Ukraynalı gelin ve erkek kardeşim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sarisinlar erken coker degil mi bu ? Kadinlar yine fena gitmiyor ama Rus erkekleri 30 falan degil 25ten sonra dagitiyor!
Slavlarda sorun bence:) Nordikler daha sarışın ama ablalar elf soyundan mıdır nedir, orta yaşlısı bile taş hatta yaşlısı bile karizma.
Ya da belki para var huzur var

Kuzenim 5 yıl kadar Ukraynalı bi kızla evlendi, çok mutlu. Benim kuzen sizin kardeşiniz gibi Türk kızıyla olmuyor kafasında değildi.Elbette her ırkın iyisi, kötüsü mevcut. Mesela bu Ukraynalı yenge kendi kızlarının bazılarının özellikle Müslüman erkek aradığını, çünkü Müslüman erkek eş çalıştırmaz kafasında olduklarını düşündüklerini söylemişti. Hatta benim kuzenle sevgililerken bazı hemşehrilerinin "söyle sana para yollasın" şeklinde utanmazca ısrarda bulunduklarını anlatmıştı.

Haziran 2019dan beri tanısıyorlar, 3 dil bilen cimcime çocuklar mı :) Maşallah çok şirin , umarım bizimkiler de böyle olur ,

Kardesim gelenekci degil , din değiştirmesini istemiyor , her konuda özgür bırakıyor

Sizin tipiniz iyi ve çok güzel olsanız etrafinizda zengin yakisiklilar koşarken parasizimi secerdiniz

Evet, çevremde var. Eşi Ukraynalı. Gayet mutlular.
Kültür farkı bir yere kadar, önemli olan karakterlerin uyuşması.

Maalesef bizim insanlarımızın genelinde var bu zihniyet yabancı olunca hep o art niyetle bakıyorlar ben bayan kuaforuyum 20 yıldır ne insanlarla karşılaştım aldatmanın kadını erkeği olmadığı gibi yabancısı da yok Türkü de yok boş verin aldırış etmeyin kimseye

Sizin tipiniz iyi ve çok güzel olsanız etrafinizda zengin yakisiklilar koşarken parasizimi secerdiniz

Benim soylemeye calistigim sey farkliydi, madem Rus kadinlar da para seviyor , Turk kadinlar da; neden cok yuksekz ekali Turk erkekleri Ruslara laf etmezken kendi kanlarindan canlarindan kadinlara kezban diyor? Turk erkekleri berbat genel olarak.

Soruya doneyim, ben satilik mal degilim, guzelligimi en cok para bicene satayim. Tipim gayet guzel, yuksek egitimliyim de, kazancim da iyi. Etrafimdaki erkekler de benimle ayni sosyokulturel taraftan. Ote yandan en son hoslandigim kisi (is arkadasim oluyor)den hoslanirken ne parasi umrumda oldu ne de baska bir sey. Cok tatli bir insan. Sevecen, cocugunu seviyor, kopegimi sevdi, hayvanlari seviyor. Muhabbeti tatli, kendi de tatli. Ne yapayim, satilik mal degerim yuksek oldugu icin bosanmis cocuklu bir adamdan hoslanmayayim mi? Degeri daha yuksek! daha parali! adamlara mi degis tokus yapayim kendimi? Ask, sevgi boyle seyler degiller. Seviyorsan seviyorsun o kadar. Evleneyim zengin koca olsun diye hesapla kitapla koca aramak baska, sevmek baska seyler.

Son düzenleme:
Boşver ablacığım sizin önerdiğiniz kızla evlenip boşanmayacağının kötü olmayacağının garantisi mi var? Ki buna hakkınız yok. Ki onunla hayat kuracak olan o siz değil elbette kendi seçecek. Sen özellerine karışmazsan sınırını bilirsen Güler yüzlü olursan neden kötü olsun? Kötü de olsa kendi çekecek iyi de olsa kendi yaşayacak

Bakın ne derseniz deyin ne kadar egitimli olursaniz olun ırkçı çirkin yorumlarıniz.Siz kimin nasil tanistigini kimin kimin pesinden kostugunu ne biliyorsunuzda genelleme yapiyorsunuz.Siz kimsinizk8 milletin namusuna laf ediyorsunuz.Bana göre genelleme yapan herkes kara cahildir.Sizin soylemlerinizde bariz kıskanclik var ayrıca kezban lafını niye ustunuze alindinizk8.Bende türküm ama kezban lafini niyeyse hiç üstüme alinmiyorum.

Evet çocukları :))) Valla eğer kardeşiniz evlendikten sonra da gelenekçi olmayacaksa, kafa yapılarının da uyduğuna kesinlikle eminse mutlu olurlar, kuzende inanç dahil hiçbir baskı yapmadı, herkes kendi bildiği doğrusunu yaşıyor, evleneceği kadının nereli olduğu değil nasıl bir insan olduğu önemli, başka tanıdıklarımda var her biri farklı ülkelerin vatandaşı olan yabancı kadınlarla evli, mutsuz olanı görmedim henüz, en azından benim gördüğüm evlilikler gayet güzel gidiyor, boy boy çocukları olanlar var, kadını tanıyın belki gerçekten çok iyi biridir çok da güzel bir evlilik yaparlar, ki umarım evlenirlerse huzurlu mutlu bir evlilikleri olur.

