Ufak bir şey kafama takıldı:/

hahaha bu çok güzelmiş

çok güldüm kızlar yazdıklarınıza. ama erkeklere de ayıp ediyorsunuz bence. abartılı tepkiler vermişsiniz. siz de biraz relax olun . sizlere yakınlaşmalarına izin verin yoksa hepimiz evde kalırız mazallah ahahahay

Yani yanınızda oturduğu için sormuş olabilir,tamam doğru değil çıkışabilirdiniz,
fakat bu şekilde değil,ayıp olmuş,adamın yerinde olsam kendimi potansiyel sapık gibi hissederdim.

keşke benimde yanımda bi arkadaşım olsaydı:/ durumu çözerdim en azından:/

sanırım:/

Site içersinde gerçekleştiyse bu olay tabi ki müsade verirdim fakat ben adamı sitede uzaktan gördüm daha sonra sigara içtiğim yerde yanımda bitti. Eksik anlatmışım sanırım ondan böyle bir şey çıktı:/

Yani yanınızda oturduğu için sormuş olabilir,tamam doğru değil çıkışabilirdiniz,
fakat bu şekilde değil,ayıp olmuş,adamın yerinde olsam kendimi potansiyel sapık gibi hissederdim.
İşşşte hiç alışık olduğum bir durum değil ne yazık ki. dikkat çeken bir tip değilim yani öyle tanışmak isteyen falan sık çıkmaz karşıma o yüzden ne diyeceğimi bilemedim, gerildim ses tonumu ayarlayamadım

ahahahah haklısınız aslında. Valla itiraf edeyim etkilenseydim o kişiden bu kadar rahatsız olmazdım sanırım:)

Bana da okulda biri sorduydu adımı Durduk yere karşıma çıkıp adın ne diyince sanane be salak!!! diye çıkışmıştım
Okul ortamında abazalar sık olduğu için hele lise de,tepkim normaldi sanırım.
Ama üzmeyin tatlı canınızı olan olmuş biten bitmiş,birdahakine daha temkinli davranırsınız

İşte ben lisede zaten çok çirkindim böyle bişi yaşasaydım az biraz tecrübe olurdu:) üniversitede az biraz toparladım. geçen sene çok soğuk bir kızım korkuyolardı. Sağolun valla zaten biraz safım öyle hemen tepki verip laf sokabilen bir insan değilm:)

Adamın ilerleyen dakikalardaki durumuna gör tavrınızı koysaydınız keşke... (buda nasıl bi cümle olduysa artık... ) Kötü bi niyeti yoktu belkide ne bileyim daha önce sitede görmüştür o yüzden sorası gelmiştir.

Ha bu arada şu saatten sonra sitede bir daha görürseniz bence de başınızı çevirin...

Şair bu mesajıyla epey güldürdü.

Aaa çirkin de ne öyle.
Bence hiç değilsinizdir.
Her kadın güzeldir
Bende mezun oldum üniversite hayatında inşallah,böyle öküzlerle karşılaşmam

Aaa çirkin de ne öyle.
Bence hiç değilsinizdir.
Her kadın güzeldir
Bende mezun oldum üniversite hayatında inşallah,böyle öküzlerle karşılaşmam
Şimdi kendime bakıyorum çok şükür ama lise hayatımda kimsenin bakabilceği bi kız değildim ne yalan söyleyeyim:) şimdide o zamanın özgüven eksiklikleri işte:) inşallah ya. üniversitede ortam daha iyi oluyo daha mesafeli:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…