Ufak bir şey kafama takıldı:/

Giz05

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
468
166
323
İzmir
Arkadaşlar buraya sık konu açmak istemem ama bunu çekndigim ve yanlış anlamış olabilecegimden dolayi bir size sorabilirim. Ben bugün siteden çıktım evin az ilerisinde bir oyun merkezi var oranın terasına çıktım iki sandalye koymuşlar bir de küllük koymuşlar oraya. oturdum sandalyelerden birine sonra yanima duzgun giyimli bir adam geldi oturdu. (ben bu kisiyi sitedede gordum sanirim ayni sitede oturuyoruz) adam musade isteyerek oturdu ben de baska sandalye olmadigi icin kafamla onay verdim. Sonra adam ismimi sordu bende ne alaka ne gerek var diye sert çıkıştım.( boyle durumlara hic alisik bir insan degilim baya sesim titredi) sonra ayaga kalkip terasın obur ucuna gittim. O da "rahatsız ettim ozur dilerim vs." dedi kalkti sigarasini içip gitti. Arkadaslar açıkçası dikkat çeken birisi degilim yani boyle bi durum cok nadir başıma geliyor adam baska bir maksatla mi adimi sorduda ayip mi ettim diye dusunuyorum. Siz olsaniz nasil davranirdiniz? Bir de ben bu kişiyle site içerisinde karşılaşırsam çok utanırım

tamda iyi yapmışsın canım tebrik ederimmm..

Olması gereken gibi davranmışsın arkadaşım..ben olsam bende öyle yapardım..
Tamam oturmuş,oturabilir vs falan ama özeline girmek ne demek?görürsen de kafanı çevirir geçersin..
Sapık mı,manyak mı nereden bileceksin..tanışmak istiyorsa da o işler öyle olmaz o kadar..

:) yazdığınızı okuyunca aklıma yaşadığım bir olay geldi. bir sabah sahilde arkadaşımla yürüyüş yapıyoruz. bir tane genç adam da spor yapıyormuş orada. bize "günaydın" diye seslendi. e haliyle biz de laf atıyor diye bakmadık bile."size kadın olduğunuz için değil insan olduğunuz için günaydın dedim,laf atmadım" diye ayar verdi arkamızdan meğerse sabahçı bir sevgi kelebeğiymiş kendisi ama biz bunu nerden bilelim. bir gün de otobüste adamın teki yanıma oturup adımı filan sormuştu da bakmıştım dik dik. akabinde adam çok güzelsiniz filan demeye başladı(şair burada vallahi de kendini övmüyor:)) . ne manyaklık ya. ama bizi erkekler bu hale getirdi. onlar yüzünden sapıkla sapık olmayana aynı muameleyi yapıyoruz paranoyaklaşıp.yoksa yani her önümüze gelene adımızı söylersek başımıza neler gelir

sitede görürseniz de kafanızı çeviriverin aman

aynı sitede oturuyormuşsunuz,birbirinizi öncedende görmüşsünüz,e aynı ortamada denk gelmişsiniz,adam normal bir şekilde sormuş,sizinle tanışmak istiyor da olabilir(ki gayet normal)aynı sitede olduğunuz için de sormuş olabilir yani illa size asıldığı için sormamış olabilir,keşke sert çıkışmasaydınız.

tüm erkekler bizi sadece avlanacak kuş gibi görmüyor,sadece saygı çerçevesinde muhabbet te edilebilir,bayan sorsa terslermiydiniz,tek suçu cinsiyetinin erkek olmasımı,hımmm o zaman kesin bize asılıyordur.

Son düzenleme:
tamda iyi yapmışsın canım tebrik ederimmm..
sağolun biraz rahatlattınız:)

İşte sapığa benzemiyodu diye kafama takıldı:/

öyle yapacağım sanırım:)

Haklısınız bir nevi. Fakat ben bu adamı sitede bir kez gördüm oturduğundan tam emin bile değilim. Sert çıkıştığım için biraz pişmanım ama "asılma" durumunu pek yaşamadım o yüzden anlayamadım yaklaşımı arkadaşça mı başka yönde mi.

