Slavlarda sorun bence:) Nordikler daha sarışın ama ablalar elf soyundan mıdır nedir, orta yaşlısı bile taş hatta yaşlısı bile karizma.Sarisinlar erken coker degil mi bu ?Kadinlar yine fena gitmiyor ama Rus erkekleri 30 falan degil 25ten sonra dagitiyor!
Haziran 2019dan beri tanısıyorlar, 3 dil bilen cimcime çocuklar mı :) Maşallah çok şirin , umarım bizimkiler de böyle olur ,Evleneceği kadını ne kadar ve ne zamandır tanıyor? Kuzenim yabancı bir kızla evlendi ama öncesinde 5 yıl kadar flört ettiler, çok da mutlular kültür farkı sorunu yaşamadılar zira biz kız bizim örf adetlere uyacak demedik, hayat onların hayatı diledikleri gibi yaşasınlar dedik çekildik.
Dil sorunu da yaşanmadı aralarında çünkü kuzen çok iyi derecede İngilizce biliyor, eşinin dilini de öğrendi, şimdi 3 dil bilen cimcime bir çocukları var.
Kardeşiniz evleneceği kişiyi çok iyi tanımadan birbirlerine uyum sağlarlar mı bilmeden evlenirse hata eder, ayrıca sizler örf, adet, gelenek der misiniz? Öyle beklentilere girer misiniz? Kardeşiniz gelenekçi midir? Bunlar önemli detaylar, kardeşiniz yabancı bir kadınla evleneceğim deyip o kadından gelenek beklerse olmaz, siz kadına geleneklerimiz bunlar böyle davranacaksın derseniz yine olmaz, yabancı bir kadından Türk gibi davranmasını istememek lazım çünkü.
Sizin tipiniz iyi ve çok güzel olsanız etrafinizda zengin yakisiklilar koşarken parasizimi secerdiniz+++
Rus kiz, Ukraynali kiz para sever, tipi iyiyse mutlaka parali adam arar. Guzel Rus kiz asla parasiz adama bakmaz.
Bizim otkafali Turk erkekleri Turk kizlari kezban paraya bakiyor vb yaziyor ya, Rus kadinlar da kuru ekmek bolusmeye gelmiyor emin olun.
Evet, çevremde var. Eşi Ukraynalı. Gayet mutlular.Erkek kardeşim 30 yaşında çok yakısıklı saygılı efendi işi gücü olan pırlanta gibi bir genc , Ukraynalı bir kızla evlenme kararı aldı. Kadın 32 yaşında. Kadını ben çok iyi tanımıyorum ama umarım iyi biridir.
Kültür farklılığı sorun yaratır mı ?Dil farkı nasıl olacak ? Erkek kardeşimin mutlu olmasını çok isterim.
Erkek kardeşime 3 yıldır bir sürü kız önerdik buluşmaya bile gitmedi, Türk kızları ile yapamadığını söylüyor . Ön yargısı var .
Kardeşimi çözemiyorum çok inatçı ,
25 yaşındayken bir kızdan ayrılmıştı ondan beri türk kızlarıyla evlenmeyeceğim dedi dedi sonunda bu oldu, kardesim o zaman işsizdi , maddi yönden sorun çıkmıştı kardesimin anlattıgınaa göre, türk kızlarını maddiyatçı görüyor..
Çevresinde böyle evlilik olan var mı ? Yabancı gelin olayı ? Sorun olur mu ? Avantajları dezavantajları nedir ? Tabi kardeşimin hayatı ama düşünüyorum yine de
Tabi tahmin ettim zaten kötü niyetle yazmadıgınızı :)Rus arkadaşlar varsa kusura bakmasınlar. Klişe bir espiridir bu. O mahiyette yazdım:)
Maalesef bizim insanlarımızın genelinde var bu zihniyet yabancı olunca hep o art niyetle bakıyorlar ben bayan kuaforuyum 20 yıldır ne insanlarla karşılaştım aldatmanın kadını erkeği olmadığı gibi yabancısı da yok Türkü de yok boş verin aldırış etmeyin kimseyeBöyle bir konuda bir kere
Çok sinirleniyorum bu zihniyetteki insanlara.Benim yegenlerimin annesi namuslu gecinenlerden bin kat namuslu.Sanirim kıskanan da çok bu yabancı gelinleri evet çok güzeller haklısınız kıskanmakta.Art niyetli ve cirkin soylemlerde bulunanlara lafım
Müge Anlıda izliyorum her gün yerli kadınlar neler yapıyor neler ? Yabancılar hakkında ön yargıda bulunmak saçmalıkNe kadar ırkçı bir söylem sanırim yabancilar aldatir bizim türk kadınları yapmaz demişsiniz.Tek kelimeyle iğrenç
Sizin tipiniz iyi ve çok güzel olsanız etrafinizda zengin yakisiklilar koşarken parasizimi secerdiniz
Bakın ne derseniz deyin ne kadar egitimli olursaniz olun ırkçı çirkin yorumlarıniz.Siz kimin nasil tanistigini kimin kimin pesinden kostugunu ne biliyorsunuzda genelleme yapiyorsunuz.Siz kimsinizk8 milletin namusuna laf ediyorsunuz.Bana göre genelleme yapan herkes kara cahildir.Sizin soylemlerinizde bariz kıskanclik var ayrıca kezban lafını niye ustunuze alindinizk8.Bende türküm ama kezban lafini niyeyse hiç üstüme alinmiyorum.Mesele bu degil, mesele yana yakila zengin koca aramak. Ben Almanya'dayim, burda erkekler kimsenin oyle pesinden falan kosmuyor genel olarak. Zengin erkek avini yapan taraf Ruslar oluyor, o apayri bir hikaye.
