ultrason resimlerimizi paylaşalım mı???

MASALLAH diyorum hepsineee bende en yakın sürede eklicem insallahhh annelerinin karnışlarında ne güzel yatarlarmış öleeee hepsini öpüyorummmb tez sürede kucağımıza almayı nasip etsin allahhh

kızlarrr mrb bende bugün 10+1immm bebeğim çok şeker 9 haftalıkken gittiğimde doktor dediki ebru hanım maşallah bu ne kadar büyümüş böle bende aynı anası dedim:) usg rersmini koyucam fakat zamanım az ve size idi tane sorum olucak 1: erkekse cinsiyeti görünümü nasıl oluyor 2: su yazılarınızın altındaki cetveli nereden yapıyorsunuz banada sölermisiniz?

Tabiki şuan belli olmaz ama bende görünce kız diye geçti içimden.Allah gönlünüze göre versin.Sağlık sıhhatle gelsin inşallah...

Aminn inşallah çok teşekkür ederim..
Herkez kız diyo bakalım ne çıkcak benim bıdık
Sağlıklı olsunda gerisi hiiç önemli değil..

mrb canım birinci sorunun cevabını bende bilmiyorum bende acemi anneyim ama 2. soruna cevap vereyim http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...-cetvel-nasil-yapilir-resimli-aciklamali.html bu linki kullanarak yapabilirsin

canlarım

ancak gelebildim..sıkıntılıyız biraz. dinleniyorum sürekli.

resimlere yorum yapamadım ama hepsi çok şekerdi. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin..

hanımlar bebeğin kalp atışları her ultrasonda duyuluyor mu?

kullanılan cihaza baglı.. bazı cihazlar sadece kalbin atışını gösteriyor sesini vermiyor..eğer uygunsa her ultrasonda dinliyor dinletiyorlar. biz ilk kalp atışlarını 8. haftada duyduk. her ultrasonda da doktor dinletiyor..
fakat bir arkadaşımın doktoru 13. haftada ayrı bir cihazla duymuş.

aslında her cihazda dinlemek mevcut ama doktorlar özellikle dinletmiyorlarr çünki bebeğe zararlıymış ilk zamanlarda ısısveriyormuş cihaz içeri bu yüzden doktorlar erken zamanda eğer bir sorun yoksa gebelikte dinletme taraftarı değiller ilerleyen zamanlarda bebiş büyğsğn dinletirlerr

küçük oldu snakı bıraz ..

7+5 günlük

11+5 günlük

bu aynı gün kukuşu

burada eşittir işareti var ama bırlesık cıkmıs artı işareti olsa erkek olurmus :)

bu da 13+3

en son bu halde gördüm

burada da sankı bacak araısnda cıkıntı var ,kordon da olabılır mı bılmıyorum ,doktor soylemedı bılerekkkkkk..

Son düzenleme:
Ben oğlumun cinsiyetini üç defa net şekilde gördüm üçünde de bacak arasında bariz bir çıkıntı vardı.İki bacak arasında resmen bir uzantı oluyor.Yani bacak arasında birşey görüyorsan anlaki erkek,kızlarında düz oluyormuş çıkıntı falan yokmuş doğal olarak.

yaa o göbek kordonu gibime geldi ama bilmiyorum cnm cok merak ediyorum erken öğrenmenin bi yolu yokmu günler geçmiyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…