Ulthera yüzümü mahfetti bi tek ben miyim bunu yasayan herkese yaradı da bi benim yanaklarım mı eridi

Selam. Siz bu uygulamayı ne için yaptırdınız? Gıdı için mi? Benim gıdı problemim var o yüzden yorumunuz dikkatimi çekti, biraz detay verebilir misiniz?
Gıdı olabılır yanak yuz uzak durun tek soylıyecegkm sey bu alt dokuyu erıtıyo yanaklarım bosaldı

Gıdı olabılır yanak yuz uzak durun tek soylıyecegkm sey bu alt dokuyu erıtıyo yanaklarım bosaldı
Cevabınız içim teşekkür ederim.
Sizin adınıza üzüldüm gerçekten, inşallah düzelir ya da bir çözüm yolu bulabilirsiniz. Benim gıdı problemim var birçok yöntem var ama hangisi benim için daha uygun olur bilmiyorum kafam çok karışık :KK17:.

Bir bayanında aynı şekilde yüzünü mahvetmişti. Bazı yerler erimiş bazı yerler olduğu gibi kalmıştı. Hifu yaptırmıştı. Bu tarz uygulamalar gerçekten zarardan başka bir şey vermiyor. Bende fraksiyonel lazerle yüzümü mahvettim. Geçmiş olsun.

Bir bayanında aynı şekilde yüzünü mahvetmişti. Bazı yerler erimiş bazı yerler olduğu gibi kalmıştı. Hifu yaptırmıştı. Bu tarz uygulamalar gerçekten zarardan başka bir şey vermiyor. Bende fraksiyonel lazerle yüzümü mahvettim. Geçmiş olsun.
Ah gezenti cnm benim hıc arastırmadan kendımı koltukta buldum buraya bakmadım bıle bı bak dımı ki cok eskı uyeyım :( nasıl pusmanım anlatamam.8 ay oldu.3.ayda farkettım5 aydır psıkolojım alt ust.nanofat yaptrdım fayda gorecegımı dusunuyorum 3.gunum bugun.den napıyosun duzeltmek ıcın?sana da gecmıs olsun:(

benim bir kaç tane tırnak izi gibi iz kaldı yüzümde bunla kurtulduğuma şükür edip başka bir işlem yaptırmadım. Güneş kremi ve nemlendirici. Başka birşeye gerek yok bence. Sende üzülme yüz toparlar zamanla kendini ama saçma sapan lazer uygulamalarına asla para kaptırma.

Ben de altın iğneli radyofrekansta aynı problemi yaşadım. Çok pişmanım, psikolojim altüst oldu. Nasıl böyle bir şeye kalkıştım hala aklım almıyor. Durumunuzda bir düzelme oldu mu zaman geçince ne olur paylaşın. Bir yıl olmuş sürecinizi, yaşadıklarınızı anlatın lütfen.

Forumlara girdigimden beri ne hifu ne altin igne ne ultherapy ne cilt bakimi hicbirsey yaptirmamaya karar verdim
Siyah noktalarim da kalsin diyorum su an 😢😢😢

Ben de altın iğneli radyofrekansta aynı problemi yaşadım. Çok pişmanım, psikolojim altüst oldu. Nasıl böyle bir şeye kalkıştım hala aklım almıyor. Durumunuzda bir düzelme oldu mu zaman geçince ne olur paylaşın. Bir yıl olmuş sürecinizi, yaşadıklarınızı anlatın lütfen.
Ne yazikki hifu altinigne radyo frekans işlemleri ciltalti yağ dokusunu eritiyormus

Ne yazikki hifu altinigne radyo frekans işlemleri ciltalti yağ dokusunu eritiyormus
Babyface lazer peki bilgisi olan var mi acaba ? Digerlerine gore daha masum duruyo sanirim

Bir de butun bu lazerli uygulamalar acaba cilde uygun olmayan dozlarla mi yapildi ? Bi kac video izledim bu makinelerin egitimini veren kisi her insanin her uygulamaya uygun olmadigini ve makinelerin sahtelerinin cok oldgunu soyluyor.Orjinalleirnde de yanlis dozlarla yapildiginda yuzde asimetriler olustugunu soyluyor

Back
X