- Konu Sahibi turkmengelini
-
maşallah :)buda benim bebişimmmmmmm teyzeleri çok yaramaz doktor bile sok oluyor ne kadar hareketli hiç durmaz yerinde ama sanırtım benden cok babasını seviyo hep ona el sallıyo ultrasondan bacaklarını açıyo biraz utanmaz herhalde:)
maşallah :)
tsk ederiz:) rabbim senin minişlerinide korusun cok farklı bi duygu olsa gerek 3 tane yaramaz annesi olmak ne tatlı rüyamda benimde üçüzlerim olmuştu allahımmm:)
amin canım, hepimizinkini.. :) rüyan hayır olsun inşallah, iyice baktınız mı üçüz olabiler mi yoksa :)
yok yavrum tek bu ama bana öle geliyoki bu 3 taneye bedel olacak:)
maşallah :)
buda benim bebişimmmmmmm teyzeleri çok yaramaz doktor bile sok oluyor ne kadar hareketli hiç durmaz yerinde ama sanırtım benden cok babasını seviyo hep ona el sallıyo ultrasondan bacaklarını açıyo biraz utanmaz herhalde:)
Eki Görüntüle 214344
bebeğim şuanda 11 haftalık salı gunu çekılen ultrason göruntüsünü sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar bebeğim kıpır kııpır çok değişik bi duyguymuş allah isteyen herkese versin inş.
maşallah kuzuya kaç haftalık
maşallah canım :)bebeğim şuanda 11 haftalık salı gunu çekılen ultrason göruntüsünü sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar bebeğim kıpır kııpır çok değişik bi duyguymuş allah isteyen herkese versin inş.
bu benim miniğim kızlarrr..burda parmağını emiyordu aşkımmm..
çok tatlı olacak bebişin çok şeker.Allah bağışlasın benimki 23 haftalık şimdi bugün ayrıntılı ultrasona gircem böyle bi resim bize de verseler ama hiç sanmam..
bakın size ikiz bebek ultrasonu yan yana yatıyorlar 12 hafta civarı olması lazım şimdi 3 yaşındalar
kızlar buda benim oğlum 28+4 günlük maşallah diyelim lütfen
çok güzel bi duygu bende önceki gün gördüm kıpır kıpır yerinde durmuyo 12 haftalığız bu güne çok şükürr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?