şimdi bana da Irkçı diyecekler ama bu kısmen doğru! Kuzenim Eşi Ukraynalı, geçen sene katıldığım bi kursta Rus vardı, En yakın arkadaşımın kapı komşuda Rus bu 3 de hanımıydı, yani çalışmıyorlardı. Güzel oluyorlar, uyumluluklarını da sözüm yok, hiç eşini aldatanı da duymadım, ama Türk kızı çalışmam ev hanımı olacağım deyince tü kaka, Yabancıya ses yok hatta baş tacı. Bu konu Türk erkeğinin iki yüzlülüğüdür

İnşallah olmaz ama olurda anlasamazlarsa yabancı ile boşanmak çok zor tebligat çok para taa kızın bulunduğu ülkeye tebligat gidiyor eğer ulasilamazsa yine o ülkede resmi gazeteye ilan falan veriliyor

Hanimefendi okudugunuzu anlamiyorsunuz sanirim, ne dediigmi yazdim. Yazdigim seyin konusu kadinlar degil, Turk erkeklerin saygisiz olmasi ve kendi kulturlerinden kadinlara her firsatta hakaret etmesi. Ayni seyi yabanci bir kadin yapinca lafi olmuyor, Turk kadin yapinca hakaretler yagiyor cesitli sekillerde. Turk erkekleri cok saygisiz ve kompleksli. Kezban en cok duydugum hakaret cesidi o yuzden yazdim, yoksa kisisel alinacak bir durumum yok. Bu hakaretin zaten ici bos ornek vererek yazdigim gibi.

Onun disinda Rus da baskasi da istedigi gibi yasar, bana ne? Ne kiskanayim ki? Benim zaten yeni ve guzel giden bir iliskim var mutluyum diger insanlar da mutlu olsunlar. Turk erkekleriyle zaten uzun suredir isim olmuyor, alan da hayrini gorsun yahu. banlanmak istemiyorum daha da alintilamayin lutfen.

Bizim bi komusumuz da moskovaya is nedeniyle gitti orda biriyle tanisti turkiyeye getirdi evlendi. Suan 2 cocuklari var ve cok ta mutlular kadin adini degistirip müslüman oldu. Buranin örf adetlerine de uydu. zor bir sey degil yani insan istedikten arada sevgi saygi olduktan sonra hersey oluyor

Kardesiniz de cok mutlu olur belki bilemezsiniz hakkinda hayirlisi olsun

Ben de bir zamanlar türk erkeğiyle asla evlenmem, yapamıyorum tribine girmiştim. Yabancı uyruklu bir erkek arkadaşım vardı yurt dışında birlikte yaşıyorduk evlenmeyi de düşünüyordum açıkçası. Sonuç ne mi oldu ? Ayaklarım totoma vura vura türkiye ye dönerken buldum kendimi. Öyle aldatma, fiziksel şiddet ya da hakaret yaşamadım hiç ama kültür farkı o kadar baskın geldi ki. Biz ingilizce ve İspanyolca konuşarak anlasabiliyorduk. Ben kendi dilimde derdimi ona anlatamamayi bile çok büyük bir sorun haline getirdim zamanla. Bizim kültürümüzde ayıp saygısızlık olarak dile getirdiğimiz şeyler onun hayatının bir parçası haline gelmişti çünkü böyle yetişmişti. Dolayısıyla bunlardan çok tartıştık. Hatta ben arkadaşlarımla görüntülü konuşurken Türkiye ye bir döneyim önce toprağı sonra da karşıma çıkan ilk Türk erkeğini öpeceğim demiştim Şimdi bir Türk ile nisanliyim( ama karşıma ilk çıkanla değil tabi ) Böyle ilişkilerde özveri çok önemli. Kardeşinizin kız arkadaşı fedakarlık gösterir uyumlu olmaya çalışırsa ve kardeşiniz de anlayışlı olursa neden olmasın. öncesinde bu kızımız zaten türkiye de yaşıyor ve az çok kültüre adapte olmuşsa bunun da artısı olur. İnsan olmanın ırkı dini yasi cinsiyeti olmaz bence. Ukraynali öyleyse aldatır, Türk öyleyse çok kıskanç olur gibi on yargilarda bulunamayiz. En fazla kültür farkı problem olur ama arada sevgi ve fedakarlık varsa çok güzel bir evlilikleri olabilir. Müdahale etmeyin bırakın kardeşiniz istediğini yapsın. Olursa güzel bir evliliği olmazsa da hayat tecrübesi olmuş olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…