Yaa ne arkadaşı olacaksınız hiç tanımadığın bir adamla sandalyenin üstünde 2 dkk.da Allah aşkına,kanka mı?
İsmini sormak ne demek?hayır havadan sudan konuşursunuz
seninin de ilgini çektiyse,rahatsız olmadıysan,cevap vermek istersen tabi?
sonrasında senin enerjine,hareketlerine göre olay şekillenir,sorar adını falan,demek ki rahatsız olmuşsun kalkmışsın.
şimdi neyin pişmanlığını yaşıyorsun ki?gördüğünde de ister selam verirsin,ister vermezsin,bu kadar basit..

Adamı sanki tam bizim siteden çıkarken gördüm sonra yanımda bitti gibi oldu. Sitede yanıma gelse gayet normal cevaplarım ama orda yanıma gelince rhatsız olduğum dediğniz gibi. Tekrar karsılasınca çekinirim ben

Valla ben de terslerdim.İyi yapmışsınız diyeyim.

iyi yapmışsın ağzına sağlık...

Yani eğer tersleyecek kadar rahatsız olduysan kişinin tavır ve varlığından o zaman yanına oturmasına müsade etmeyecek,ya da sen kalkıp gidecektin.Site içerisinde müsade alıp yanına oturan insana çıkışmak hoş olmamış bence.En fazla kibar bir üslupla neden sordunuz diye karşılık verebilirdin.Medeni bir toplumda yaşıyoruz.Etrafımızda sapıklarda olabilir.Ama mekan,tavır,hareket,üsluba göre hareket etmeliyiz..Cıvık bir hareketi olmadıktan,sarkıntılık yapmadıktan sonra tepki vermenin anlamı yok.Hee yanlış anlama aman konuş tanış demiyorum.İsmini açıklamak,tanışmak, senin nazarına kalmış.Ama istemiyorsan konuşmayı niçin sordunuz deyip kibarca kalkabilirdin.

Çok güzel bir kahkaha attım okuyunca :) Sağolun valla :)Çok yaşayın emi :)

sert çıkışmak abartı bence adını sormuş telefonunu istememş direk.komşun olabılır nıyetını bılemezsın yok ne alaka deyıp çekıp gıtmek falan.bunun yapcagnı adını syleseydn baktn nyetı frklı kalkmak zorundaym der kalkardn pulların dokulmezdı

aslında bunlar insani şeyler. sadece sohbet etmek istemiş de olabilir.

ben de bir gün durakta oturuyorum koskoca bankın bir ucunda.
bir genç adam da dolanıp duruyor.
oturmak istiyor çekiniyor.
en sonunda sordu oturabilir miyim diye.
ben şok oldum
çok saçma buldum bu davranışı
4 kişilik bankta bir ucunda oturuyorum, diğer ucuna da sen otur bunda ne sakınca var ki?

sanırım erkekler de temkinli davranıyorlar artık sapık yaftası yememek için

tepkin normal , olması gereken..ama uslubun biraz sert olmuş..
yani otobüs durağında olsaydı olay, belki bu kadar sert çıkman normal gelebilirdi bana..

aynı site içinde daha önce karşılaşmıştık ..demişsin yanılmıyorsam.

Daha kibar bir şekilde..ismimi neden öğrenmek istediniz ki?.gibi bir cevap verseydin daha iyiydi bence..

Konuşmanın devamına göre tavrını belli ederdin sonradan..yani baktın asılacak ters çıkışırdın..

tekrar sitede karşılaşırsak mahcup olurum..gibi bir anlam çıkardım yazmandan da ondan böyle yorum yaptım..

iyi yapmışsın valla bir keresinde arkadaşımla böyle bir adam dadandı bize onlardan kaçıp dedelerin yanına doğru yakın oturduk merkezi bi sahil hee bi de. Dedeler bize sarkıntılık yaptı resmen bastonlu dedeler. o şoku yıllar oldu unutamam. Yaşlısı genci, iyisi kötüsü hepsinden kaçıyorum ne münasebet canım elin adamlarıyla konuşup ne yapacağız

Site içinde karşılaşmamız oldu pek sayılmaz uzaktan sima olarak gördüm :/ benimle site içindede konuşmadı sanırm takip etti gittiğm yerde sordu.

Bence çok sert olmuş.
Evet isminizi söylememenizi anlarım ama bunu daha uygun bir şekilde söyleyebilirdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…