Benim soylemeye calistigim sey farkliydi, madem Rus kadinlar da para seviyor , Turk kadinlar da; neden cok yuksekz ekali Turk erkekleri Ruslara laf etmezken kendi kanlarindan canlarindan kadinlara kezban diyor? Turk erkekleri berbat genel olarak.
Soruya doneyim, ben satilik mal degilim, guzelligimi en cok para bicene satayim. Tipim gayet guzel, yuksek egitimliyim de, kazancim da iyi. Etrafimdaki erkekler de benimle ayni sosyokulturel taraftan. Ote yandan en son hoslandigim kisi (is arkadasim oluyor)den hoslanirken ne parasi umrumda oldu ne de baska bir sey. Cok tatli bir insan. Sevecen, cocugunu seviyor, kopegimi sevdi, hayvanlari seviyor. Muhabbeti tatli, kendi de tatli. Ne yapayim, satilik mal degerim yuksek oldugu icin bosanmis cocuklu bir adamdan hoslanmayayim mi? Degeri daha yuksek! daha parali! adamlara mi degis tokus yapayim kendimi? Ask, sevgi boyle seyler degiller. Seviyorsan seviyorsun o kadar. Evleneyim zengin koca olsun diye hesapla kitapla koca aramak baska, sevmek baska seyler.
Evet çocukları :))) Valla eğer kardeşiniz evlendikten sonra da gelenekçi olmayacaksa, kafa yapılarının da uyduğuna kesinlikle eminse mutlu olurlar, kuzende inanç dahil hiçbir baskı yapmadı, herkes kendi bildiği doğrusunu yaşıyor, evleneceği kadının nereli olduğu değil nasıl bir insan olduğu önemli, başka tanıdıklarımda var her biri farklı ülkelerin vatandaşı olan yabancı kadınlarla evli, mutsuz olanı görmedim henüz, en azından benim gördüğüm evlilikler gayet güzel gidiyor, boy boy çocukları olanlar var, kadını tanıyın belki gerçekten çok iyi biridir çok da güzel bir evlilik yaparlar, ki umarım evlenirlerse huzurlu mutlu bir evlilikleri olur.Haziran 2019dan beri tanısıyorlar, 3 dil bilen cimcime çocuklar mı :) Maşallah çok şirin , umarım bizimkiler de böyle olur ,
Kardesim gelenekci degil , din değiştirmesini istemiyor , her konuda özgür bırakıyor
şimdi bana da Irkçı diyecekler ama bu kısmen doğru! Kuzenim Eşi Ukraynalı, geçen sene katıldığım bi kursta Rus vardı, En yakın arkadaşımın kapı komşuda Rus bu 3 de hanımıydı, yani çalışmıyorlardı. Güzel oluyorlar, uyumluluklarını da sözüm yok, hiç eşini aldatanı da duymadım, ama Türk kızı çalışmam ev hanımı olacağım deyince tü kaka, Yabancıya ses yok hatta baş tacı. Bu konu Türk erkeğinin iki yüzlülüğüdür+++
Rus kiz, Ukraynali kiz para sever, tipi iyiyse mutlaka parali adam arar. Guzel Rus kiz asla parasiz adama bakmaz.
Bizim otkafali Turk erkekleri Turk kizlari kezban paraya bakiyor vb yaziyor ya, Rus kadinlar da kuru ekmek bolusmeye gelmiyor emin olun.
Bakın ne derseniz deyin ne kadar egitimli olursaniz olun ırkçı çirkin yorumlarıniz.Siz kimin nasil tanistigini kimin kimin pesinden kostugunu ne biliyorsunuzda genelleme yapiyorsunuz.Siz kimsinizk8 milletin namusuna laf ediyorsunuz.Bana göre genelleme yapan herkes kara cahildir.Sizin soylemlerinizde bariz kıskanclik var ayrıca kezban lafını niye ustunuze alindinizk8.Bende türküm ama kezban lafini niyeyse hiç üstüme alinmiyorum.
Tabi tahmin ettim zaten kötü niyetle yazmadıgınızı :)
Tabi tahmin ettim zaten kötü niyetle yazmadıgınızı :)
Mutlu olurlar o zaman inşallahNe haddime bozmak , birbirini seven iki insan var mutlu olsunlar tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?