Ultrasonunuzu kapıp gelin...

kucukpisi

Hayata inat gülümse...
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
7.563
4.577
448
şaka bir yana da. tüp bebek için tedaviye gideceğim. muayene oldum. şükür sorun yok. adetin 2. yada 3. günü gelin dedi. ama ben adet olamadım 7 gün geçti. doktora gideyim desem başka ilde. benim ildeki doktorlardan birine gitsem. muhtemelen ilaç verir... başka doktorun verdiğini de kullanmak istemiyorum..

bu arada adet belirtilerin hepsini 2 gündür yaşıyorum.

stresten oldu farkındayım. kararsız kaldım. ne yapayım ki...

bebek olacağını sanmıyorum tabi Allah bilir. ama zor...

konuştum cumaya kadar bekleyip test yaptıracakmışım...

ALLAHTAN ümit kesilmez en beklemdigin anda ol der oluverir ins hamilesindir dua edicem sana ins test al yap ümidini kesme böyle tedavilere başlayan ara veren tup bebek yaptiracakken hamile kalanlar var ins hamilesindir yaa Allah seninle yar ve yardimcin olsun

7 gün geçmiş bence test al yap çıkar testte böyle kararsizliktan iyidir bence ne olduğunu bilmek

ALLAHTAN ümit kesilmez en beklemdigin anda ol der oluverir ins hamilesindir dua edicem sana ins test al yap ümidini kesme böyle tedavilere başlayan ara veren tup bebek yaptiracakken hamile kalanlar var ins hamilesindir yaa Allah seninle yar ve yardimcin olsun
7 gün geçmiş bence test al yap çıkar testte böyle kararsizliktan iyidir bence ne olduğunu bilmek

canım 3 yıldır bebek istiyoruz. geçen yılda tüp bebeğe yönlendirildik.. eşimin sonuçları düşük geldiği için.. nasip tabi. 3 yıldır yaptığım test kiterini dizsem uzaya ulaşır herhalde :KK45:. yine de yaparım.. akşam alıp sabah yaparım... gelmezse cuma kan testi yaptırmam lazımmış...

bebek olacağını sanmıyorum tabi Allah bilir. ama zor...

konuştum cumaya kadar bekleyip test yaptıracakmışım...

Ben de en son adet gecikmemde "off yine mi söktürücü kullanıcam" demiştim. İşte o kadar umudum yoktu. Ama sonuç :anneadayı:

Ben de en son adet gecikmemde "off yine mi söktürücü kullanıcam" demiştim. İşte o kadar umudum yoktu. Ama sonuç :anneadayı:

benimde şuan pek umudum yok...

Maşallah.. Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin.

ütopik geliyor şimdi inanır mısın... o kadar uzak.

benimde şuan pek umudum yok...

Maşallah.. Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin.

ütopik geliyor şimdi inanır mısın... o kadar uzak.

Ahhaha aynı ben :rolleyes: Çift çizgiyi gördüm inanmadım, beta hcg sonucu elimde inanmadım. Ne zaman ki dr evet hamilesin dedi tamam dedim.

aynı durumdayız bizde adetimle birlikte asılamaya başlıcaktık, 9 gün gecikmem var gelen giden yok :KK57: 2 test yaptım negatif. dünden beri kasımklarımda ağrı var, yumurtlama zamanı olurdu bu ağrılar. banada bi ultrason lazım

Ahhaha aynı ben :rolleyes: Çift çizgiyi gördüm inanmadım, beta hcg sonucu elimde inanmadım. Ne zaman ki dr evet hamilesin dedi tamam dedim.

ne hoş ama... maşallah... şu durumda doktorun demeside işe yaramaz doğsa anca inanırım herhalde :KK48:

aynı durumdayız bizde adetimle birlikte asılamaya başlıcaktık, 9 gün gecikmem var gelen giden yok :KK57: 2 test yaptım negatif. dünden beri kasımklarımda ağrı var, yumurtlama zamanı olurdu bu ağrılar. banada bi ultrason lazım

bizde tüpe başlayacaktık... stresten mi oluyor acep... ultrason olsa kendim bakacam :KK53:. bulursam sana da vereyim:KK45:

doktoruna danıştın mı?

:KK53:
akşam eşime dedim keşke evimizde bi ultrason olsada baksak diye :KK70:

yok doktora sormadım

her eve bi ultrason şart. haklısın :KK45:.. bebek olsa eve alırım herhalde. içerinde ne yapıyor. keyfi yerinde mi :KK53:

konuş bence.. benimki cumaya kadar bekle. 4 test var onları yaptır faks çek bize dedi...

Back
X