Annem 50 yaşında vardırKaç yaşında annen..
Bilmiyorum artık doktor A ben annem adına gitmeyi düşünüyorum gerçekten çok rahatsız verici annemin tavırları ve pislik yüzünden arkadaslarımı çağıramıyorumBir iki tanıdığım var o şekilde, inanılmaz pis, hiç temizlik yapmayan..
Üstelik kızları, gelinleri olan insanlar.
Hep merak etmişimdir,kızları da öyle mi yetiştirirler, onlar da bişey yapmaz mı diye.
Demekki rahatsız olabiliyorlarmış, sevindim.
Allah sabır versin gerçekten kötü bir durum.
Belki de psikolojik rahatsızdır anneniz
Aklımdan geçmiyor değilPsikoloğa gitmeye ikna edemiyorum demişsiniz ama başka bi çözüm olduğunu sanmıyorum, Belki önce siz bir psikoloğa gidip danışsanız nasıl olur,?
Şu an hedefim o inşallahAnnen bu yaştan sonra değişmez heralde. Psikoloğu da kabul etmediğine göre.
Şehir dışında üni kazanıp kurtulabilirsin
Annemin gerçekten sorunları var ben onu anlamaya cok çalıştım üvey anne durumları var ama üvey annesi de olsun kendi annesi de olsun temiz insanlar teyzelerim olsun hep annemle iyi olmaya çalışıyorlar ama annem tam tersi yapıyor annemle konuştum önceden de anne ben senin her zaman yanındayım sen hiç birşeye canını sıkma boşver onlarla da konus falan ama yanlış anlıyorAnnen eskidende mi böyleymiş? Yoksa bir kaç yıldırmı böyle?
Şu aralar yapmıyorum birde gribim halim yok Babannem bizde kalıyor şu an anneme ben diyorum yapması için baya annecim lütfen yap şöyle böyle Bi odayı yüzeysel süpürüp süpürdüm diyor yalandan sadeceSana güvendiğinden temizlik yapmıyor olabilir mi baban alışkındır zaten sen de 1 hafta felan eve süpürge vurma toz alma belki iş başa düştü diyip yapabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?