Ulu orta emziren anne.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Küçük bir yerde büyüdüm ve o sarkık memeleri görmekle geçti çocukluğum, ergenliğim erojen olduğunu düşünmüyorum. Ama küçükken tiksinirdim görmekten. 30umda ablam bebeğini ilk defa emzirirken ağlamıştım. Anca öğrenmişim. Bakalım ben her zaman o örtüyle dolaşabilecek miyim hiç sanmıyorum. En çok emzirme bölümü için heyecanlıyım. Bence müthiş bir şey. Nerede nasıl isterseniz emzirin

Aaa olur mu? Çocuğun hakkından daha önemli kıçı sidik kokarken meme görmekten rahatsız olan kezoların etik algısı.

2 yaşa neden bu kadar takılmış insanlar?
Gayet normal emmeyi seven çocuk için ki 2 yaş önerilen yaştır zaten.
Milletin gözüne büyük gelmesi o çocuğun ve annesinin sorunu değil.
Vallahi ya sanki 22 yaştan bahsediyoruz. Utanmasalar çocuğu sanayiye verin falan diyecekler. Çocuğum 18 aylık ama genetik sağolsun iri bir bebek. Boyu kilosu 3 yaş gibi duruyor. Kimse de tek laf edemez büyükmüş emiyormuş bilmem ne. Rahatsız olan sektirir gider. Çocuğumdan kıymetli değil kimsenin zevki

2. Yaşında bir bebeğin en doğal hakkı emmesi yanlız. Gayet normal yani eğer süt varsa ve anne emzirmek istiyorsa.
Ben 2 çocuğumu da 2 yaşa kadar emzirdim gayet normal bişey. Hatta 3.5 yaşına kadar emziren arkadaşım da var. Önerilen 2 yaş dolması ya zaten.

İgrenc bence.
İki yas cocuk hala emermi yahu dana kadar oda daha ayri
İğrenç olan cocuğun en doğal hakkı olan emmesi değil, iğrenç olan sizin bu düşünceniz.
Ay gayette emzirdim her yerde iki evladimida 2 yaşına kadar. İyi ki de öyle yapmışım. Minibüste, hastane sırasında, kadın erkek karışık oturduğumuz her ortamda. Onlarca insanın yanında emzirdim kimseninde dönüp baktığına şahit olmadım.

Ev ortamında boş odalar varken böyle birşey yapmak bence berbat. Ben olsam heralde söylerdim evde boş odalar var daha rahat edersin felan diye.
Bebeğimi uyutacaksam giderim boş odaya. Kadın kadına olan ortamda niye arkadaşlarla sohbetimi, çayımı yarıda kesip odaya geçeyim yahu? Ben böyle bir şeye gerek duymuyorum hiç. Orta yerde açıp salıvermem ama biri görür rahatsız olur diye özellikle kasamam. Rahatsız olan gitsin ne saçma şey skkdkd

Rahatlasın o zaman. Anne memesinde yeterince süt varsa mama ondan daha iyi bir seçenek değildir. Yemeğini yedikten sonra sütü azsa rahatlamak için alıyorsa memeyi, rahatlasın o zaman. Bunun nesi kötü?

Agzına saglık arkadas
Aklı basında bir anne/anne adayı/bir kadın gördüğüme sevindim, endersinerdemini takdir edıyorum

Nasıl bu istismara sessiz kalabiliyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…