Eminim iyisinizdir hala18 aydır emziriyorum memem kadar erojenlikten uzak tek bir bölgem yoktur sanırım ahahsjsj
Bi halt bilmeden nasıl da konuşuyorsunuzİgrenc bence.
İki yas cocuk hala emermi yahu dana kadar oda daha ayri
Çocuğum rahatça beslenecek, siz de etik algınızı değiştireceksiniz ya da gözünüzü kapatacaksınız. Emzirmek dünyadaki en doğal olaydır.Şöyle ki erkek kadın farketmez toplumun bir etik algısı var
Benimki daha 1.5 yaşında teyzesiBoşa hoplattın, meme emen cocuk unıversıteye basladı
Aaa olur mu? Çocuğun hakkından daha önemli kıçı sidik kokarken meme görmekten rahatsız olan kezoların etik algısı.Mama meme gibi rahatlatmıyor karın doyurma için evet ama emen bebekler için meme aynı zamanda rahatlama aracı, uykuya geçiş aracı, stres altında, kalabalık yerlerde bildiği en güvenli bölge halini alıyor. Benim çocuklarım o an emmeseler bile elleri, kafası hep memede. Ne zaman isterlerse verdim. Çocuğun en az iki yıl buna hakkı var bana göre.
Etik olmayan ne yavrumuzu beslemek mi memeyi Allah bize onun için vermiş kocalarınızı emzirin diye değilŞöyle ki erkek kadın farketmez toplumun bir etik algısı var
Vallahi ya sanki 22 yaştan bahsediyoruz. Utanmasalar çocuğu sanayiye verin falan diyecekler. Çocuğum 18 aylık ama genetik sağolsun iri bir bebek. Boyu kilosu 3 yaş gibi duruyor. Kimse de tek laf edemez büyükmüş emiyormuş bilmem ne. Rahatsız olan sektirir gider. Çocuğumdan kıymetli değil kimsenin zevki2 yaşa neden bu kadar takılmış insanlar?
Gayet normal emmeyi seven çocuk için ki 2 yaş önerilen yaştır zaten.
Milletin gözüne büyük gelmesi o çocuğun ve annesinin sorunu değil.
2. Yaşında bir bebeğin en doğal hakkı emmesi yanlız. Gayet normal yani eğer süt varsa ve anne emzirmek istiyorsa.2 yasinda bir bebegin anneyi gun icinde emmesi bence de hic normal degil, cunku anneden aldigi sut hic bir sekilde doymasina yetmez sadece kendini rahatlatmak amacli emmek istiyordur. Benim bebeklerim 1.5 yasindalar ve sadece sabah kalktiklarinda ve aksam eve geldiklerinde mama veriyorum. Bir de gece uyandiklarinda. Ama gun icinde tamamen kati gidaya gectiler, cunku mama doyurmuyor artik.
İğrenç olan cocuğun en doğal hakkı olan emmesi değil, iğrenç olan sizin bu düşünceniz.İgrenc bence.
İki yas cocuk hala emermi yahu dana kadar oda daha ayri
Bebeğimi uyutacaksam giderim boş odaya. Kadın kadına olan ortamda niye arkadaşlarla sohbetimi, çayımı yarıda kesip odaya geçeyim yahu? Ben böyle bir şeye gerek duymuyorum hiç. Orta yerde açıp salıvermem ama biri görür rahatsız olur diye özellikle kasamam. Rahatsız olan gitsin ne saçma şey skkdkdEv ortamında boş odalar varken böyle birşey yapmak bence berbat. Ben olsam heralde söylerdim evde boş odalar var daha rahat edersin felan diye.
Tıbben ve dinen iki yaş uygun olanı??2 yasinda bir bebegin anneyi gun icinde emmesi bence de hic normal degil
Rahatlasın o zaman. Anne memesinde yeterince süt varsa mama ondan daha iyi bir seçenek değildir. Yemeğini yedikten sonra sütü azsa rahatlamak için alıyorsa memeyi, rahatlasın o zaman. Bunun nesi kötü?2 yasinda bir bebegin anneyi gun icinde emmesi bence de hic normal degil, cunku anneden aldigi sut hic bir sekilde doymasina yetmez sadece kendini rahatlatmak amacli emmek istiyordur. Benim bebeklerim 1.5 yasindalar ve sadece sabah kalktiklarinda ve aksam eve geldiklerinde mama veriyorum. Bir de gece uyandiklarinda. Ama gun icinde tamamen kati gidaya gectiler, cunku mama doyurmuyor artik.
Ben tiksindirici bulunmasını garip buluyorum açıkçası
Kadınlar sırf bu baskılar yüzünden rahatça emziremiyorlar
Bir çocuğu iki yaşına kadar emzirmenin çocuğun sağlığı açısından çok büyük önemi var
Ben şahsen emziren kadının memesini görmüyorum bile
Normal birşey yapıyor gibi geliyor bana
Biberon neyse emziren annenin memesi de o olarak görülmeli
Masum bir yavrunun besin ve oyalanma kaynağı
Bir anne gerekirse dışarda bir Park'ta bankta bile oturup emzirebilmeli
Aç bebek beklemez,bekletilmez,emzirmek utanç verici değildir meme tiksindirici değildir
Bunu böyle algılayan toplumun bu konudaki ruhsal baskısı
Agzına saglık arkadasYanlış anladığımı düşünmüyorum
Ben bir kadının emzirmek gibi doğal bir iş için kendini başka bir odaya izole etmesi
Veya küçücük bebeye örtünün altında işkence eder gibi emzirmesi gerektiği düşüncesinde değilim
Hele ki bayanların bunu garip bulması tiksinç bulmasını ise hiç anlamıyorum
Nasıl bu istismara sessiz kalabiliyorsunuzSiz hadi emzirmek gibi zorunlu bir durumla karşı karşıya kalmışsınız...
Benim teyzem torununa hususi memelerini açtırıp oyun oynatıyor
Oğlan 2 yaşında hala emiyor, bazen anneannesinin göğüslerine yapışıyor...
Eniştem yanımızda iken bir de
Bu durum bana çok vahim gelmişti, hala da gelmeye devam ediyor.
Sapık yapacaklar çocuğu
Öyle cahil cühela insan da değiller hani; teyzem de kuzenim de öğretmen.
Ama böyle bir sapkınlığı nasıl yapıyorlar hala aklım almıyor.
Allah akıl fikir versin ne diyeyim....
Emzirmek gibi kutsal ve doğal bir şey söz konusu olduğunda böyle sapıkça şeyler düşünmüyoruz biz normal insanlarŞöyle ki erkek kadın farketmez toplumun bir etik algısı var
Zarar mı vermeye başlar2 yaşından sonra bir çocuğun hala emiyor olması normal değil , anne sütü artık zarar vermeye başlar
en güzeli 1 -1,5 yaşına kadar emmesidir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?