ultrason resimlerimizi paylaşalım mı???

kaç haftalıksın eczanelerde cinsiyet öğrenmek için test satılıyo onlardan alabilirsin aynı gebelik testi gibi idrarla yapılıyo eczacından bilgi alabilirsin

10+3 olduk bugün teyzesi cinsiyetini merak ediyorum bu test her eczanede satılıyormu? peki doğruluk oranı gebelik testi gibi kesinmi yoksa ihtimaller varmı?

10+3 olduk bugün teyzesi cinsiyetini merak ediyorum bu test her eczanede satılıyormu? peki doğruluk oranı gebelik testi gibi kesinmi yoksa ihtimaller varmı?

yeni bi ürün canım kesin mi bilemem benim hamileliğimin başında yeni çıkmıştı o zamanlar eczacıma sormuştum kesin diyolar demişti isteğe gre depodan getirtiyolardı fiyatıda 30liraydı ama her eczanede değişiyomuş hayırlısı olsun canım

rabbim hepinizin meleklerini korusun, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
bende çok isterdim ekliyeyim ama... inşallah birgün bende eklerim banada dua edin rabbim banada hayırlı bir evlat versin
bende size müjde vereyim resimleri ekliyeyim isteyen herkese banada inşallh

duanızda bulunmak dileğiyle sevgiler...

arkadasım rabbim gönlüne göre versin inş. ne diyim herşey Allah'tan nasibinde varsa olur sağlıcakla kal....

ay Türkmengelini yok da kimsecikler uğramıyor buraya
yeni bi resim ekleyelim bakın teyzeleri hem belki hareketlenir burası azıcık
11+3 bebişimiz burda 4,6 cm

Eklentiler

• $Resim 046.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 142
Son düzenleme:
kıslar bu da bizim tek ve hiç de net olmayan görüntümüz.. üçü bir arada yakalamak için çekildiğinden bebekler net görünmemiş, aslında burda da kocamanlardı.. 8+4 ve abdominal.. 2 şer cm.lerdi.işte benim üçlü

Son düzenleme:

Hepsini tek tek çekip sonra üçünü birden çekip verse olmuyomuymuş yahu
Oyy oyy ben onları yerimmmmmmm..
3 tane kese 3 tane can ufffff maşallah kuzularaaaaaaaa

Allah yardımcın olsun canım 3 tane afacanla bas etmek zor olucak sanırım :90:

maşallah hepinizin çok güsell
asem kuzu cinsiyet bu resimde hakkaten görünmez, başka açı lazımdı o ayakucundaki kordonu di mi

evet canım kordonu :)) azcık hareket etse görünürdü bişiler belki ama totosu ağır hareket etmedi

Oyy oy maşallah kuzuyaa
Bu resimden cinsiyet tahmin etmek imkansız cnm yaa

anacım kıpırdatamadık ki yumoşu yattı kaldı öyle hatun kişi mi olacak ne olacak

Allahım korusun onları çok şekerler maşallah biz tek gördüğümüzden acayip gelio üçlü Rabbimin bi mucizesi yaa ne kadan güzel

Allah yardımcın olsun canım 3 tane afacanla bas etmek zor olucak sanırım :90:
sağol canım :) amin. hepimize inşallah

nazlı bi kız mı geliyo yoksa hayırlısı kuzumm
ve de sağol, hepimizin yavrularını korusun Rabbim...

Teyzeleri evet iste size fasulyemi taktim ediyorum. Kendisiyle bugun tanıstık. 7+2 haftalık Kalp atıslarını da gordukkkk..
11.7 mm boyu 1.2 cm falan yani Annesi kurban olsun onaaaaaa

Uploaded with ImageShack.us

bende bebişimin fotosunu koymak istiyorum nasıl becericem acaba?

cevap ver deyince aşağıda eklenti ekle var ona tıklıosun dosya ekle diosun dosya seç diosun bilgisayarından resmi seçiosun upload files diosun resim yüklenio köşesindeki kutucuğa tıklayıp sonra aşağıdaki içereğe ekle diosun oluyo umarım anlatabilmişimdir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…