- Konu Sahibi turkmengelini
-
çok güzel olmuş. bir sürü resim yüklemişsin...çok teşekkür ederiz. sanırım doğum 14 haziran:) fırt diye kolayca sağlıkla gelir inşallah
maşallah..nasıl, yaramaz mı bebek?
gazdan dolayı mı karından bakılamıyor?hmm:44:
olsun. vajinal resimler daha büyük, net oluyor:82:
ben gördüm ben gördümbaşı solda öne eğik. eli de sağda başını üzerine doğru
maşşşşallahAllah 18+4leri, 28+4leri,38+4leri de nasip eder inşallah
Eki Görüntüle 205719
Bu da biz...Doktora göre 3. hafta başındaykenki ultrason görüntüsü.Doktora göre dedim çünkü internetten hesapladığımda 5 haftalık çıkıyor...5 gün içinde büyümüştür dimi :26:Mercimeğim fasulye olsun çabucak
canım 3 haftalık oluduğunu kan değerine göre mi söyledi.benim kesem görünmedi haftaya yine gidicez
Bu gun cektirdik,12-13 haftalik. cinsiyyeti icin net bi sey soylemedi,ama kiz gibi sanki dedi.Belli olunca yazarim.
Eki Görüntüle 205930
Eki Görüntüle 206000 buda benim bebişim 5 haftalık bunu görmek mucize benim için
Uploaded with ImageShack.us
Kızlar bu da benim mercimegim
5+3 haftalıkken cekilmis ultrason goruntusu
Kızlarrr bu da benim kralım
12 haftalığız burada.Ancak biz bir hafta önden gidiyorduk.Daha büyük hallerini de ekliycem sonra.
Eki Görüntüle 206340
kızlar herkese çooook teşekkür ederim.
sabah giremedim. şimdi de erken çıkmama lazım. ama sayfayı boş bırakmayalım.
Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..
çok güzel bir duygu anlatamam tarifsiz bir de doğal yollardan olmayınca yumurta toplama transfer falan derken sizlere göre farklı bir süreçten geçiyoruz ve tutma ihtimalide düşük olunca daha farklı oluyor
cinsiyeti kız sanki.. ne güzel bacakları ayırmış poz vermiş:)))
erkek olsa pipi çıkıntısı görünür mü ki? gerçi 9 hafta ama olsun..
Tabiki şuan belli olmaz ama bende görünce kız diye geçti içimden.Allah gönlünüze göre versin.Sağlık sıhhatle gelsin inşallah...
Bilmemki doktor hiç bişey söylemedi..
Eşimde kordonu gösterip erkek diyo
Daha var öğrenmemize yaa erken bence..
Daha belli olmamıştırki..
maşallah canım.. sen kız mı istiyorsun peki
Valla duygularim karmakarisik.Shukur oglum da var,kizim da.Aslinda fark etmiyor ama.Doktor kiza benzetmis yaa icimden ya erkek olsaydi geciyor.Eminim erkek olduugnu soyleseydiler bu defa da kiz olsaydi iyi olurdu dicektim.Huyum bu,kadin milleti iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?