ultrason resimlerimizi paylaşalım mı???

Merhaba bende kızımı ilk öğrendiğimden itibarenki fototları ekleyeceğim az sonra :))

Eklentiler

• $5 HAFTALIK.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 201
  • $6 HAFTALIK.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 218
  • $7 HAFTALIK.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 210
  • $9 HAFTA 3 GÜN.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 175
  • $9 HAFTA 3.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 182
  • $12 HAFTA 3 GÜN.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 172
  • $15 HAFTA 1 GÜN.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 149
  • $20 HAFTA 1 GÜN.webp
    10 KB · Görüntüleme: 151
  • $20 HAFTA 1.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 187
  • $AYAKLARIMIZ.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 161
  • $YÜZÜMÜZ.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 153
Son düzenleme:
işte son resimlerimiz 12+4
1Eki Görüntüle 217549 2Eki Görüntüle 217548 3Eki Görüntüle 217550
üç numara yan yatıyo bize doğru bakıyo :))

Oyyy annemmmmmmmmm yerim ben bunları maşallah kuzucuklara yaa çok güzeller mucize bunlar gerçekten..
Nasıl kıyar insan bunlara en doğru kararı verdin sen kuzum dinleme o doktoru moralinide bozma..
Rabbim hepsini sağlıcakla kucağına alıcağın günleride göstersin inşallah canım benim bebişlerin çok güzel görünüyolarrrrrrrr

amin canımmm benim :) hepimiz görelim o günleri inşallah
üçüz topiimizde bi dördüzlere hamile hanım sağolsun destek olmuş, dördüzlerle bir ayı kalmış doğuma maşallah, çok da iyi gelmişler... çok moral oldu ya :)

çok sağol canım :) senin kuzularına da maşallah
inşallah keyiflilerdir, o gün annelerini ağlattı doktor birini sonlandıralım diye ama elletmedim hiçbirine :)

sen en doğru kararı vermişsin canım.insan içindeki minik mucizeye nasıl kıyarki.ona can verirken artık vermicem diyemezsinki.rabbim kısmet ederse hepsi yaşar.herşeyi allaha bırak ve güven.inş.rabbim miniklerini sana bağışlar ve üçünüde kocamannn kucaklayabilirsin.

Aminn canım..
Bak ne güzel hemde onda 4 tane varmış sende 3 tanecik
Allah onunda yardımcısı olsun inşallah sağ salim kucağına alır hepsini..
Buda bi tecrübe oldu sana cnm hayırlısı buymuş demekki doktorunu değiştirmen gerekiyomuş boşver artık düşünme o kötü muhabbetleri

aminnnnn :) evet Rabbime sığındım canım, bu canları veren O...

amin, onun da yardımcısı olsun Allah gerçekten..
kafama göre bi dr da bulursam tamamen unutcam inşallah :)

ayyyy kuzucuklara maşşallah nasılda belliler valla ya üç taneler ama iyi gelişmişler..nazar değmesin bebeklerine..
aminn sağol kuzuu, üçüzlerin gelişimi de şimdilik tek bebişlerle aynı gidermiş ama bi haftadan sonra daha az kilo almaya başlarlarmış, o yüzden şimdilik tek bebişlerle aynı gidiyoruz :)

cnm benım Allah bagıslasın ucunudeee
aminn sedoş :)

Allah hepimizin kuzularını bağışlasın, nazardan korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…