- Konu Sahibi turkmengelini
-
bakın size ikiz bebek ultrasonu yan yana yatıyorlar 12 hafta civarı olması lazım şimdi 3 yaşındalarEki Görüntüle 215792
Merhaba bende kızımı ilk öğrendiğimden itibarenki fototları ekleyeceğim az sonra :))
Merhaba bende kızımı ilk öğrendiğimden itibarenki fototları ekleyeceğim az sonra :))
maşallah.pek bi keyifli duruyolar.
işte son resimlerimiz 12+4
1Eki Görüntüle 217549 2Eki Görüntüle 217548 3Eki Görüntüle 217550
üç numara yan yatıyo bize doğru bakıyo :))
Oyyy annemmmmmmmmm yerim ben bunları maşallah kuzucuklara yaa çok güzeller mucize bunlar gerçekten..
Nasıl kıyar insan bunlara en doğru kararı verdin sen kuzum dinleme o doktoru moralinide bozma..
Rabbim hepsini sağlıcakla kucağına alıcağın günleride göstersin inşallah canım benim bebişlerin çok güzel görünüyolarrrrrrrr
çok sağol canım :) senin kuzularına da maşallah
inşallah keyiflilerdir, o gün annelerini ağlattı doktor birini sonlandıralım diye ama elletmedim hiçbirine :)
amin canımmm benim :) hepimiz görelim o günleri inşallah
üçüz topiimizde bi dördüzlere hamile hanım sağolsun destek olmuş, dördüzlerle bir ayı kalmış doğuma maşallah, çok da iyi gelmişler... çok moral oldu ya :)
aminnnnn :) evet Rabbime sığındım canım, bu canları veren O...sen en doğru kararı vermişsin canım.insan içindeki minik mucizeye nasıl kıyarki.ona can verirken artık vermicem diyemezsinki.rabbim kısmet ederse hepsi yaşar.herşeyi allaha bırak ve güven.inş.rabbim miniklerini sana bağışlar ve üçünüde kocamannn kucaklayabilirsin.
Aminn canım..
Bak ne güzel hemde onda 4 tane varmış sende 3 tanecik
Allah onunda yardımcısı olsun inşallah sağ salim kucağına alır hepsini..
Buda bi tecrübe oldu sana cnm hayırlısı buymuş demekki doktorunu değiştirmen gerekiyomuş boşver artık düşünme o kötü muhabbetleri
ayliin kuzular süpper:) allah hepsini size bağışlasın inşallah
aminn sağol kuzuu, üçüzlerin gelişimi de şimdilik tek bebişlerle aynı gidermiş ama bi haftadan sonra daha az kilo almaya başlarlarmış, o yüzden şimdilik tek bebişlerle aynı gidiyoruz :)ayyyy kuzucuklara maşşallah nasılda belliler valla ya üç taneler ama iyi gelişmişler..nazar değmesin bebeklerine..
aminn sedoş :)
cnm benım Allah bagıslasın ucunudeee
hey maşallah bu prense annesiii ne güzel de poz vermiş öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?