, daha sonra taşınılır.
Ama hiç taşınılmayacak, kirasını da aile alacaksa o ev çocuklara alınmış olmaz ki. Aile kendi yatırım yapmış olur.
ailesine uzak bana yakın.şimdi oturdukları yer,ablalarına çok yakın.ama eşim o semti istemedi.ama ablalarının orada olmasıyla alakası yok.semt konusunda,iyi şeyler duymadığı için.
oğlumun da haberi yoktu ki,eşim beğenmiş,beni götürdü.burayı alıyorum dedi.kahvaltıya geldikleri gün söyledi,onlara da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?