Umarım bakarsınız yoksa kendime zarar vericem bu sinirle..

Konu Hiç inandırıcı Gelmedi Yaa Bilemedim..
Eger dogruysa Allah Yardımcın olsun

Çok üzüldüm..
Ama anneniz hasta. Sözü geçen bir büyüğü ablası, abisi yok mu? Belki onlar ikna edebilir.
Yada biri hastaneye gidicem benimle gelir misin deyip onu görüştürcek. İçin açılır şöyle böyle deyip tatlılıkla ikna edebilir
Allah önce babanıza sonra size sabırlar versin
Dışarıda okumak önemli değil, benim böyle bir durumda aklım evde kalır, çok zor bir durum. Yarın birgün evlenince eşinin ailesi olacak bunun ucu bucağı yok yani
O yüzden hastaneye bir şekilde gitmeli canım

Yemegını falan kendin yap kendini odanı temizle
Allah yardımcın olsun .

Canim herkesin derdi farkli demek kimm ben de evde her gun dip köşe temizlik olmasından, istedigim gibi yasayamamaktan, domestos kokusundan biktim. Tv izlemek icin yzanir uzanirmaz elektrik süpürgesi çıkarıyor, yardim etmezsen kuser konuşur..valla evleneyim uzun sure temizlik yapmayacam biktim!! Deterjanlar yuzunde koah hastasi oldu. Bizi de edecek.

var böyle tanıdığım bir kaç kişi ayrıca paraları var ama çok harcamıyorlar da temizliğe ne bileyim enteresan yani... bence anneniz değişmez eve misafir falan da çağırmayın.şimdilik temizliği siz götürüyorsanız tamamdır... sonra bir üniversite kazanır kurtulursunuz.

annenizin sürekli uyuması ile ligli depresyon diyebilirim ya da kişisel bakımının olmamasından kaynaklı bir ölü toprağı... Pazardan temiz temiz alsada bir kaç parça her sabah değişse falan ??? yaa 3 liraya harika çamaşırlar çoraplar var afedersin. Pis gezdiğine değmez kadıncağızın.

Bir de ben annemi lazer epilasyona götürdüm çok rahatlık diyor kendisi de... Kalıcı çözüm 2 ayda bir gidiyor ohhh mis tavsiye ederim.

Durumunuz iyiyse baban haftada yarım gün bir kadın tutabilir bari annene sürpriz babında belki hoşuna da gider morali düzelir daha neşelenir...sen de rahat edersin

Benden sana bir tavsiye daha muhtemeen bulaşıklar sendedir makineye koyuyorsan çalkalama sadece biraz daha sıcak bir programda yıka miss gibi çıksınlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…