umarım bu şüphe konusunda bana fikir verirsiniz

"Oğlum o senin yengen yengen"

Evli adamı eşinden degil, başkasından kismanmak da neyin kafasiysa, evdekini etkisiz eleman saniyorsunuz herhalde
Yok foyasını ortaya çıkaracak
Adamla karısının boşanmasını sağlayacak pndan sonra veliyi de ortadan kaldırıp sonra adama çökecek

Seni gidi seniii

niye sanırım sanada ahlak bekçiliği lazım

Hayır değil. Evli insana aşık olan sizsiniz zira ben değilim. Dünyanın neresine giderseniz gidin yaptığınız yanlış. Ben dahi size ahlak bekçisi lazım dememişken siz hangi sıfatla diyorsunuz? Neden polemik yaratıyorsunuz?

Seni elime verseler, evli bir adama karşı duyduğun platonik aşkını kafandan sökmek için her türlü yolu denerdim. Karısından çok sahiplenmişsin adamı, bir de takip ediyor şüpheleniyor falan. Adam mı kalmadı, yoksa vakit geçirilecek bir kadın olduğun için mi kendine bunu yaptın anlamadım. Adı aşk değil bunun, masumlaştırma!

Adama aşıksınız bir de saniyesi saniyesine olayları takip edecek kadar obsesif yaklaşıyorsunuz ve insanlara güveniniz kalmadı? Kalmaz tabii, insan dışarıdaki olayları kendinden yola çıkarak yorumlar. Hani platonik olarak aşık olsanız hamle yapmasanız gönül bu diyeceğim de bir de adamı takip ediyorsunuz? Neden? Eşini aldatıyorsa güvenilmez biri olacak da ondan soğuyacak mısınız yoksa bu potansiyelin onda olduğunu mu varsayacaksınız? İnsan iğneyi kendine batırmalı önce, siz gerçekten bu tavrınızla kendinizin güvenilir olduğunu mu düşünüyorsunuz da güveniniz sarsıldı diğer insanlara?

Evli insanlardan uzak durunnnnnnnnnn.bitin bir artık ya.hem sanane şüphenden sanane.sen kim oluyorsun? Ne yapacaksın öyle adi bir ilişkileri varsa sende mi umutlanacaksın benimle de mi olur diyeceksin?zaten yazdıklarından birsey anlamadım başlığa ve azıcık anladığımla yorumluyorum.ozetle evli adama aşık olunmaz ,uzak durulur net.

Evli adamdan uzak dur arkadasım
Yok mu bekar insan dünyada

Milyarlarca insan var siz gidin evli insana aşık olun
İçine atmaktan için çürüsün diyorum
Başkasına güvenme konusunu açıyorsun birde, sana kim neden güvensin

yemin ediyorum hiçbirşey anlamadım.. tek anladığım şey şu evli bir erkeğe aşık olmanız.. birde sanki bunların hepsi normal birşeymiş gibi hiç kimseye güvenim kalmadı demissiniz.. cidden çok komik bir durum.. şaka gibi birşey herşey bitti şimdi tek derdimiz size akıl vermek mi eminim ki yaşınız da baya büyüktür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…