Uğursuzmuyum ben??

sedef52

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
34
9
88
Kendimi uğursuz hissediyorum. Geçen hafta konu acmistim "üst üste gelen mutsuzluklar" diye orda da belirttiğim gibi 7 sene boyunca birbirimizi büyük bir sabırla bekledik temmuz da nişan yaptik buraya kadar hersey hayal ettigimizdende guzeldi. Nişanımızdan 2 hafta sonra kp in kanser olduğunu öğrendik nişanlım yıkıldı cok büyük üzüntü içinde kp in durumu ciddi öğrendiğimizde doktor ilerlemiş olduğunu soyledi neyse kp in bu durumunu öğrendik hayat durdu baska hiçbirşey dusunemiyoruz derken üstünden iki ay gecti nişanlımın dedesi (68 yasinda) hiçbirşeyi yokken bir anda beyin kanaması gecirip 1 hafta sonra vefat etti ve ailede ilk kayıp herkes hayatta. Ben kendimi uğursuz hissediyorum yüzük takıldığından beri ailelerine felaket getirmiş gibi. Nişanlım bunların hepsinin ikimizin sınavı olduğunu düşünüyor. Kızlar bu kadar sıkıntı yaşamamızin nedeni ne sizce. Mayısa düğün yapacaktik evimiz herseyimiz hazir ama elimiz gitmiyor düğün tarihimiz bile belli degil olacak mi olmaycak mi bilmiyoruz.

Yani seninle ne alakası var , dedesinin eceli gelmiş vefat etmiş ,
kayinpederin ise sağlikk bu olabilen durumlar Allah şifasını versin .
sen üzme kendini senin uğursuzluğun değol yani..

siz uğursuzluk getiriyorsunuz da diğerleri bereket ve şans mı götürüyor el kapısına.alakasız iki olayı kendinizle ilişkilendirip bu neticeye varmışsınız.abesle iştigal sizinki.nişanlınızın desteğe ihtiyacı varken,sizi teselli etmek zorunda kalıyor.biraz mantıklı ve olgun düşünün.güçlü olun ve destek çıkın etrafınıza ya da hiç olmadı sorun yaratmayın çevrenize

Bunlar imtihan.
Birbirinize daha sıkı tutunmaniz, Allaha daha cok yaklasmak icin sebepler..
Bende nişanlandiktan sonra cok garip seyler yasadi nisanlimin ailesi. Ama bunu hic kendime baglamadim.
Çünkü yasanmasi gerekiyordu ve yasandi.
Bir sorun sıkıntı var ise oradan sadece ders çıkarmaya bakmamiz lazim.
Uğursuzluk diye bir seye de inanmam.

Bunun sebebine kader diyoruz. Uğursuzlukla ne alakası var? Her aile öyle ya da böyle bu tarz sağlık sorunları yaşıyoruz, buna kimse sorumlu tutulamaz ki. Bir tür sabır, bir çeşit sınav. Doğrudur...
Tesekkur ederim. Ne bilim insan dusunuyor aileyi bi anda darma duman etmişim gibi evlerine çekinerek gidiyorum biri bana uğursuz gözle bakar diye

Yani seninle ne alakası var , dedesinin eceli gelmiş vefat etmiş ,
kayinpederin ise sağlikk bu olabilen durumlar Allah şifasını versin .
sen üzme kendini senin uğursuzluğun değol yani..
Cokk sagolun hepsinin nisandan sonraya denk gelmesi beni karamsarliga düşürdü. Kendimde sorun arıyorum psikoloji kalmadi

Allh ivin yapma sunu yaa.biraz kendine inan guven saglam dur.ugursuz nie olasinki.kanser ilerlemis diosn dha onceden varmis yani.dedesinin de yasami bu kadar den kendine bunu yapiorsan karsi taraf senin hakkinda neler dusunur.

siz uğursuzluk getiriyorsunuz da diğerleri bereket ve şans mı götürüyor el kapısına.alakasız iki olayı kendinizle ilişkilendirip bu neticeye varmışsınız.abesle iştigal sizinki.nişanlınızın desteğe ihtiyacı varken,sizi teselli etmek zorunda kalıyor.biraz mantıklı ve olgun düşünün.güçlü olun ve destek çıkın etrafınıza ya da hiç olmadı sorun yaratmayın çevrenize
Gercekten o beni teselli etmeye basladi artık bizimki de kader, şanssızlık gulmeye korkar olduk artık. Cok tesekkur ederim iyki konu actim yazdiklariniz cok rahatlattı beni.

Neden olaylari kendi nisanizla bagdastirdiniz ki, dusunurseniz şu ayakkabiyi aldiktan sonra babasi hastalandi dedesi öldü demek ki ayakkabi ugursuz, sacimi boyattiktan sonra oldu demek ki rengi ugursuz gibi birsuru sacmalik bulabilirsiniz.
Kizim dogduktan sonra en yakin arkadasimi, sonra dedemi ve anneannemi kaybettim mesela, ama.bunlari kizima bağlamak hic aklima gelmemisti.

