ultrason resimlerimizi paylaşalım mı???

Bu da biz...Doktora göre 3. hafta başındaykenki ultrason görüntüsü.Doktora göre dedim çünkü internetten hesapladığımda 5 haftalık çıkıyor...5 gün içinde büyümüştür dimi :26:Mercimeğim fasulye olsun çabucak

olur annesi olur:)
internet hesabına bakma. geç döllenmiş demekki. ne kadar hızlı büyüdüğüne benim ilk mesajdaki resimlerden bakabilirsin. arada sadece 2 hafta var iki resimde.

oooo tulaycım seni burada görmek güzel...

5. ayını beklemek sadeec kaynanana özel mi yoksa bebişini biz burada görebilir miyiz şimdiden?

çok güzel olmuş. bir sürü resim yüklemişsin...çok teşekkür ederiz. sanırım doğum 14 haziran:) fırt diye kolayca sağlıkla gelir inşallah
rica ederim canım ne demek, aminnnn inş... evet doğum 14 haziran kısmetse, bebeğimiz dönmedi, haftaya bugün sezeryan olcam bakalım, hayırısı...

doğru çoğu kişi göremedi valla helal olsun

ultrason resimleri dahil bu konuda tuhaf bir görsel zekam var...ilginçtir. saçma sapan şekillerden mantıklı görüntüler çıkarıyorum.. en çok da ultrasonda işime yarıyor:)
ilk resimdeki o noktanın başıyla bedenini ayırdım mesela:))

yeni başlığım

ULTRASON GÖRÜNTÜLERİ YORUMLANIR olsun bari

bencede "ultrason görüntüleri itina ile yorumlanır"

hepsi çok güzel yaa
ayhh o gnlerr bizim geride kaldı:)
şmdi dahada güzel tabi.

türkmengelini snnki erkek gibi geldi bna.
belli olunca bana yaz bakalımmm doğrumu bilcem:)

konu içerik sebebiyle soru ve sorunlardan bebeğim büyüyor başlığına taşınmıştır bilginize
konu açarken doğru yerlere açmaya özen gösterelim lüften.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…