ultrason resimlerimizi paylaşalım mı???

Selam kızlar..

Doktordan geliyoruz benim kuzumla.
Annesine gosterdi kendinisi elini ayagını oynatarak.. Cok tuhaf bir duygu yaa hareket ederken gordum minigimi..
Allah'ım herkese tattırsın bu duyguyu
9+3 haftalıgız suan ama doktorda 9+5 gorunuyor.
Boyumuz 2 hafta once 1.5 cm idi bugun ise 3 cm olmus.. Massallah benim yavruma..
İste teyzeleri kuzumun fotografı..

Uploaded with ImageShack.us

kızlar yardım edin ben bugün kanamaya benzer akıntı görünce doktora gittim ultrasonla bakıldı 5+5 haftalık hamile olduğumu 14.83 mm kese uzunluğu olduğu söylendi fakat kesenin içinde meleğimi göremedi doktor normalmidir bu ne kalp atışı ne kandisi düşük tehlikesi içinde ilaç verdi ya bış gebelik yada geç gelişiyor dedi deliricem ultrasondan anlayan varsa yorumlarmı ben beyazlık görüyorum doktor yok dedi yaaaa....

Doktorunu değiştir derim.Bebeği 5+5de görmen imkansız.Hele ki geç döllenme ise.Ben 7+3de gördüm hem kalp atışını hem bebeği, sakın üzülme.Hiçbirşey kesin değilken neden boş gebelik olabilir diyip insanın moralini bozarlar anlamıyorum.

canım dış gebelik olsa keseni göremezdi zaten geç döllenme olmuştur kalp atışı içinde karından bakıldıysa zaten erken tatlım bende kesenin içinde beyaz birşey görüyorum...ben 7 haftalık kontrole gittiğimde bebeğim daha 5 haftalıktı geç döllenmişti bana da düşük tehliken var dedi hemen progestan verdi hiç üzme kendini herşeyin yolunda olduğunu düşün..

maşallah :)

tatlım hemen üzme kendini, geç döllenme olabilir.. olumlu düşünelim olumlu olsun inşallah

o kese yolg kesesi olabilir. biyerde okumustum bebek olusmadan once kese olusuyormus diye.
Daha 5+5 de bebek gorunmez canım cok yeni daha. Ben de bebegi ve kalp atıslarını 7+2 de gordum. 1 hafta bekle ve baska doktora git derim.
Sakın da kendini uzme bebegi de etkiler cunku bu

sağolun kızlar ama bugün başka doktora gittim oda baktı malesef görünmüyor %90 boş %10 geç döllenmiş olabilirmişşşş şimdi 10 gün sonrasını bekliyorum umutsuz ve üzgün kürtaj olucak büyük ihtimallede ne yapacağım hiç bilmiyorummmm....

bu da 15+6 da benim miniğim....pozisyonu sebebiyle cinsiyetini göremedik ya da göstermek istemedi bilemiyoruz ilk baktığımızda devrilmiş yatıyordu sonradan bu şekle girdi =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…