Allh ivin yapma sunu yaa.biraz kendine inan guven saglam dur.ugursuz nie olasinki.kanser ilerlemis diosn dha onceden varmis yani.dedesinin de yasami bu kadar den kendine bunu yapiorsan karsi taraf senin hakkinda neler dusunur.
Onlara bunu belli etmedim ama halasi bikere bana şu cümleyi kurdu sizin yüzükler takılmadan önce "hersey yolundaydı bizim aile gayet sakindi " ben cvp bile veremedim zaten kendimi skntiya sokurdum. Onlarda da düşünen var galiba

Onlara bunu belli etmedim ama halasi bikere bana şu cümleyi kurdu sizin yüzükler takılmadan önce "hersey yolundaydı bizim aile gayet sakindi " ben cvp bile veremedim zaten kendimi skntiya sokurdum. Onlarda da düşünen var galiba
Galiba degil.baksana dusunuyorlar.bidha duyarsan siz kadere inanmiyorsunuz galiba de.ne demek istyrsunuz de.susma.en ufak bisi olsa ve sen susmaya devam edersen artar bunlar.banada gorumcem bi kere ilk bebegim dustu simdi hamileyim bak bunu dusurme bunu tut falan dedi ben sok.bisi diyemedim sonra yuz yuze geldik bidaha söyledi senden cok istyrum bebegi bebim elimde mi ben dikkat ederim taktir allahin dedim oyle cnm falan dedin ve sustu bidaha da duymadim.

Galiba degil.baksana dusunuyorlar.bidha duyarsan siz kadere inanmiyorsunuz galiba de.ne demek istyrsunuz de.susma.en ufak bisi olsa ve sen susmaya devam edersen artar bunlar.banada gorumcem bi kere ilk bebegim dustu simdi hamileyim bak bunu dusurme bunu tut falan dedi ben sok.bisi diyemedim sonra yuz yuze geldik bidaha söyledi senden cok istyrum bebegi bebim elimde mi ben dikkat ederim taktir allahin dedim oyle cnm falan dedin ve sustu bidaha da duymadim.
Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin Anneli babali buyutsun insallah. Ben bisey diyemedim ama nisanlima soyledim o kizmis ne demeye çalıştın sen diye. Kiz surekli bizim derlerimize koşuyor oturup ilgilenemedik diye dedim deyip kivirmiş. Ondan sonra kimse oyle bisey demiyor

Neden olaylari kendi nisanizla bagdastirdiniz ki, dusunurseniz şu ayakkabiyi aldiktan sonra babasi hastalandi dedesi öldü demek ki ayakkabi ugursuz, sacimi boyattiktan sonra oldu demek ki rengi ugursuz gibi birsuru sacmalik bulabilirsiniz.
Kizim dogduktan sonra en yakin arkadasimi, sonra dedemi ve anneannemi kaybettim mesela, ama.bunlari kizima bağlamak hic aklima gelmemisti.
Çok haklısınız. Siz baglamayin yinede, gercekten ciddi şeyler yasayinca üstüme alındım o aileye giriyorum sonuçta biri bana ileride veya şimdi ayağın ugursuz geldi aileyi felakete ugrattin der diye korkuyorum

Çok haklısınız. Siz baglamayin yinede, gercekten ciddi şeyler yasayinca üstüme alındım o aileye giriyorum sonuçta biri bana ileride veya şimdi ayağın ugursuz geldi aileyi felakete ugrattin der diye korkuyorum

Yok baglamam zaten tabi ki baglamam, dunya uzerinde milyonlarca yildir kötü seyler oluyor hepsini biseylere baglayamayiz ki.

Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin Anneli babali buyutsun insallah. Ben bisey diyemedim ama nisanlima soyledim o kizmis ne demeye çalıştın sen diye. Kiz surekli bizim derlerimize koşuyor oturup ilgilenemedik diye dedim deyip kivirmiş. Ondan sonra kimse oyle bisey demiyor
Ins cnm.o zamn sorun yok.sende sikinti yapma artik.dik dur nisanlinin senin destegine ihtiyaci var

Olum diye bir gercek var ,dogum gibi ,sadece zamani denk gelmis ,
Dede ogluna uzulmustur ,
Benim annem 63 babam 74 yasinda hergun bu tip bisi olabilecegini biliyorum ,
Bu dunyada kalici degiliz ,olmaz birsey gerceklesse bu tabiriniz ancak yer bulur,

Ne olmuş ki tsunami mi olmuş, volkan mı patlamış. Hayatın seyri işte, üzücü allah rahmet eylesin. Ama ekstrem hayat dışı bişey olmamış. 7 senedir uğursuz değildin de şimdi mi oldun. Bu kadar negatif olma.

Ne alaka ugursuzlukla. Ölümsuz insanlar olarak dogmuyoruz. Dogup-yasayip-ölüyoruz. Bu bi dongu. Peygamberler bile bi omur boylu yasamamis. Kendini suclama bosuna

Back
X