Umarım bakarsınız yoksa kendime zarar vericem bu sinirle..

Sormak istediğim annen hepmi böyle imiş?

S Siwoncho annenin gencligi nasildi hic arastirdin mi.
Evet hep soruyorum yine garipmiş ve temizlik yapmazmış hatta babamla nişanlı oldukları yıllarda annem evde tekmiş yatıyormuş halam ve babaannemde yanına ziyarete gitmişler tezgah bulaşık doluymuş anneannem dedem işte tabi genelde böyleymiş annem

Baska bisi vardir mutlaka da sana söylenmiyordur yoksa dogustan böyle olmaz ki

Yukarıda hanımkeleşimigetir hanım ın dedği gibi menepozda olabilir, eğer 40lı yaşlardan sonra girmişse, belki pisikolojisi bozuldu.. Bir dr a getirseniz iyi olur.. Yada altta yatan bir nedeni vardır, onu buldurun bence.. Benim tanıdığım temizlik takıntılı biri psikolog ve psikiyatri ile çözmüştü durumu.. o da temizlik takıntısından dolayı kızı ve kocasına mahvediyodu hayatı.. Sizinki tersi ama ypranma şekli aynı.. Belki çocukken üvey anne temizlik konusunda çok baskı yaptı yada annesi.. kim bilir.. Çıkar sebebi..

Vallahi işin zor hani yanlış anlama da utanma duygusu olsa yapamaz oturamaz öyle ama sana güvendiğinden de olabilir sen üniversite ye başlayınca farklı bir ilde yine misafir gelecek annen belki utanır da yapar temizlik. Benim annem de Kısmen öyle ama annem hep hasta bende hep çalıştım elimden geleni Yaptım ama şimdi Evliyim Gözüme yeni yeni batmaya Başlıyor toz pislik hani baksamda aklıma gelmezdi ıy bu ne diye ama zamanla eşimin temizlik yapmasıyla dedim temiz hali ne güzelmiş ki kirliyken kirli olduğunun farkında bile değilmişim. Şimdi yapıyorum temizliğimi de herseyi mi de. Annenin yetişmesinden de kaynaklanabilir benim Ondandı ama eşim laf söylemediği halde bende eşimi gözlemleyerek temizliğin ne Oldugunu anladım ki 2 yıllık Evliyim ilk yıl eşimle birlikte yada sadece eşimin temizliği Ama şimdi öyle değil insan gözlemleyince yapıyor annenin de anlamadı Lazım bazı şeylerin ama nasıl bilmiyorum canım

Şayet menapoz olayı varsa,helede erken girdiyse sıkıntılarının sebebi bu olabilir bence..
Yada bilmediğimiz başka bir derdi vardır..

Kesinlikle şu an ailesiyle konuşmuyoruz annemin çünkü onu evlatlıktan reddettiler her zaman yanındayız ama işte tek temizlik değil hareketleri de kötüye gitmeye başladı

İnşallah durumunuz çabuk düzelir.Ne diyeceğimi bilemedim

Kesinlikle şu an ailesiyle konuşmuyoruz annemin çünkü onu evlatlıktan reddettiler her zaman yanındayız ama işte tek temizlik değil hareketleri de kötüye gitmeye başladı
İlk işiniz psikolog ve psikiyatrist desteği almak, gerekirse sende annenle git.. Aksi taktirde senin ileriki hayatınıda etkiler..

Baban ve doktor çözememiş, sen mi çözeceksin bu durumu? Derslerine çalış, üniversiteye git, yurtta kal, evden uzaklaş.

Ayrıca daha annenizin yaşını bile bilmiyorsunuz ilginç. 50 vardır ne demek??? Benim oğlum gün ay yıl ezbere biliyor yaşımı.

inşallah anlar abim bile işi çok olmasın bıkmasın diye kendi dolabını topluyor babam bazen yemek yapıyor ama annem hala aynı

Kıyamam sana yaaa ruh halini çok iyi anlıyorum canm. Ben allahıma binlerce kez şükürler olsunki arkadaş gibi bir anneye sahibim. Hatta artık bende bir anneyim ama hala dua ederim ewladıma kendi annem gibi anne olayım diye. Benim lisedeyken bir arkadaşım vardı. Annesi aynen senin anlattığın gibi bir kadındı. Kıza benim yanımda bile bir erkek gibi pis küfürler etmişti kadın tam bir kabusdu ewleri ve yaşantısı ve arkadaşım benim aileme deliler gibi özenir anneme anne demeye çalışırdı. Üzücü bir durum bir anne ewladına nasıl böyle olabilir. Rahatsız olduğuna inanıyorum annenin. Ewin okadar pis olması böceklenecek kadar. Ailesiyle ilği alakasız bir kadın falan. Bunlar normal ailelerde olmayan davranışlar. Sen dört elle derslerine sarıl üniyi kazan mesleğini eline al. Bak bunlar çok klişe lafmış gibi gelebilir sana ama inan tek çaren bu. Bunları yaparsan istediğin düzene ulaşırsın. Yoksa o ewden kaçmak için mantıksız bi ewlilik yapar hayatını iyice çıkmaza sokarsın. Kendi hayatın için çabala sadece.

babanız bunca yıl bu duruma nasıl katlanmış pis dağınık bir ev yemek yapılmıyor ne bileyim bir erkek için de çekilecek durum değil sonuçta...

Yaşı 50 ama dedem tam doğduğu yıl yazdırmamış kimlikte tam 50

inşallah anlar abim bile işi çok olmasın bıkmasın diye kendi dolabını topluyor babam bazen yemek yapıyor ama annem hala aynı
İşte annen de yüz buluyor beklentileri yükseliyor size karşı. Size tavsıyem bi sure bırakın temizliği anneniz mecbur yapacak 50 Yaşında kadın elden utanır da yapar hiç yapmasa bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…