- 7 Haziran 2011
- 1.195
- 1.220
- 333
- Konu Sahibi vesikaliyarim
Aralarda birkaç mesaj daha okudum, zaten kısa süreli bir ilişkiniz olmuş. Sizin anlattıklarınıza ve bankaların kara listesine bile girdiğine göre sorumsuz biri. Hiç uğraşmayın. Hayırlı sevgilinin, eşin nerede ne zaman karşınıza çıkacağı hiç belli olmaz. Mutsuz olacağınız ilşkinin içinde olmayın. Hakkınızda hayırlısı olsunBen zaten ilk bahsettiğinde bunu kaldıramam dedim...Kendisi kıskanç biri..Sen olsan sen de kaldıramazdın dedim.
Ama o kararını vermiş...Senle konuşmuyorduk bilet alındı dedi, sex için gitmiyorum her zaman ararsın dedi...Karar belli yani..
Akşam daha ne diyeceğim ki ben?
Daha 2 gün önce tekrar konusmaya başlamıştık ve bana bir de kendisini rahatsız eden şeyleri madde madde saymıştı...Ben de bişeyler söyledim karşılıklı anlaşabilmek adına konuşma yapmıştık..Beni özlediğini söylemişti...Ama 1 gün sonra bunu öğreniyorum...Şimdi bu konunun tartışmasına girmek istemiyorum adam zaten uzatma ben sana sexe gitmiyorum dedim diyerek yakasına yapışan kadın muamelesi yapacak bana...Kendini bişey sanacak...Ya zaten ne desen sanki 40 yıllık bıktıran kadın muamelesi
Ay yazarken bile sinirleniyorum ya..
Akşam ben bunu kaldıramam diyeyim o da zaten sen bilirsin der herhalde