ultrason resimlerimizi paylaşalım mı???

sağol canım karnımda gayet sakindi ama şimdi yaramaz :26::26:

canım 3 haftalık oluduğunu kan değerine göre mi söyledi.benim kesem görünmedi haftaya yine gidicez

canım 3 haftalık oluduğunu kan değerine göre mi söyledi.benim kesem görünmedi haftaya yine gidicez

Bilmiyorum ki canım ya :26:O an ki heyecanla aklıma da gelmedi sormak, çıkınca jeton düştü.Birdaha gidişimde net öğrenicem ancak.Zaten ultrasonda keseyi görebilmek için Beta hcg 1000in üstünde olmalıymıs doktorum öyle söyledi.İlk gittiğimizde biz de göremedik, 4 gün sonrasında gördük, siz de görürsünüz

Bu gun cektirdik,12-13 haftalik. cinsiyyeti icin net bi sey soylemedi,ama kiz gibi sanki dedi.Belli olunca yazarim.
Eki Görüntüle 205930

maşallah canım.. sen kız mı istiyorsun peki

Eki Görüntüle 206000 buda benim bebişim 5 haftalık bunu görmek mucize benim için

sen de o minik mucizeyi görünce ağlayanlardan mısın:97::97:

Uploaded with ImageShack.us

Kızlar bu da benim mercimegim

5+3 haftalıkken cekilmis ultrason goruntusu

her resmini bekliyoruz annesi:) o mercimekler fındık oluyor, domates oluyor, kavun oluyor sonunda...inanması güç değil mi?

Kızlarrr bu da benim kralım
12 haftalığız burada.Ancak biz bir hafta önden gidiyorduk.Daha büyük hallerini de ekliycem sonra.
Eki Görüntüle 206340

merakla bekliyoruz..

kızlar herkese çooook teşekkür ederim.

sabah giremedim. şimdi de erken çıkmama lazım. ama sayfayı boş bırakmayalım.

Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..

kızlar herkese çooook teşekkür ederim.

sabah giremedim. şimdi de erken çıkmama lazım. ama sayfayı boş bırakmayalım.

Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..

çok güzel bir duygu anlatamam tarifsiz bir de doğal yollardan olmayınca yumurta toplama transfer falan derken sizlere göre farklı bir süreçten geçiyoruz ve tutma ihtimalide düşük olunca daha farklı oluyor

cinsiyeti kız sanki.. ne güzel bacakları ayırmış poz vermiş:)))
erkek olsa pipi çıkıntısı görünür mü ki? gerçi 9 hafta ama olsun..

Bilmemki doktor hiç bişey söylemedi..
Eşimde kordonu gösterip erkek diyo
Daha var öğrenmemize yaa erken bence..
Daha belli olmamıştırki..

maşallah rabbim hepsine güzel yazılar yazsın inşallah 7 sene öncesine gittim sayenizde oğlum yedi yaşında onunda vardı ultrason resmi ama eşimle ayrılırken ultrason fotoları onlarda kaldı

Merhaba arkadaslar..
bu da benim bebegim.. 2 hafta once, 12 hafta olarak hesapladigim tarihte abdominal cekildi bu goruntuler.. ultrason cihazi tam 13 hafta 0 gun olarak olcmus.. cinsiyeti aslinda cok belirgin fakat doktorumuz soylemedi 3 hafta sonra gelin bakalim dedi.. kaldi bir hafta

bu bebegin ustten gorunusu. abisine el sallamis 5 parmagida sayilabiliyor:)

bu doppler cekim.. bebegin kalp atislarini 110 olarak hesaplamis.

bu onden gorunum

bu da arkadan.. ne kadar guzel uzanmis yatiyor:)

bu yavrumun 5 haftalık hali karından çekilen fotoğrafı :)) pek görünmüyoruz ama
bu da 8+1 iken ki görüntümüz karından, burda daha belirginiz tabi :81:

bugün ultrasondaki hesaba göre 9+6 yız. bi sonra ki resmimizi 11+1 de çektircez inş o zaman yayınlarız teyzeleri:109:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…