umarım bu şüphe konusunda bana fikir verirsiniz

Ben bu hayatta sunu çok net öğrendim. İNSAN. FESAT KOTU AHLKSİZ OLDUGUNDA. Herkesi de öyle zannederMİS .EN ONCE KENDİNLE HESAPLAS SONRA BASKALARİNİN HESABİNİ GORURSUN.BAKİN BİR ERKEGE METRES OLAN. KADİNLAR O ADAMİN etrafındaki BUTUN KADİNLARDAN SUPHELENİRLER.ALAH MUHAFAZA HERKESİ kendi GİBİ ZANNEDER

yani bu kuşku şüphe beni mahvediyor yıkıldı bütün duygularım hislerim insanlara güvenim alt üst oldu
Bizim de artık insanlara güvenimiz alt üst oldu. Erkeklere %100 güvenemiyorduk zaten artık hemcinslerimiz de bizi arkamızdan vurur oldu. Başkaları hakkında bilip bilmeden bu kadar fesat düşünmeyin. Arabanın anahtarını müdür veya müdür yardımcısına bırakmayacaklar da kime bırakacaklar? On ikide gelen kadın gelmemiş-miş. Kendin diyorsun adam arabayı o gün bırakmadı diye, o sebepten geç kalmış olabilir mi?

Evli bir adama aşık olmaktan utanmıyorsun, adamın karısını düşünmüyorsun, adamın eşini aldatıyor olma ihtimalini de umursamıyorsun da diyorsun ki; bu kuşku beni mahbediyor, "yıkıldı bütün duygularım."

Çok afedersiniz hanımefendi, duygularınız ne için yıkılmıştı? Sizle değil de başka biri ile karısını aldatıyor olma ihtimali mi?

Ne bu dakika saniye o geldi bu gitti yazmissiniz bir sey anlamadim
Tek anladigim evli adama asik olmaniz. Tamam asik olabilirsiniz,ama acilmak gibi bir hata yapmayin lutfen. Mumkunse adam da baskasi da bilmesin. Gerisi beni alakadar etmez

O kadın da siz de aynısınız. İkinizin de amacı ortak ama elde eden karşı taraf. Sevip söyleyememek ne kadar acı demişsiniz. Bence acı olan durum sizin evli adama bakmanız. Ben bahsettiğiniz diğer şeylerde asla size üzülmedim

Konu nasıl beynimi yaktıysa, kadını arabayla geliyor diye şey etmişim. Hey Allah'ım. Kimsenin kimseyi, kimse ile aldattığı yok.

Whatt.. onla olmasin benle olsun pesss

Saka gibi!!! hanim efendinin insanlara guveni kalmamis.
Nedeniyse asik oldugu evli adam kendisiyle degil de baska bir kadinla yasak ask yasamayi secti diye.

Hadi duygularin var diyelim cunku kalp bu laf geciremeyebilirsin. Ama yuzun kizarmadan bunu dile getirmene ne demeli? Yazik vallahi..

Ya bence ortada aldatma falan da yok. Takıntı haline getirmiş. Utanmasa mdr yardımcısı aslında sabah anahtarı bırakan koca ile de karısını aldatacak der.

Aman hanımlar sakin olun, hassas noktanıza temas eden bir konu olduğunun farkındayım, üsluplara dikkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…