- Konu Sahibi turkmengelini
-
Tabiki şuan belli olmaz ama bende görünce kız diye geçti içimden.Allah gönlünüze göre versin.Sağlık sıhhatle gelsin inşallah...
kızlarrr mrb bende bugün 10+1immm bebeğim çok şeker 9 haftalıkken gittiğimde doktor dediki ebru hanım maşallah bu ne kadar büyümüş böle bende aynı anası dedim:) usg rersmini koyucam fakat zamanım az ve size idi tane sorum olucak 1: erkekse cinsiyeti görünümü nasıl oluyor 2: su yazılarınızın altındaki cetveli nereden yapıyorsunuz banada sölermisiniz?
hanımlar bebeğin kalp atışları her ultrasonda duyuluyor mu?
canlarım
ancak gelebildim..sıkıntılıyız biraz. dinleniyorum sürekli.
resimlere yorum yapamadım ama hepsi çok şekerdi. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin..
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...kizlar-oglum-icin-hangi-isim-sizce-guzel.html
kızlar isim kosunda yardımlarınızı bekliyorum.. :86:
hanımlar bebeğin kalp atışları her ultrasonda duyuluyor mu?
Ben oğlumun cinsiyetini üç defa net şekilde gördüm üçünde de bacak arasında bariz bir çıkıntı vardı.İki bacak arasında resmen bir uzantı oluyor.kızlarrr mrb bende bugün 10+1immm bebeğim çok şeker 9 haftalıkken gittiğimde doktor dediki ebru hanım maşallah bu ne kadar büyümüş böle bende aynı anası dedim:) usg rersmini koyucam fakat zamanım az ve size idi tane sorum olucak 1: erkekse cinsiyeti görünümü nasıl oluyor 2: su yazılarınızın altındaki cetveli nereden yapıyorsunuz banada sölermisiniz?
Ben oğlumun cinsiyetini üç defa net şekilde gördüm üçünde de bacak arasında bariz bir çıkıntı vardı.İki bacak arasında resmen bir uzantı oluyor.Yani bacak arasında birşey görüyorsan anlaki erkek,kızlarında düz oluyormuş çıkıntı falan yokmuş doğal olarak.
yaa o göbek kordonu gibime geldi ama bilmiyorum cnm cok merak ediyorum erken öğrenmenin bi yolu yokmu günler geçmiyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?