- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
- Konu Sahibi turkmengelini
-
işte son resimlerimiz 12+4
1Eki Görüntüle 217549 2Eki Görüntüle 217548 3Eki Görüntüle 217550
üç numara yan yatıyo bize doğru bakıyo :))
maşallah maşallah maşallah suphanallah
nazar değmesin aylinim...
kızlar yardım edin ben bugün kanamaya benzer akıntı görünce doktora gittim ultrasonla bakıldı 5+5 haftalık hamile olduğumu 14.83 mm kese uzunluğu olduğu söylendi fakat kesenin içinde meleğimi göremedi doktor normalmidir bu ne kalp atışı ne kandisi düşük tehlikesi içinde ilaç verdi ya bış gebelik yada geç gelişiyor dedi deliricem ultrasondan anlayan varsa yorumlarmı ben beyazlık görüyorum doktor yok dedi yaaaa....
Eki Görüntüle 219686
kızlar yardım edin ben bugün kanamaya benzer akıntı görünce doktora gittim ultrasonla bakıldı 5+5 haftalık hamile olduğumu 14.83 mm kese uzunluğu olduğu söylendi fakat kesenin içinde meleğimi göremedi doktor normalmidir bu ne kalp atışı ne kandisi düşük tehlikesi içinde ilaç verdi ya bış gebelik yada geç gelişiyor dedi deliricem ultrasondan anlayan varsa yorumlarmı ben beyazlık görüyorum doktor yok dedi yaaaa....
Eki Görüntüle 219686
maşallah :)Selam kızlar..
Doktordan geliyoruz benim kuzumla.
Annesine gosterdi kendinisi elini ayagını oynatarak.. Cok tuhaf bir duygu yaa hareket ederken gordum minigimi..
Allah'ım herkese tattırsın bu duyguyu
9+3 haftalıgız suan ama doktorda 9+5 gorunuyor.
Boyumuz 2 hafta once 1.5 cm idi bugun ise 3 cm olmus.. Massallah benim yavruma..
İste teyzeleri kuzumun fotografı..
Eki Görüntüle 219686
maşallah zuzaylı zekiyemizee :)buda benim uzaylı zekiyem :))))))))
maşallah :)buda benim minik prensimmaşallah deyinde nazar değmesin teyzelerii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?