Çiçek bakmak gerçekten sanatmış.. Böyle başarısız olunca, kendi kendimi sorgular oldum..Cicek ben de bakamiyorum. Evcil hayvan falan hic denemedim. Ama merak etme 11 aylık bir oglum var ona gayet guzel bakabiliyorum. Alakasi yok bence.
Merhaba arkadaşlar.. Benim elimde sanırım ya uğursuzluk var, yada çok beceriksizim.. Evde çiçek bakmaya çalışıyorum. Ama bakamıyorum, çiçekler ya solup gidiyor, yada küsüyorlar boyunları bükülüyor.. Ama ona rağmen bakmaya çalışıyorum.. 1 ay öncesinde eve balık aldım, süs balığı. Aradan 1 hafta geçmeden öldü. Ben üzülünce eşim tekrardan aldı, oda 2 gün sonra öldü. Çok üzüldüm.. Bir balığı yaşatamadık bile.. Şimdi korkmaya başladım. Çocuğumuz şuanda yok ama, ileride isteyeceğiz. Ya birde çocuğumuza da bakamazsak, ne yaparız..
Evet çiçeğin yerini sevmesi de önemli, olmadı çiçeklerin yerini değiştiririm.bende çiçek bakmayı hiç beceremem
yerini sevmesi gerekiyor çiçeğin
ayrıcada balıkla çocuk bir mi kardeşim?
inan balığın bakımı daha zor yemi iyi olacak ortamını sevecek falan fistan hem bebişe sevgi-ilgi vericeksin (ki sende bence çokça var) birde anne sütü. Bir yerde balıkların yalnızlıktan dolayı bile öldüklerini okumuştumEvet çiçeğin yerini sevmesi de önemli, olmadı çiçeklerin yerini değiştiririm.
Tabiki de çocukla balık bir değil, ama işte sorgular oldum kendimi..
Bir balığa sahip bile çıkamadım. Yarın bir gün çocuğum olsa ne yaparım diye düşünüyorum..
Banada komşumuz çiçek verdi, görsen ne kadar güzel.. Komşuma da kayınvalidesi vermiş. Eve getirdim güzel saksı aldım.. Evimin güneş gören köşesine koydum.. İlgilendim.. Bir hafta sonra yaprakları dökülmeye başladı.. Bu sabahda bir baktım, çiçek iyice süzülmüş.. Çok üzüldüm.. Komşum görse bana verdiğine pişman bile olur.benim annem de aynı şekildebabaannemin evi bir sürü çiçekle doludur. annem de ilk evlendiğinde beraber yaşadıkları için çok sevmiş evde çiçek bakmayı, kaç tane aldık mahvoldu çiçekler hep. en son babaannem yıllardır baktığı bir çiçeği bize hediye etti o da daha 1 ay olmadan soldu gitti
çiçeklerin yerini sevmesi diye bir durum var gerçekten. bir de babaannem çiçekleriyle konuşur onları bildiğin çocuk sever gibi sever. siz beceriksiz değilsiniz bu gerçekten sanat
her çiçeğin huyu değişiktir sulanmayacak bir çiçeği çok sulamış olabilirsiniz yada sulanacak çiçeği susuz bırakmışsınızdır.balıklar da öyle hepsinin yemi ve dozu farklı oluyor çocukla bunları mukayese etmeyin en beceriksiz kadın bile büyütüyor çocuğunu korkmayın ki öyle birşeyinizin olduğunu da düşünmüyorum.Merhaba arkadaşlar.. Benim elimde sanırım ya uğursuzluk var, yada çok beceriksizim.. Evde çiçek bakmaya çalışıyorum. Ama bakamıyorum, çiçekler ya solup gidiyor, yada küsüyorlar boyunları bükülüyor.. Ama ona rağmen bakmaya çalışıyorum.. 1 ay öncesinde eve balık aldım, süs balığı. Aradan 1 hafta geçmeden öldü. Ben üzülünce eşim tekrardan aldı, oda 2 gün sonra öldü. Çok üzüldüm.. Bir balığı yaşatamadık bile.. Şimdi korkmaya başladım. Çocuğumuz şuanda yok ama, ileride isteyeceğiz. Ya birde çocuğumuza da bakamazsak, ne yaparız..
İyi dileklerin için teşekkür ederim.. Umarım iyi bir anne olabilirim.. Sanırım bundan sonra balık da bakmam.. Gerçekten de zormuş balık bakımı..inan balığın bakımı daha zor yemi iyi olacak ortamını sevecek falan fistan hem bebişe sevgi-ilgi vericeksin (ki sende bence çokça var) birde anne sütü. Bir yerde balıkların yalnızlıktan dolayı bile öldüklerini okumuştum
Aaa kusura bakma yüzümde gülümseme oldu.. Gerçekten şansızmışsın.. Sanırım bunlar benim başıma gelse, depresyona girerim..Hazırsan başlıyorum.
Bir tane hamsterım vardı, 1-2 ay yaşadı, öldü.
Ardından su kaplumbağası aldım, bir kaç güne öldü.
Arkadaşım tatile gidecekti, onun hamsterını aldım, haftasına öldü.
Keklik aldım, öldü.
Tavşan aldım, öldü.
Kutuya tırtıl kouyuyoruz milletinki kelebek oluyor, benimkiler mefta oluyor.
Sonra yeni açılmış bir iş yerinde işe başladım. Zannedersin ki botanik bahçesi, her yer çiçek, yeni ya, açılışta gelmiş. Kız 2 aya hepsi mi kurur?
Ne depresyonu, duymamış olayım.Aaa kusura bakma yüzümde gülümseme oldu.. Gerçekten şansızmışsın.. Sanırım bunlar benim başıma gelse, depresyona girerim..
Söyledikleriniz çok çok doğru. Sanırım ben su ayarını da tutturamamış olabilirim. İşte ben biraz elham yaptım.. Yoksa bende ileride iyi bir anne olacağıma inanıyorum.. Sabah çiçeği öyle küsmüş, boynu bükülmüş halde görünce, kendimi sorgular oldum..her çiçeğin huyu değişiktir sulanmayacak bir çiçeği çok sulamış olabilirsiniz yada sulanacak çiçeği susuz bırakmışsınızdır.balıklar da öyle hepsinin yemi ve dozu farklı oluyor çocukla bunları mukayese etmeyin en beceriksiz kadın bile büyütüyor çocuğunu korkmayın ki öyle birşeyinizin olduğunu da düşünmüyorum.
çiçeğin cinsi neSöyledikleriniz çok çok doğru. Sanırım ben su ayarını da tutturamamış olabilirim. İşte ben biraz elham yaptım.. Yoksa bende ileride iyi bir anne olacağıma inanıyorum.. Sabah çiçeği öyle küsmüş, boynu bükülmüş halde görünce, kendimi sorgular oldum..
İşte ben bu konuda çok duygusal davranıyorum.. Ama yanlış yaptığım.. Aslında eve kedi almak istiyorum da, ev sahibimizle papaz oluruz diye istemiyoruz.. Allah bir gün bizide ev bark sahibi ederse, eve kedi almak istiyorum..Ne depresyonu, duymamış olayım.
Çocukla bunlar bir değil ki kuzum, içini ferah tut.
Ve hemen yeni bir canlı al eve.
sabah küsen çiçek rosa..çiçeğin cinsi ne
küstüm çiçeği değil dimi bunu duymamıştım daha önce çünküsabah küsen çiçek rosa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?