:) yazdığınızı okuyunca aklıma yaşadığım bir olay geldi. bir sabah sahilde arkadaşımla yürüyüş yapıyoruz. bir tane genç adam da spor yapıyormuş orada. bize "günaydın" diye seslendi. e haliyle biz de laf atıyor diye bakmadık bile."size kadın olduğunuz için değil insan olduğunuz için günaydın dedim,laf atmadım" diye ayar verdi arkamızdanmeğerse sabahçı bir sevgi kelebeğiymiş kendisi ama biz bunu nerden bilelim. bir gün de otobüste adamın teki yanıma oturup adımı filan sormuştu da bakmıştım dik dik. akabinde adam çok güzelsiniz filan demeye başladı(şair burada vallahi de kendini övmüyor:)) . ne manyaklık ya. ama bizi erkekler bu hale getirdi. onlar yüzünden sapıkla sapık olmayana aynı muameleyi yapıyoruz paranoyaklaşıp.yoksa yani her önümüze gelene adımızı söylersek başımıza neler gelir
sitede görürseniz de kafanızı çeviriverin aman
iyi yapmışsın valla bir keresinde arkadaşımla böyle bir adam dadandı bize onlardan kaçıp dedelerin yanına doğru yakın oturduk merkezi bi sahil hee bi de. Dedeler bize sarkıntılık yaptıresmen bastonlu dedeler. o şoku yıllar oldu unutamam. Yaşlısı genci, iyisi kötüsü hepsinden kaçıyorum ne münasebet canım elin adamlarıyla konuşup ne yapacağız
sanırım:/aslında bunlar insani şeyler. sadece sohbet etmek istemiş de olabilir.
ben de bir gün durakta oturuyorum koskoca bankın bir ucunda.
bir genç adam da dolanıp duruyor.
oturmak istiyor çekiniyor.
en sonunda sordu oturabilir miyim diye.
ben şok oldum
çok saçma buldum bu davranışı
4 kişilik bankta bir ucunda oturuyorum, diğer ucuna da sen otur bunda ne sakınca var ki?
sanırım erkekler de temkinli davranıyorlar artık sapık yaftası yememek için
Yani eğer tersleyecek kadar rahatsız olduysan kişinin tavır ve varlığından o zaman yanına oturmasına müsade etmeyecek,ya da sen kalkıp gidecektin.Site içerisinde müsade alıp yanına oturan insana çıkışmak hoş olmamış bence.En fazla kibar bir üslupla neden sordunuz diye karşılık verebilirdin.Medeni bir toplumda yaşıyoruz.Etrafımızda sapıklarda olabilir.Ama mekan,tavır,hareket,üsluba göre hareket etmeliyiz..Cıvık bir hareketi olmadıktan,sarkıntılık yapmadıktan sonra tepki vermenin anlamı yok.Hee yanlış anlama aman konuş tanış demiyorum.İsmini açıklamak,tanışmak, senin nazarına kalmış.Ama istemiyorsan konuşmayı niçin sordunuz deyip kibarca kalkabilirdin.
İşşşte hiç alışık olduğum bir durum değil ne yazık ki. dikkat çeken bir tip değilim yani öyle tanışmak isteyen falan sık çıkmaz karşıma o yüzden ne diyeceğimi bilemedim, gerildim ses tonumu ayarlayamadımYani yanınızda oturduğu için sormuş olabilir,tamam doğru değil çıkışabilirdiniz,
fakat bu şekilde değil,ayıp olmuş,adamın yerinde olsam kendimi potansiyel sapık gibi hissederdim.
ahahahah haklısınız aslında. Valla itiraf edeyim etkilenseydim o kişiden bu kadar rahatsız olmazdım sanırım:)çok güldüm kızlar yazdıklarınıza. ama erkeklere de ayıp ediyorsunuz bence. abartılı tepkiler vermişsiniz. siz de biraz relax olun . sizlere yakınlaşmalarına izin verin yoksa hepimiz evde kalırız mazallah ahahahay
Bana da okulda biri sorduydu adımıİşşşte hiç alışık olduğum bir durum değil ne yazık ki. dikkat çeken bir tip değilim yani öyle tanışmak isteyen falan sık çıkmaz karşıma o yüzden ne diyeceğimi bilemedim, gerildim ses tonumu ayarlayamadım
İşte ben lisede zaten çok çirkindim böyle bişi yaşasaydım az biraz tecrübe olurdu:) üniversitede az biraz toparladım. geçen sene çok soğuk bir kızım korkuyolardı. Sağolun valla zaten biraz safım öyle hemen tepki verip laf sokabilen bir insan değilm:)Bana da okulda biri sorduydu adımıDurduk yere karşıma çıkıp adın ne diyince sanane be salak!!! diye çıkışmıştım
Okul ortamında abazalar sık olduğu için hele lise de,tepkim normaldi sanırım.
Ama üzmeyin tatlı canınızı olan olmuş biten bitmiş,birdahakine daha temkinli davranırsınız
:) yazdığınızı okuyunca aklıma yaşadığım bir olay geldi. bir sabah sahilde arkadaşımla yürüyüş yapıyoruz. bir tane genç adam da spor yapıyormuş orada. bize "günaydın" diye seslendi. e haliyle biz de laf atıyor diye bakmadık bile."size kadın olduğunuz için değil insan olduğunuz için günaydın dedim,laf atmadım" diye ayar verdi arkamızdanmeğerse sabahçı bir sevgi kelebeğiymiş kendisi ama biz bunu nerden bilelim. bir gün de otobüste adamın teki yanıma oturup adımı filan sormuştu da bakmıştım dik dik. akabinde adam çok güzelsiniz filan demeye başladı(şair burada vallahi de kendini övmüyor:)) . ne manyaklık ya. ama bizi erkekler bu hale getirdi. onlar yüzünden sapıkla sapık olmayana aynı muameleyi yapıyoruz paranoyaklaşıp.yoksa yani her önümüze gelene adımızı söylersek başımıza neler gelir
sitede görürseniz de kafanızı çeviriverin aman
Aaa çirkin de ne öyle.İşte ben lisede zaten çok çirkindim böyle bişi yaşasaydım az biraz tecrübe olurdu:) üniversitede az biraz toparladım. geçen sene çok soğuk bir kızım korkuyolardı. Sağolun valla zaten biraz safım öyle hemen tepki verip laf sokabilen bir insan değilm:)
Bana da okulda biri sorduydu adımıDurduk yere karşıma çıkıp adın ne diyince sanane be salak!!! diye çıkışmıştım
Okul ortamında abazalar sık olduğu için hele lise de,tepkim normaldi sanırım.
Ama üzmeyin tatlı canınızı olan olmuş biten bitmiş,birdahakine daha temkinli davranırsınız
Şimdi kendime bakıyorum çok şükürAaa çirkin de ne öyle.
Bence hiç değilsinizdir.
Her kadın güzeldir
Bende mezun oldum üniversite hayatında inşallah,böyle öküzlerle karşılaşmam
Çok güzel bir kahkaha attım okuyunca :) Sağolun valla :)Çok yaşayın emi :)
hahaha bu çok güzelmiş
Şair bu mesajıyla epey güldürdü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?